Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τετράκις σημαίνει τέσσερις φορές παραπάνω. Παράγωγο: Τετρακοσυλλέκτης. Σκέτο: Ρακοσυλλέκτης.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

βάρεσα κορίτσι...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #80770 από lakis1 στις 28 Ιουνίου 2011, 11:20πμ

lakis1

banned
μέλος από: 1/5/2011
δεν ειπα ολες οι γυναικες ειπα ολες αυτες..που το παιζουν εξυπνες και σηκωνουν χερι,,,μπροστα στον κοσμο να με χτυπησει κοριτσι ? δεν το δεχομαι θα φαει και αφτη την σφαλιαριτσα της....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81359 από nikos200 στις 05 Ιουλίου 2011, 1:06πμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
εκανα καιγω την ιδια μαλακια..βαρεσα την κοπελα μου..γτ με νευριασε πολυ..πρωτη φορα βαραω γυναικα...το μετανιωσα...αλλα δεν γαμιεται?πλεον δεν ειμαστε μαζι και η συγνωμη θα ειναι περιτη..απτην αλλη γονατια και μπουκετο\?πρπει ναπεσε γελιο ρε φιλε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81445 από eisainoobas στις 05 Ιουλίου 2011, 8:41μμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
ρε φιλε, ειπαμε...γονατια και μπουνια σε κοριτσι? αυτα να τα κανεις σε φιλους σου.περιμενες δλδ να μπορεσει να σ ανταποδωσει με γονατια και μπουνια η κοπελα? αλλο το χαστουκι. Δεν χτυπαμε γυναικες οοοοτι και να κανουν. μια αποστομοτικη κουβεντα ειναι πολυ καλυτερη απο την βια και την χειροδικια. τι σοι αντρας ειναι δηλαδη αυτος που χτυπαει καποια κοπελα η οποια εχει την μιση σωματικη δυναμη απο τον ιδιο?ας παει να χτυπησει καποιον ομοιο του, οχι μια κοπελα ! ε ενταξει, εσυ θα εγινες ρεζιλι, και οχι η κοπελα. και ασε που τωρα της εδωσες λαβη να λεει 10 φορες χειροτερα πραγματα για σενα. αυτο ειναι που λενε καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81484 από dimitris1997 στις 06 Ιουλίου 2011, 2:41μμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
εντάξει όλα αυτά που λέτε αλλά, δεν μου ξαναμήλισαι και εισήχασα επιτέλους. πριν την χτύπήσω με έβριζε στο FB, στο δρόμο μόλις με έβλεπε, σε άλλους φίλους μου, σε φίλες της και μετά με βάρεσε κιόλας. τώρα δεν μου μηλάει καν και εισήχασα.

Υ.Γ.
sorry για τα ορθογραφικά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85749 από lina15 στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, 6:17μμ

lina15

Εικονίδιο
μέλος από: 11/9/2011
οταν λες μπουνια? της μαυρισες το ματι?οτι και να γινοταν δεν πρεπει να μας βαρατε στην καλητερη χαστουκακι τιποτα παραπανο οτι και να σου ελεγε......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85752 από sexyangel στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, 6:50μμ

sexyangel

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2011
καλα την εκανες....ενταξη οχι και γονατια αλλα μια σφαλιαρα η μπουνια της χρειαζοταν...εχω ακουσει απο μερικους που λενε ποτε δεν βαρας κοριτσι ακομα και αν αυτη σε βαρεσει....τι λετε ρε...απο που και ως που θα σηκωσει αυτη χερι πανω σου..εφοσον σε βαρεσε κατα την γνωμη μου καλα εκανες και την βαρεσες και εσυ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #86328 από sarra στις 25 Σεπτεμβρίου 2011, 2:39μμ

sarra

Εικονίδιο
μέλος από: 31/8/2011
δεν ειναι σωστο να χτυπατε κοριτσια???? γιατι ειναι σωστο να χτυπιεστε μεταξυ σας?? δηλαδη αν εισε ντουκια και τσακωθειτε μεναν ΛΑΠΑ θα τον βαρεσετε μονο και μονο επειδη ειναι ''αντρας''?? Δε σας καταλαβαινω... Οι αντρες και οι γυναικες εχουν ισα δικαιωματα και δε λεω να μη βαρατε κοριτσια, λεω να μη βαρατε ΚΑΝΕΝΑΝ. Εκτος αν ο αλλος σας χτυπησει (οπως και θα βαρεσετε μια κοπελα αν σας ΧΤΥΠΗΣΕΙ οχι απλα ενα χαστουκι)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login