Μήνυμα στις 26/8/2011 στις 09:27 @Sex
οι πιθανοτητες να μεινεις εγκυος ειναι σαφως μικροτερες αλλα εξακολουθουν να υπαρχουν!σκεψου μονο το γεγονος πως γυναικες εμειναν εγκυες κατα την διαρκεια της ιδιας της περιοδου!!!!εαν θες να παιξεις με την φωτια ,δικο σου θεμα.να αναλογιστεις και τις συνεπειες ομως μετα και κυριως να σκεφτεις αν εισαι σε θεση να τις αναλαβεις.επισης, το χαπι της επομενης μερας δεν ειναι καραμελα..το παιρνεις 2-3 φορες ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ και η συχνη χρηση του εχει αμεσες επιπτωσεις στην υγεια!!!!!προφυλαξη κοπελια..δεν ειναι μονο μια πολυ πιθανη εγκυμοσυνη..τοσα κυκλοφορουν! Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι αντίθετα με όσα δηλώνει είναι γυναίκα και εξαπατά τα μέλη του ftou.gr. Πήγαινε στο θέμα: σεξ χωρις προφυλακτικο
Μήνυμα στις 19/8/2011 στις 20:43 @Flame
αυτα που για εμας ειναι μικροποσα, για αλλους μπορει να φανταζουν μια περιουσια. δεν ξερουμε παντα την σταση καθενος απεναντι στο χρημα. αλλοι για ενα ευρω θα σκοτωναν. Πήγαινε στο θέμα: παρεξήγηση για λεφτά
Μήνυμα στις 19/8/2011 στις 20:40 @Flame
εγω στην θεση σου θα της εδινα τα λεφτα και ταυτοχρονα θα της εξηγουσα ολους αυτους τους λογους που ανεφερες πιο πανω, που καθιστουν την συμπεριφορα της απαραδεκτη..πες της κατι στο στυλ"οριστε τα λεφτα που ειπες πως σου χρωσταω για το παρτυ.αλλα και εσυ βρε παιδι μου,ουτε ενα χερακι δεν εβαλες να συμμαζεψουμε μετα.και οι 2 το καναμε το παρτυ, οχι μονη μου.η μανα μου δεν ηταν υποχρεωμενη να μαζευει την δικη μας ακαταστασια.και εαν δεν ηθελες εσυ να καθαρισεις ας φωναζες και εσυ την μαμα σου, να κανει οτι εκανε και η δικη μου ακριβως, και να μοιραζονταν και τα εξοδα για τα απορρυπαντικα, που μας κοστισαν τα διπλα απο οσα ειπες πως πηγα στην ουσια να σου κλεψω!!!!!α, και που σαι?το επομενο παρτυ να γινει σπιτι σου για να πατσισουμε την κουραση και τα εξοδα που καναμε εγω και η οικογενεια μου για αυτο το παρτυ". σου εδωσα μια ιδεα για το πως θα το χειριζομουν εγω γιατι εκτος απο εγωισμο στο θεμα των χρηματων (αν ημουν στην θεση σου δηλαδη θα της τα εδινα με την μια και δεν θα θελα να την ξαναδω)εχουμε και μια αξιοπρεπεια,δεν γουσταρουμε να μας πιανουν κοροιδα και να βγαινουν και απο πανω μετα Πήγαινε στο θέμα: παρεξήγηση για λεφτά
Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 12:39 @Sex
εγω κοπελα ειμαι, το προφιλ αυτο ομως ανηκει στο αγορι μου,και απλα ειπα να γραψω.τοσο κακο ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος κατά τη διείσδυση
Μήνυμα στις 17/8/2011 στις 22:54 @Sex
Καλησπέρα. τις τελευταίες μέρες παρατηρώ πόνο κατά την διείσδυση στην αρχη, υπέθεσα πως είναι λόγω μη επαρκούς λίπανσης.Έπειτα όμως είδα πως σαν να έχω ελάχιστο ροζ αιμα. παιζει ρόλο που περιμένω να αδιαθετήσω αυτές τι μέρες?ίσως γι αυτό να μην υπάρχει αρκετή λίπανση και πονάω?το παρατηρώ τις τελευταίες 3-4 μέρες.παίζει ρόλο η αρκετά συχνή σεξουαλική επαφή σε αυτο?όποια γνώμη καλοδεχούμενη Σημείωση moderator: Επειδή δεν μας αρέσει να κοροϊδεύουν τα μέλη μας, πριν γίνεις banned εξήγησε (όσο γίνεται φυσικά) γιατί δήλωσες ότι είσαι άντρας στο προφίλ σου. Πήγαινε στο θέμα: Πόνος κατά τη διείσδυση
Μήνυμα στις 14/8/2011 στις 18:34 @Κλάψιμο
ειναι υπερ-σπανιο στην εποχη μας καθηγητες να αφησουν στην ιδια ταξη μαθητη!οσο και να μην σκαμπαζει ο μαθητης παντα βοηθανε-με.μια περιπτωση μαθητριας μου ερχεται στο μυαλο που την ειχαν αφησει και αυτη και την αδερφη της στην ιδια ταξη 2 φορες, αλλα εκει υπηρχε θεμα διανοητικο...
Πήγαινε στο θέμα: λυκειο
Μήνυμα στις 11/8/2011 στις 11:58 @Sex
για λογους υγειας και μονο δεν κανει εκεινες τις μερες η γυναικα να ερχεται σε επαφη.διαβασε και τα παρακατω : "Για τη γυναίκα Τραυματισμός της μήτρας: Επειδή η μήτρα κατά τη διάρκεια της περιόδου έχει μεγάλη αιμάτωση, η σεξουαλική επαφή κατά τις ημέρες αυτές μπορεί να την τραυματίσει και να προκαλέσει ακόμα και μόνιμες βλάβες. Λόγω της αυξημένης αιμάτωσης, με την επαφή γίνεται σύσπαση της μήτρας, με αποτέλεσμα κάποια από τα αγγεία που διατηρούν αυτό το αίμα να σπάζουν και να προκαλούν μικρά αιματώματα στο τοίχωμά της. Τα αιματώματα αυτά μπορεί να αυξάνονται από μήνα σε μήνα και να οδηγήσουν σε αδενομύωση, μια καλοήθης πάθηση της μήτρας κατά την οποία διεισδύει ενδομήτριο στο τοίχωμά της (κανονικά υπάρχει στην κοιλότητά της). Η κατάσταση αυτή ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα στη γονιμότητα και να δημιουργήσει μια «ευαίσθητη» μήτρα, η οποία θα πονάει εύκολα και θα δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μιας εγκυμοσύνης. Δημιουργία ενδομητρίωσης: Με τη διείσδυση υπάρχει το ενδεχόμενο να σπρωχτεί το αίμα της περιόδου από την κοιλότητα της μήτρας στις σάλπιγγες και από εκεί να πέσει στην κοιλιά με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η δημιουργία ενδομητρίωσης. Η σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της περιόδου φαίνεται να είναι μία από τις επικρατέστερες από τις περισσότερες από 2.000 αιτίες που έχουν αναφερθεί στη δημιουργία της ενδομητρίωσης. Για τον άντρα Πρόκληση λοιμώξεων: Κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης η πληθώρα των μικροβίων που αποτελεί τη χλωρίδα του κόλπου αυξάνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα κάποια από τα μικρόβια αυτά, που για τη γυναίκα μπορεί να είναι φυσιολογικά παράσιτα, για τον άντρα να είναι παθογόνα και να προκαλέσουν ουρολοίμωξη, προστατίτιδα και άλλες λοιμώξεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η ροή τόσο μεγαλύτεροι είναι και οι παραπάνω κίνδυνοι. " Πήγαινε στο θέμα: σεξ και περιοδος
Μήνυμα στις 9/8/2011 στις 15:45 @Sex
ε ενταξει, δεν θα παιθανει και απο αιμοραγια..... αλλες κοπελες εχουν λιγες σταγονες αιμα, αλλες εχουν λιγο περισσοτερο.
Πήγαινε στο θέμα: Σκετομαστε να το κανουμε
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 22:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:το αν εισαι ετοιμη 'η οχι νομιζω φαινεται απο τις ερωτησεις που κανεις. εαν ησουν, δεν θα εμπαινες σε διαδικασια να σκεφτεις αν αυτο και αν το αλλο.. επειτα..η διαφορα αυτη που εχετε κατα την γνωμη μου ειναι μεγαλη!για την συγκεκριμενη παντα ηλικια μιλαω..ενας 21χρονος, τι αλλο μπορει να θελει απο ενα κοριτσι της ηλικιας σου?τοσες δεν υπαρχουν στην ηλικια του που να μπορει να παιξει?.. σκεψου το λιγακι, εχω ακουσει και εχω δει αρκετα..να εισαι προσεκτικη, και ποτε μα ποτε μην κανεις κατι για το οποιο μετα θα μετανιωνεις που δεν περιμενες να γινει αργοτερα και ισως με καποιο πιο..υπομονετικο ατομο.εαν τον χασεις, οπως λες, σημαινει πως πολυ απλα δεν αξιζε να ειναι μαζι σου.οποιος αγαπαει μενει.εαν φυγει σημαινει πως σε ηθελε μονο "για να σε κανει δικη του" οπως χαρακτηριστικα λεει.ο παρθενικος υμενας δεν σπαει τοσο ευκολα με ενα δαχτυλο. και εφοσον δεν εβγαλες και αιμα, δεν υπαρχει περιπτωση να εχει σπασει.φιλικα Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 12:14 @Θ. Κλημεντίνη
ενα ρολοι χειρος, ενα αρωμα (μην ξεχασετε να ανταλλαξετε κερμα μετα :Ρ ), μια τσαντα που μεσα ισως να εχει το ρολοι, ενα σετ εσωρουχα..τι ηλικια εχει και ποσο καιρο ειστε μαζι?
Πήγαινε στο θέμα: δωρο γενεθλιων |