Μήνυμα στις 12/12/2011 στις 16:09 @Διασκέδαση
Για να κανεις freestyle με βρισιες ειναι ευκολο...η μαγκια ειναι να κανεις freestyle χωρις ασχημα λογια...κατα την αποψη μου για να κανεις καλο freestyle πρεπει να εχεις φαντασια,να σκεφτεσε αρκετα γρηγορα αλλα και να μπορεις να βαζεις σε μια σειρα που να κολανε αυτα που σκεφτηκες...εγω το καλοκαιρι εκανα(οσο μπορουσαμε) συνεχεια με κατι φιλαρακια και πολλες φορες βγαζαμε ωραιες ρημες...εγω καθομουν στο ιντερνετ εψαχνα bitakia και προσπαθουσα να κανω freestyle καπως ετσι εμαθα
Πήγαινε στο θέμα: Ρίμες, Freestyle
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 21:07 @Διάφορα
Φιλε μου υπαρχει και η αντιπροσωπια της adidas εξω απο την θεσ/νικη που ειναι στην εθνικη οδο πηγαινοντας για κατερινη....εχει οτι θελεις απο adidas και σε καλες τιμες
Πήγαινε στο θέμα: adidas θεσσαλονικη
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 16:33 @Μηχανήματα
Γεια σε ολους/ολες...οπως γραφω και στο τιτλο εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ...κολλαει αφανταστα....να σας πω πως εχουν τα πραγματα...πριν απο 2 μηνες περιπου ειχαμε εδω μια φοβερι κατεγιδα με κεραυνους κτλ και ο πατερας μου ξεχασε να κλεισει το ρουτερ και καηκε....ειχα το ρουτερ που μου εδωσαν απο την κοσμοτε...πριν καει το ιντερνετ πηγαινε καλα....μετα αφου καηκε πηραμε αλλο ρουτερ οχι ομως απο την κοσμοτε απο μαγαζι που πουλαει υπολογιστες και τετοια ταχα για περισσοτερο σημα γιατι εχουμε ασιρματο ρουτερ διοτι εχουμε 2 υπολογιστες ενα κατω που ειναι το μαγαζι και ενα πανω που ειναι το σπιτι...το ρουτερ ειναι κατω...εγω περνω ιντερνετ με wi-fi καρτα αλλα αφου αλλαξαμε ρουτερ το ιντερνετ δεν παει βημα...τι φταιει οτι δεν εχω ρουτερ της εταιριας γιατι εχω connex? Ευχαριστω για τον χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: κολλαει το ιντερνετ
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 23:00 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σε ολα τα μελη του ftou...λοιπον ειμαι ερωτευμενος με ενα κοριτσι το οποιο του ειπα οτι μου αρεσει και μπορω να πω πως η αντιδραση της ηταν θετικη αλλα μεχρι εκει...δηλαδη δεν ειπαμε τιποτα παραπανω...τωρα θελω να την πω πως ειμαι ερωτευμενος μαζι της γιατι πραγματι συνεχεια την σκεφτομαι και δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου αλλα δεν ξερω πως να της το πω...ειμαι απο αυτους που τα λενε στα ισια και θελω να μου προτεινετε τροπους να της το πω...θα μου πειτε αφου τα λες στα ισια πες της ειμαι ερωτευμενος μαζι της το θεμα ειναι ομως πως δεν μπορω να βρω την καταλληλη στιγμη αν και μιλαμε καθηνερινα και μεσω fb αλλα και με sms δεν βρηκα ακομα την καταλληλη στιγμη...plz βοηθιστε με Ευχαριστω για το χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω?
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πρωτα απ΄ολα φιλε μου να εισαι ανετος,χαλαρος....να μιλας εννοιτε ωραια χωρις βρισιες και τετοια και το κυριοτερο κατα την γνωμη μου ειναι να εχεις χιουμορΠήγαινε στο θέμα: 2 κοπελες και εγω
Μήνυμα στις 5/12/2011 στις 17:23 @Sex
αν και δεν ρωτισες το μεγεθος ειναι μια χαρα...εγω ειμαι 15 και τον εχω 12 εκ
Πήγαινε στο θέμα: Μηκος Πεους
Μήνυμα στις 5/12/2011 στις 17:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου δεν ειναι καθολου κακο...εγω ξεκινισα να βλεπω πορνο απο δευτερα η τριτη δημοτικου χωρις πλακα και μαλιστα συχνα(τι γαματες εποχες)..τοσα χρονια δεν με ειχαν ποιασει ποτε και με επιασαν περσυ τετοια εποχη που ειμουν 14 χρονων...αρχιζαν να με λενε τι ειναι αυτα που βλεπεις θα σε κλεισω τον υπολογιστη και τετοια αλλα μετα απο 1-2 βδομαδες ηταν σαν να μην εγινε τιποτα...αμα σε πιασουν πες τους οτι ειναι φυσιολογικο...Αυτα απο εμενα....Ελπιζω να βοηθισα Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικος
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω ρε μαγκες θα την πω να βγουμε
Πήγαινε στο θέμα: της ειπα οτι μου αρεσει
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σε ολους μολις ειπα σε ενα κοριτσι απο την ταξη μου οτι μου αρεσει και αυτη μου ειπες πως δεν της ειμαι καθολου αδιαφορος και οτι της ψηλο-αρεσω...καπου εδω θελω την βοηθεια σας επειδη ειμαι απειρος στο θεμα σχεση...τι να κανω τωρα...να της προτεινω να βγουμε να τα πουμε?αυριο στο σχολειο τι να κανω νομιζω πως θα κομπλωρο μολις την δω... ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: της ειπα οτι μου αρεσει |