Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 18:53 @Θ. Κλημεντίνη
ρε φιλε τι μαλακιες? την γνωμη μου δεν ζητησες? εσυ λες σ τις στελνουν ε πεσ να μην σου στελνουν αν σε χαλανε ρε φιλε...ποζερακος πρεπει να σαι και να μην θες να το παραδεχτεις..για να το λενε δεν θα χουν αδικο! Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 18:35 @Sex
φιλαρακι κανε καμια τριπλη σχεση με αλλες αδερφες σαν και σενα εγω προτεινω και καντε και μια παρτουζα να το χαρεις..φιλε μας κοροιδευεις? αν το ακουσει η κοπελα εχεις γινει βουκινο σ ολη σου την πολη..θα σε βλεπει και θα αλλαζει πεζοδρομιο !!! εισαι χαζος???? αλλα να μου πεις οι αδερφες δεν σκεφτονται και πολυ λογικα προτα το αγορι τους!...αντε ρε φιλε μας κοροιδευεις εντελως...αα και mikey εκ των προτερων μην πεις τοιποτα για το μηνημα μου γιατι ετοιμο σε βλεπω!!
Πήγαινε στο θέμα: Τριπλή σχέση
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 16:05 @Sex
συμφωνω καθετως φιλε μου τι μαλακιες ειναι αυτα αδερφιστικα....εχεις παπαρια εκει μεσα οχι μουνι ρε φιλε τραβα σκισε την γκομενα και ασε τον αλλον να βαζει πλαστικες πουτσες στον κολο του...!! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 15:51 @Μηχανήματα
και με virtual dj!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα σχετικά με μουσική
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 15:49 @Sex
πρωσοπικα ειναι λιιιγο παραξενο μα η αδερφη σου το κανει μαλλων γιατι αδερφη σου ειναι σιγα μην παρεξηγηθειτε..μα εσυ μην το κανεις μπροστα της καντο μονη σου οποτε βρισκεις ευκαιρια ..αυτα απο μενα
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 19/3/2012 στις 14:31 @Sex
@john15 μας κοροιδευεις? εδω πριν μας ελεγες οτι ειναι γονιδιακο απο μικρος και τωρα μας λες οτι στα 15 δεν τους γουσταρες ρε φιλε? μας κοροιδευεις εντελως?Και εχω αποψη γιατι εχω δει πραγματα στα 15 μου που εσυ μπορει να μην εχεις δει ακομη!!! και συφωνω απολυτα ομως με τον MixalisS
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 15:23 @Μηχανήματα
αα φιλε μου ναι ειναι ενα yamaha chappy (σαν το chally)googlare to..και το μπουζι ναι ταιριαζει....εμμ μπαταρια δεν εψαξα να σου πω την αληθια και λεω οταν το παω για σερβις να τα βαλω αυτα...και για το βαψιμο μαλλον θα παει σε ιδικο οπως λες κ εσυ αλλα δεν ειναι μεγαλη δουλεια ειναι δυο σιδερα σχεδον!
Πήγαινε στο θέμα: Φτιαξιμο μηχανακι
Μήνυμα στις 18/3/2012 στις 09:49 @Sex
φιλε μικυ ναι γουστο του αλλα ζητησε μια γνωμη και του ειπαμε καποιες!!το τι θα κανει ειναι δικο του θεμα...και πρεπει να φταιει καποιος δεν γουσταρω τους gay ? δεν τους γουσταρω φιλε μικι ειναι απλο!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi |