Μήνυμα στις 13/9/2011 στις 20:59 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω αν και με μπερδαψατε λιγο .......
Πήγαινε στο θέμα: ερωτιση για αντρες
Μήνυμα στις 13/9/2011 στις 17:30 @Sex
εμενα σαν κοπελα δεν θα μου αρεσε να μου το πεις αλλα να γεμισεις να δοματιο με κερια ρομαντικα η κατι τετιο αλλα χορις να την βαλεις κατο με το ζορι!τοτε θα δεις αν το θελει αν το θελει θα αφεθει αλιος αστο πες της το αλλα με τροπο!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το φερω στην κοπελα μου
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 18:22 @Θ. Κλημεντίνη
θα ειθελα να μαθω με τη κριτιρια επιλεγετε μια κοπελα και τι λετε μεταξι σας για εμας ενοω μιλατε με σεβασμο η μας αποκαλιτε το π....ακι απο πισω μας...
Πήγαινε στο θέμα: ερωτιση για αντρες
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 18:17 @Θ. Κλημεντίνη
οταν λες μπουνια? της μαυρισες το ματι?οτι και να γινοταν δεν πρεπει να μας βαρατε στην καλητερη χαστουκακι τιποτα παραπανο οτι και να σου ελεγε......
Πήγαινε στο θέμα: βάρεσα κορίτσι...
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 18:06 @Sex
αστο τοτε αν το ειθελες θα ελεγες κατεφθιαν ναι τωρα αν δεν σαρεσει η κοπελια μιν το κανεις γιατι θα αδιασεις ..... καμια αλλη προσφορα δεν ειχες απο καμια πιο ομορφη ?
Πήγαινε στο θέμα: Μου ζητησε πιπα
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 12:06 @Διασκέδαση
ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τιτλο σε ταινια !
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 07:59 @Sex
με προφιλακτικο ποναει?
Πήγαινε στο θέμα: με προφιλακτικο ποναει?
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 07:29 @Διάφορα
ωραιο το ονειρο αλλα ονειρο δεν θα καταφερεις πολλα αν περιμενεις να σπυδασεις να τελιωσεις και μετα να ξεκινισεις τη καριερα σου πρεπει να θισιασεις πραγματα δεν σου λεω να μιν σπουδασεις αλλα πρεπει να διαλεξεις και να ξερεις οτι ταλεντο εχουν πολοι αλλα την διναμη να τα καταφερουν και να κανουν καριερα παρα πολη λιγοι....θα χριαστεις χρονια προσπαθιας τα οποια δεν θα εχεις αν περιμενεις να σπουδασεις..
Πήγαινε στο θέμα: Καριέρα στο τραγούδι
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 07:20 @Διασκέδαση
ειναι μια ταινια που αυτη ειναι πολη χοντρη και αυτος την βλεπει αδυνατη και οι φιλοι του των δουλεβουν ειναι περιπου πριν 6-7 χρονια βγηκε νομιζω
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τιτλο σε ταινια ! |