Μήνυμα στις 14/3/2012 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
ακυρο, τελικα δε θα του το πω ποτε. Τα εφτιαξε με αυτην την κοπελα που του αρεσε... (και εγω τον βοηθησααα :@ :@) Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει φιλος μου
Μήνυμα στις 11/3/2012 στις 20:47 @Θ. Κλημεντίνη
πραγματικα, σας ευχαριστω ολους ΠΑΑΡΑ πολυ. Μου δωσατε θαρρος και με βοηθησατε οσο δε φανταζεστε :)
Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει φιλος μου
Μήνυμα στις 11/3/2012 στις 19:04 @Θ. Κλημεντίνη
απλως και η φιλια του ειναι παρα πολυ σημανικη για μενα και δε θα ηθελα να τη χασω... Αυτο με προβληματιζει. Τελος παντων, υποθετω πως το μονο που μπορω να κανω ειναι να μαζεψω ολο μου το θαρρος και να του το πω... :/
Μήνυμα στις 11/3/2012 στις 14:05 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον.. Εδω και καιρο μου αρεσει αρκετα ενας φιλος μου. Κανουμε πολυ παρεα και ειναι ουσιαστικα κολλητος μου. Ξερω οτι δε μεγουσταρει γιατι μου λεει τα προσωπικα του και του αρεσει μια φιλη μου. Θελω να του πω οτι μου αρεσει γιατι δεν αντεχω να το κραταω αλλο μεσα μου (δεν το ξερει ΚΑΝΕΙΣ) και πιστευω οτι θα μου ειναι πιο ευκολο να τον ξεπερασω. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι πως οταν του το πω, θα χαλασει η φιλια μας! Τι να κανω???? :/
Μήνυμα στις 3/2/2012 στις 17:31 @Sex
αυτην την απορια την ειχα καιγω μεχρι την περασμενη βδομαδα. Μου ειπε ενας φιλος μου πως ειναι για το στοματικο στην κοπελα, μετα το σεξ. (αφηνει τη γευση) Δε ξερω βεβαια αν ειναι απολυτα σωστο αυτο που λεω...
Πήγαινε στο θέμα: γευσεις προφυλακτοκου
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 21:59 @Διασκέδαση
μηπως ξερετε ποιο ειναι το αυτοκινητο που διαφημιζοταν μεχρι προσφατα? ηταν καπως μωβ-μελιτζανι και προχώραγε ενω συγχρωνος φαινοταν μεσα απο κατι κυβους η κατι τετοιο... :P
Πήγαινε στο θέμα: διαφημιση αυτοκινητου
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 21:56 @Διασκέδαση
reggae, funk, rock
Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε;;;;
Μήνυμα στις 30/10/2011 στις 11:14 @Διάφορα
αυτο πρεπει να ειναι η ελια ππου τρωμε... :/ Πήγαινε στο θέμα: ελιά
Μήνυμα στις 29/10/2011 στις 11:58 @Διάφορα
η ερώτηση ειναι ΠΟΛΥ ακυρη. Μηπως ξερετε πως λεγεται η ελια στα γαλλικα?? (οχι η ελια π τρωμε, η ελια π εχουμε στο σωμα μας)
Πήγαινε στο θέμα: ελιά
Μήνυμα στις 25/9/2011 στις 16:52 @Flame
ρε μην ειστε προκατειλημμένοι. αναλογα σ ποιον θα τυχεις
Πήγαινε στο θέμα: Γυναίκες οδηγοί |