Παιδεραστεία
Σελ. 2
Μήνυμα #39623 από !me! στις 22 Μαΐου 2007, 3:24μμ
![]() |
Eγ'ω θα το προσεγγίσω λίγο διαφορετικά. Νομικά τι είναι η αποπλάνηση ανηλίκου; Σύμφωνα με το Άρθρο 339 1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται Δεν είναι λοιπόν παράνομο το να ασελγήσεις σε ανήλικο με το ζόρι κατ' αποκλειστικότητα αλλά γενικά. Το να κάνουν έρωτα 2 ανήλικοι δεν είναι παράνομο άρα η όλη ιστορία δεν΄έχει να κάνει αυτού καθ'εαυτού με την ερωτική πράξη αλλά με την προστασία του ανήλικου. Δεν είναι ο έρωτας που κάνει την πράξη παράνομη αλλά το γεγονός ότι εκμεταλλεύεσαι την απειρία αυτού του ανήλικου σε αυτές τις περιπτώσεις. Τώρα τι γίνετε αν αυτός που προκαλεί την σεξουαλική πράξη είναι ο ανήλικος; Είναι απολύτως λογικό μια πλήρως ανεπτυγμένη έφηβη να είναι το ίδιο ερεθιστική με μια ενήλικη γυναίκα αλλά το γεγονός ότι είναι παιδί υποχρεώνει τους ενήλικες να διαφυλλάξουν αυτην την "αθωώτητα", την παιδικότητα (όπως φαντάζομαι το ίδιο θα επιθυμούσες και αν είχες ένα παιδί σε αυτή την ηλικία). Από την στιγμή που δεν είναι κάτι παθολογικό (παιδοφιλία) μου φαίνεται απολύτως λογικό το να σε ερεθίζει αλλά εντελώς παράλογο το να προσπαθείς να εφεύρεις δικαιολογίες για να το κάνεις. Ακόμα και σεξουαλικά ενεργή να είναι δεν πάυει να είναι παιδί και κάθε παιδί έχει το έννομο αγαθό της ανηλικότητας δλδ το έννομο δικαίωμα για μια ομαλή ψυχοκοινωνική/ερωτική ανάπτυξη του παιδιού, το οποίο και θίγει αυτή η πράξη. Αυτή είναι η δική μου άποψη επί του θέματος. Εν ολίγοις μπορεί να είναι κά*λα το πιπίνι αλλά μη! τζιιιιιζ! κακό! Έχεις υποχρέωση όπως και όλοι οι ενήλικοι να το προστατέψεις |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39627 από V_for_Vitam στις 22 Μαΐου 2007, 3:51μμ
![]() |
Einai to gnosto: Koitatai alla mhn agoizete!!!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39631 από Antre στις 22 Μαΐου 2007, 4:11μμ
Ρε παιδιά πολλά διάβασα που με στειλαν... τι πάει να πει σχεδόν 14 και θέλει να κάνει sex ... έλεος... Ρε παιδιά έχετε μια ολόκληρη ζωή να κάνετε sex ... τι είναι αυτά τα πράγματα; Παλιά για να το παίξουμε και καλά μεγάλοι ντυνόμασταν λίγο περίεργα... κάναμε και κανά τσιγάρο... και πάλι ήταν μαλακία... και τώρα εσείς δεν προλαβαίνει καλά καλά να σας έρθει περίοδος και θέλετε sex ; Μα χάνετε μια πολύ σημαντική περίοδο της ζωής σας... χάνετε την υγιή ανάπτυξη ενός εφήβου.. χάνετε πρόωρα την παιδική σας αθωότητα... Και τι πάει να πει ρε BigMan ότι αυτή το θέλει... ώρα είναι να μας πεις πως είσαι και το θύμα... Καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει η 40αρα με τα κρεμασμένα κρέατα... αλλά την θες και κάτω από 18 ;;; Η 18χρονη έχει το ιδανικό συνδυασμό... ολοκληρωμένο γυναικείο σώμα αλλά και νεανικό... το 14χρονο ρε απίστευτε τη το θες; Είναι παιδί το 14ετών... και μήπως είναι η δικαιολογία που ψάχνεις για να δικαιολογηθείς στον ίδιο σου τον εαυτό ότι και καλά αυτή σε θέλει; Παιδί είναι !!! Και αν είναι χαζό και σου πει καμιά χαζομάρα εσύ είσαι 40 ετών μεγάλος... θα μπορούσες να ήσουν ο παππούς της (ούτε καν ο πατέρας της). Και ναι αν κάνεις κάτι είναι κάτι το ανώμαλο ... βρες κανά χόμπι και άσε τα παιδάκια | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39731 από eleftheria στις 27 Μαΐου 2007, 10:27πμ
![]() |
Θα συμφωνησω με τον Antre!Το οτι και καλα "σε θελει" δεν δικαιολογει να συνεχισεις!Δηλαδη ειναι αηδιαστικο!Η κοπελιτσα ουτε καν ξερει τι σημαινει "θελω" και "ποθω"..και λες οτι εκπεμπει ερωτισμο..καλα σοβαρολογεις?Πηγαινε βρες καμια 35αρα.Κ ασε τις ηλικιες 14-22! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39732 από senza paura στις 27 Μαΐου 2007, 10:45πμ
συμφωνώ με Antre και eleftheria... | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39757 από provoskida στις 27 Μαΐου 2007, 10:39μμ
![]() μηνύματα: 84 ![]() |
Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα ερωτικής έλξης. Όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι νεαρότεροι (π.χ 14 ετών) αρσενικά ή θυληκά έχουν ορμές και αυτό είναι φυσιολογικό. Η διαφορά έχει να κάνει με την ευθύνη που φέρει ο καθένας. Ένας ενήλικας 40 ετών φέρει πλήρη ευθύνη για την συμπεριφορά του, ένα παιδί 14 ετών καμία. Σε κάθε περίπτωση εσύ πρέπει να σκευτείς τόσο να προστατεύσεις τον εαυτό σου όσο και αυτό το παιδί. Η κοινωνία κατακρίνει και ποινικοποιεί τετοιες συμπεριφορές για συγκεκριμένους λόγους. Δεν θεσμοθετείται τυχαία ο οποιοσδήποτε νόμος. Ανωμαλία είναι ναι. Εσύ δεν το βλέπεις έτσι όμως γιατί εσύ μπορεί να είσαι ο ανώμαλος και ουδείς ανώμαλος παραδέχεται πως είναι ανώμαλος. Αν πάλι δεν είσαι νομίζω πως δεν θα σου κοστίσει και τόσο να ψάξεις σεξουαλική (μόνο?!) ικανοποίηση σε πιο κοντίνες ηλικίες με την δική σου. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, έχεις πρόβλημα. Ίσως θα ήταν φρόνιμο να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39758 από senza paura στις 27 Μαΐου 2007, 11:03μμ
Δεν νομίζω πως είναι θέμα "ανωμαλίας" όπως το θέτεις... Όντας και εγώ 15 ξέρω πως φέρονται τα κορίτσια στην ηλικία αυτή... Τους "αρέσουν" οι μεγαλύτεροι κτλ... Το θέμα είναι ότι τα κορίτσια δεν ξέρουν τι θέλουν και αν πάει να συμβεί κάτι θα βάλουν τα κλάμματα (εδώ με εμάς τους συνομήλικους τους "κολλώνουν")... Όπως ειπώθηκε νωρίτερα και από εμένα και από άλλους, πρέπει να τις προστατεύσει διότι είναι ακόμα παιδιά και δεν είναι "έτοιμες για όλους και για όλα", όπως θέλουν να δείχνουν... | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39759 από death στις 27 Μαΐου 2007, 11:12μμ
![]() |
βασικα παιζει κ η ηλικια μεγαλο ρολο αλλα εγω πιστευω οτι η διαφορα ηλικιας ειναι πολυ μεγαλη κ ισως να επειρεασει ψυχολογικα τα κοριτσακια μετα απο καποιο σχετικο χρονικο διαστημα. εχεις ολοκληρωσει ποτε με κοπελα τετοιας ηλικιας???? ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39760 από provoskida στις 27 Μαΐου 2007, 11:44μμ
![]() μηνύματα: 84 ![]() |
Εκ των υστέρων διαβάζοντας (κακώς, ζητώ συγνώμη) νομίζω πως η απάντηση της !me! με καλύπτει πλήρως. Αποσύρω λοιπόν τη δική μου (η αν θέλετε την τοποθετώ σε παρένθεση) και υιοθετώ την άποψη της. Με καλύπτει. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39782 από Giacharadan στις 30 Μαΐου 2007, 12:42μμ
![]() |
Λοιπόν, πολλά "μη", "τζιζ", "οχι" άκουσα εδώ, θα προσθέσω και το δικό μου "ΜΗ!". Δεν πρέπει να κάνεις τίποτα με ανήληκες γιατί απλά απαγορεύεται από τον νόμο. Διαφωνώ με πολλούς νόμους που τους θεωρώ χαζούς, ενας είναι αυτός περί αποπλάνησης, αλλά δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς. Οπως επίσης διαφωνώ με την ποινικοποίηση των λεγόμενων ναρκωτικών αλλά δεν δεν κάνω χρήση απλά γιατί είναι παράνομο και μπορεί να μπλέξω. Κατά τα άλλα επιμένω ότι η ενηλικίωση (με πλήρη δηκαιώματα ψήφου κ.τ.λ.)πρέπει να οριστεί στα 16. Σήμερα 16 χρονών ο άνθρωπος είναι απολύτως ενήλικος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.0 Επαναλαμβάνω ότι εκατοντάδες χιλιάδες κοπέλες είχαν σεξουαλική εμπειρία, και όχι απαραίτητα την πρώτη τους, με άντρα πολύ μεγαλύτερο τους και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Είναι άλλες πάλη που έπαθαν... Εχω έναν φίλο που έχει σχέση με μια 14χρονη. Αυτός είναι 37. Η κοπέλα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αντίθετα περνάνε πολύ καλά μαζί στο κρεβάτι και η κοπέλα δεν φαίνεται ναχει πάθει κανένα ψυχολογικό τραύμα αντίθετα είναι από τους πιό ζωντανούς και ισσοροπημένους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει. Σε αποτρέπω λοιπόν από αυτό, αλλά υπάρχουν λύσεις. Μπορείς να συζητήσεςι με τον δεσμό σου τη φαντασίωση σου αυτή και να κάνετε roleplay, δηλ. μπρεί να ντύνεται εφηβη, να μιλά μωρουδίστικα, τέτοια πράγματα. |
προφίλάλλα... |