Μήνυμα στις 23/6/2007 στις 22:35 @Διάφορα
Προβοσκίδα, είσαι φοβερός, Προσωπικά είσαι υπέρ των ιδ. παν/μιων αλλα ... δεν προλαβαίνεις να μας πεις τους λόγους! Δίκαιο αυτό, και εγώ είμαι υπέρ των δημοσίων παν/μιων αλλα τώρα βαριέμαι να σας πω γιατί! Πήγαινε στο θέμα: Άρθρο 16
Μήνυμα στις 20/6/2007 στις 21:43 @Θ. Κλημεντίνη
Κατ' αρχήν δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του μονογαμικό ον. Το αντίθετο πιστεύω. Υστερα, oσον αφορά την αναφορά σε χρόνια, 5-7, αυτό βγήκε από τον δικό μου μικρόκοσμο και εμπειρία. Φυσικά υπάρχουν ζευγάρια που είναι ερωτευμένα για όλη τους τη ζωή, λένε, εγώ δεν πιστεύω στον αιώνιο ερωτα. Τα πρώτα 3-4 χρόνια ήταν πολύ καλα, πάθος, έρωτας, βλέπεις αυτά που θες να δεις. Μετά αρχίζει να κρυώνει το πράγμα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί ο έρωταας, το πάθος, να αντέξει τόσα χρόνια. Φυσικά τη γυναίκα μου την αγαπάω αλλά το πάθος λείπει. Δεν μπορώ παρά να αναζητώ αυτό που μου λείπει, την καλή σεξουαλική ζωή, που αν και παντρεμένος, δεν έχω πια. Πήγαινε στο θέμα: eiste pantremenoi;
Μήνυμα στις 19/6/2007 στις 22:09 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν, είμαι παντρεμένος 7 χρόνια κ έχω 3 παιδιά... Το κεράτωμα σε γενικές γραμμές είναι κακό πράγμα. ΟΜΩΣ, μη μας πιάνει και υστερία, δεν είναι κ τόσο σιμαντικό αν δεν γίνετι συστηματικά. Ο άντρας βιώνει το σεξ διαφορετοκά από τη γυναίκα, σψματικά και όχι σναισθηματικά, και μπρεό να κάνει σεξ ενώ ταυτόχρονα είναι ... ερωτευμένος! Εγώ δεν έχω απατήσει τη γυναίκα μου αλλά δεν το αποκλείω, μάλλον το έχω σίγουρο. Μη ξεχνάμε και το εξής: μετά από 5-7 χρόνια σχέσει το πράγμα κρυώνει και δεν χρειάζεραι να σνεχιστεί εκτός α υπάρχουν παιδιά Πήγαινε στο θέμα: eiste pantremenoi;
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 16:32 @Sex
Ναι, αρκετές φορές μέσω τηλεφώνου, mms, chat, και είναι πολύ ωραία αλλά δεν συγκρίνεται φυσικά με το live και γιαυτό πάντα το κάνω με γυναίκες που έχω και άμεση σχέση μαζί τους.
Πήγαινε στο θέμα: phone or msn sex
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 16:28 @Sex
λίγο πριν φτάσεις στο σημείο "χωρίς επιστροφή" βγάγε το πέος σου και πίεσε με τον δείκτη από κάτω και τον αντίχειρα από πάνω ακριβώς κάτω άπό τη βάλανο, για 5 δευτερόλεπτα. Θα σου περάσει η επιθυμία εκσπερμίατισης αμέσως και μπρορείς να συνεχίσεις ό,τι κάνεις. Αυτό μπορείς να το δοκιμάσεις στην αρχή μόνος σου και μετά μπορεί να γίνει και με την βοήιθεια της παρτεναίρ. Μετά από αρκετή εξάσκηση δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνεις γιατί μπορείς εξίσου αποτελεσματικά να πιέζεις τη βάση του πέους για 5 δεύτερα, και αυτό γίνεται ενώ είσαι ακόμα μέσα της. Θέλει προσπάιεια και εξάσκηση αλλά μπορείς να πετύχεις θεαματίκή πρόοδο, σε μένα πάντως δούλεψε... Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 7/6/2007 στις 11:54 @Διάφορα
Στο τέλος απλά βρε παιδιά ας ψηφίσει κάποιος έστω τα άλλα κόμματα και όχι τα ίδια δύο. Δεν με νοιάζει γιατί αν ο κόσμος πέρα από το να ψηφίζει διεκδηκεί, ασχολείται αυτό είναι αρκετό. Παράδειγμα: Γνωστή πόλη της Ελλάδος έχασε πριν μερικούς μήνες της την παλαιότερη πλατεία ης και την πιό ιστορική. Ο Δήμαρχος (δεξιός) αποφάσισε να φτειάξει πάρκινγκ. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης σηγοψυθήριζαν κάτι αλλά ως εκέι. 50 άνθρωποι περίπου αποφασίζουν να δράσουν. Καλούν σε ανοιχτές γενικές συνελεύσεις τον κόσμο να αποφασίσουν τι θέλουν να γίνει. ΕΚΕΙ θα έπρεπε να πήγαιναν ΟΛΟΙ όσοι αντιδρούσαν αλλά τι έγινε? Ο κόσμος όπως πάντα δεν κατέβηκε στους δρόμους και αποφάσισε να τημωρήσει με την ψήφο του, θα του δείξω εγώ στις εκλογές! Δυστυχώς όταν έρθουν οι εκλογές θυμούνται ΟΛΟΙ αυτοί τις πελατειακές τους σχέσεις. Φαντάσουναν τα μηχανήματα του δήμου είχαν μπροστά τους 2000 πολίτες αντί των 500, θα χάνουνταν η πλάτεία? Και στο κάτω κάτω, ας χάνονταν! Τουλάχιστον ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ συζητείστε αυτά τα πράγματα με τους πολίτες, καθημερινά και όχι κάθε 4 χρόνια. Πήγαινε στο θέμα: Πολιτική-Τι να ψηφίσω?
Μήνυμα στις 7/6/2007 στις 11:45 @Διάφορα
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ είναι ένα βήμα πιό προχωρημένο από αυτό που λέγεται ΑΠΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ενδιάμεσο στάδιο στα άλλα βήματα που είναι η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ των θεσμών από τις κοινωνίες. Φυσικά και δεν λειτουργεί ένα τέτοιο βήμα με τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος. Ουτε καν το πρώτο βήμα της ΑΠΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ δεν τολμούν να ολοκληρώσου, πόσο μαλλον τα επόμενα βήματα. Φαντάσου ένα μόρφωμα, μια ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΔΙΑ διαφόρων ανεξάρτητων κοινοτήτων/συλλογικοτήτων όπου κάθε μια π.χ. κάθε Δήμος, Κοινότητα ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ τα πάντα εκτός από την εξωτερική πολιτική, και την άμυνα με έναν τρίτον πυλώνα αυτόν της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ολα τα πάντα διαχειρίζονται από ανοιχτές λαικές συνελεύσεις οι οποίες παίρνουν όλες μα όλες τις αποφάσεις. Παραδειγμα πολύ καλό είναι ο Δήμος του ΠΟΡΤΟ ΑΛΛΕΓΡΕ (Βρα) η ομοσπονδία ΜΟΝΤΡΑΓΟΝ (Ισπ)και πολλοί άλλοι. Πήγαινε στο θέμα: Πολιτική-Τι να ψηφίσω?
Μήνυμα στις 6/6/2007 στις 18:18 @Sex
Εκατοντάδες χιλιάδες αγόρια είχαν την πρώτη τους εμπειρία με πόρνη και όχι μόνο δεν έπαθαν τίποτα αλλά έζησαν, και ζουν, μια ζωή πλήρης συναισθημάτων, αγάπης και σεξ. Προσωπικά, αν και είμαι 40, δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο και τώρα έχω μετανοιώσει. Η πρώτη μου φορά ήταν με μια κοπέλα που τότε νόμιζα ότι αγαπούσα αλλά σαν εμπειρία δεν μου έχει μείνει. Μου έχουν μείνει όμως δεκάδες άλλες εμπειρίες που είχα πολλά χρόνια αργότερα. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να τα δραματοποιούμε κιόλας τόσο! Ερωτας, αγάπη, συναίσθημα, όλα αυτά είναι πού ωραία αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει πάντα (ούτε καν την πρώτη φορά) να συνοδεύουν την σεξουαλική πράξη. Το σεξ είναι ωραίο ακόμα και αν είναι υπόθεση μόνο σωματική. ΑΛΛΑ! Εμ βέβαια, υπάρχει και το "αλλά", αν πας με μια πορνη του 50ρικου που θα την ψωνίσεις από τον δρόμου πολύ πιθανόν όχι μόνο να μην σου αρέσει αλλά υπάρχει περίπτωση, αν η γυναίκα δεν έχει ... επαγγελματική συνείδηση, να μην καταφέρεις τίποτα, δηλ. να μη σου σηκωθεί ή να μη καταφέρνεις να τελειώσεις. Ψάξε μια σωστή επαγγελματία, ίσως λίγο ακριβότερη αλλά σίγουρα θα γουστάρεις περισσότερο. Και για να μη ξεχνιόμαστε, ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παρθενος, να παω σε οικο ανοχης;
Μήνυμα στις 6/6/2007 στις 18:01 @Διάφορα
Αν οι εκλογές θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν παράνομες! Αυτό το σύνθημα όσο ακραίο και να ακούγεται δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Και γιατί δεν απέχει? Απλούστατα γιατί η εξουσία φθείρει, διαβάλλει και βάζει μεγάλους πειρασμούς. Πιστεύω ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (π.χ. ΛΑΟΣ) όλοι τους έχουν καλές προθέσεις. Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ως κομμα λαϊκό, μη προνομιούχων και πράγματι ως κάποιο βαθμό έβγαλε την Ελλάδα από τη τριτοκοσμική μιζέρια των δεκαετιών 70 και 80. Αλλά μετά χάλασε... Ο Συνασπισμός έχει καλές θέσεις για την εγκληματικότητα, παιδεία, ναρκωτικά, και πολλά άλλα αλλά και αυτό θα το χαλάσει η εξουσία (σε περίπτωση που συνεργαστεί) όπως χάλασαν οι Πράσινοι της Γερμανίας όταν έκαναν κυβέρνιση με το SPD. Το ΚΚΕ έχει μεν κάποιες καλές θέσεςι αλλά πράγματι είναι λίγο πίσω... ο κόσμος έχει προχωρήσει παραπέρα, αλλά το κυριότερο ελλάτωμα του είναι ο λεγόμενος δημοκρατικός συγκεντρωτισμός που εφαρμόζει, δηλ. μια πυραμίδα όπου η Κ.Ε. αποφασίζει και τα μέλη ακολουθούν πειθήνια. Ας τολμήσει κάποιος να θέσει σε κάποια Κ.Ο. του ΚΚΕ το θέμα της αποποινηκοποίησης των ναρκωτικών! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το κόμμα έχει ίσως τις πιό πολλές αποχωρήσεις, διαγραφές, διασπάσεις. Ό τρόπος που αντιμετοπίζει τα άλλα αριστερά κομμάτα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Νομίζει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια και θα προτημούσε (τοχει κάνει δηλ.) να συνεργαστεί με τη ΝΔ παρά με τον ΣΥΝ ή το ΜΕΡΑ... Το ΛΑΟΣ είναι ανεκδιήγητο, δεν υπάρχει άλλη κουβέντσ για ένα κόμμα που χρησιμοποιεί επιχειρήματα από την αριστερα (και μάλιστα την άκρα..) τη δεξια (και μάλιστα την άκρα...) και το κέντρο. Μου θυμίζει τον Χιτλερ και το κόμμα του στην Γερμανία που τα ίδια έλεγαν. Η Ν.Δ., τώρα τι να πει κανείς. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ψηφίσει κανείς τη ΝΔ που είναι καθαρά και ξάστερα κομμα της πλουτοκρατίας. Το τι έχει κάνει για χάρη των βιομηχάνων και του λοιπού κατεστημένου της χώρας δεν λέγεται. Τι μένει λοιπόν? Αποχή και Ακυρο θα πρότεινα αλλά δεν φτάνει φυσικά αυτό. Εχετε ακούσει για άμεση δημοκρατία, αποκέντρωση, αυτοδιοίκηση, αυτοδιαχείρηση, κοινοτισμό? Πρεπει επιτέλους οι πολίτες να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, οι εκλογές είναι ένα κόλπο για να συνεχίζουμε να ζούμε με την ψευδαίσθηση ότι έχουμε δημοκρατία (Ομως δημοκρατία είναι μόνο μια, η άμεση) Πήγαινε στο θέμα: Πολιτική-Τι να ψηφίσω?
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 12:42 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν, πολλά "μη", "τζιζ", "οχι" άκουσα εδώ, θα προσθέσω και το δικό μου "ΜΗ!". Δεν πρέπει να κάνεις τίποτα με ανήληκες γιατί απλά απαγορεύεται από τον νόμο. Διαφωνώ με πολλούς νόμους που τους θεωρώ χαζούς, ενας είναι αυτός περί αποπλάνησης, αλλά δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς. Οπως επίσης διαφωνώ με την ποινικοποίηση των λεγόμενων ναρκωτικών αλλά δεν δεν κάνω χρήση απλά γιατί είναι παράνομο και μπορεί να μπλέξω. Κατά τα άλλα επιμένω ότι η ενηλικίωση (με πλήρη δηκαιώματα ψήφου κ.τ.λ.)πρέπει να οριστεί στα 16. Σήμερα 16 χρονών ο άνθρωπος είναι απολύτως ενήλικος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.0 Επαναλαμβάνω ότι εκατοντάδες χιλιάδες κοπέλες είχαν σεξουαλική εμπειρία, και όχι απαραίτητα την πρώτη τους, με άντρα πολύ μεγαλύτερο τους και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Είναι άλλες πάλη που έπαθαν... Εχω έναν φίλο που έχει σχέση με μια 14χρονη. Αυτός είναι 37. Η κοπέλα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αντίθετα περνάνε πολύ καλά μαζί στο κρεβάτι και η κοπέλα δεν φαίνεται ναχει πάθει κανένα ψυχολογικό τραύμα αντίθετα είναι από τους πιό ζωντανούς και ισσοροπημένους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει. Σε αποτρέπω λοιπόν από αυτό, αλλά υπάρχουν λύσεις. Μπορείς να συζητήσεςι με τον δεσμό σου τη φαντασίωση σου αυτή και να κάνετε roleplay, δηλ. μπρεί να ντύνεται εφηβη, να μιλά μωρουδίστικα, τέτοια πράγματα. Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία |