Μήνυμα στις 6/6/2008 στις 16:38 @Διάφορα
το αγνοω λοιπον γιατι οντως ηταν για μη αισθηματικο-ερωτικό λόγο. Κ αγνόω κ αυτόν πλέον. Όχι ως τρόπο εκδίκησης αλλά απλά γτ δν εχώ καμμία διαθεση να έχω τετοιους αν8ρωπους στη ζωη μου. Πήγαινε στο θέμα: Βια
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 20:55 @Διάφορα
δικιο εχετε.... οσο περναει η μερα τοσο λιγοτερο 8ελω να ασχολη8ω μαζι του... μονο παραπανω αξια θα του δωσωω.
Πήγαινε στο θέμα: Βια
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 18:12 @Διάφορα
vsk οπως ειπες κ εσυ ειχααα δν εχω κ επισης οσο ημασταν μαζι δν με ειχε αγγιξει Πήγαινε στο θέμα: Βια
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 16:52 @Διάφορα
μιλαμε μου εχει μελανιασει η δεξια πλευρα του προσωπου κ το ματι κ μου ματωσε τα χειλια. Δεν κανω πλακα θε λω να τον πονεσω!
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 16:50 @Διάφορα
τπτ, χωρίσαμε πολύ πολιτισμένα αρκετό καιρό πριν. Απλά τον τελευταίο καιρό είναι κάπως. Μες τη μανούρα. Ήρθε (απο ξύδια) με ρώτησε κάτι κ επειδή δν συμφώνησε με την απάντηση με χτύπησε. Πιο πολύ απ'όα με πείραξε στο πρόσωπο. Έχω βάλει ενα τονο μεικ απ κ τρεμω την ωρα που θα το προσεξει καποιος. Το παπαρι (σορυ κιολας)! Με ποιο δικαιωμα; θελω να το πληρωσει
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 16:08 @Διάφορα
Nai alla egv 8elw otan ton ponaei na ton blepw Πήγαινε στο θέμα: Βια
Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 14:53 @Διάφορα
συναντηθηκα με τον πρωην μου (μαλακια ξερω)εχθες κ πανω στην μανουρα με χτυπησε, με αποτελεσμα μεταξυ αλλων να εχω ενα πρησμενο μαυρισμενο ματι.... ενα κιλο μεικθπ απο πανω κ την φραντζα του emo να μη με παρουν χαμπαρι. Εχω στραβωσει απιστευταααα πολυ με την παρτυ του... θελω να τον εκδικηθω... τι να κανω?
Μήνυμα στις 8/11/2007 στις 21:37 @Διάφορα
έγραψε φίλε μου απλά υπέροχο Πήγαινε στο θέμα: Περί Έρωτα 2
Μήνυμα στις 12/10/2007 στις 15:03 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ΈΡγο τέχνης του Adam Brandejs. Υπάρχει αντίστοιχο site με τις εξηγλησεις του καλλιτέχνηΠήγαινε στο θέμα: H νέα μόδα στα κατοικίδια? Ελπίζω όχι!
Μήνυμα στις 12/10/2007 στις 14:58 @Κλάψιμο
Ααααχ! που είσαι μάνα ρείβερ; χαχαχα! τι μου θυμίσατε τώρα ρε παιδιά να ξέρατε... άλλες εποχές, άλλες μουσικές, άλλες κόντρες αλλά δεν μπορώ να μην ζω για την στιγμή που σαν άλλωτε θα βγάλει ο ευαγγελάτος την μανα emo...
Πήγαινε στο θέμα: Τι είναι emo; |