Μήνυμα στις 13/3/2009 στις 15:03 @Διάφορα
Την ίδια ιδέα (σχεδόν) είχα πριν 2-3 μήνες και ήξερα πως αν δεν προλάβαινα να την υλοποιήσω (γιατί πακετάς είμαι, όχι προγραμματιστής) θα με έτρωγε κάποιος στην στροφή. Ποια στροφή δηλαδή, που μόνο ιδέες είμαι, ποτέ δεν ξεκινάω... Μπράβο σας, καλή ιδέα! Αλλά Η σελίδα σας θέλει ακόμα πολύ δουλειά. Εγώ δεν κατάφερα να βρώ ούτε πιτσαρία (για Αθήνα) που έψαξα. Χρειάζεστε άλλα χρώματα (πράσινο-κόκκινο-κίτρινο, γήινα χρώματα) για να ζωντανέψει η ιστοσελίδα σας. Με φαγητό έχετε να κάνετε, ανοίξτε μας την όρεξη, προσθέστε υλικό που έχει να κάνει με φαγητό, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες των σερβιτόρων δεν λένε μία. Αφήστε τα εύκολα, βάλτε φαντασία, κάντε ένα κολλάζ από μακαρονάδες-κοτόπουλα-σουβλάκια κτλ ή κάτι ακόμα πιο ευφάνταστο. Τυπώστε αυτοκόλητα με την διεύθυνση σας και δώστε τα να κολληθούν στην βιτρίνα των καταστημάτων που διαφημίζετε. Αν είναι να τους διαφημίσετε τζάμπα, τουλάχιστον βάλτε τους να σας διαφημίσουν τζάμπα. Είμαι Θεσσαλονίκη και ευχαρίστως θα ήθελα να συνεργαστούμε, αλλά αν είναι μόνο μια εργασία για το πανεπιστημιό σας που γρήγορα 8α παρατήσετε δεν ενδιαφέρομαι. Αν το πάρετε ζεστά και θέλετε να βγάλετε και κανένα χαρτζηλίκι, πείτε μου, εγώ από εδώ μπορώ να βοηθήσω. Το όνομα της σελίδας είναι καλό. Delivericious. Συμβαδίζει με την ξενομανία που μας δέρνει χρόνια τώρα (ειδικά τις νεότερες γεννιές, φοιτητές-μαθητές που είναι το κύριο target group της γρήγορης εστίασης και έχουν εξοικειωθεί με το διαδίκτυο) και είναι επίσης ευφάνταστο-πιασάρικο, μένει, το θυμάσαι. Κιπ απ δε γκουντ γουόρκ. Πήγαινε στο θέμα: Το Delivery στο Internet - Delivericious.
Μήνυμα στις 9/10/2007 στις 00:12 @Flame
Σκευτόμουν τι να πω κι εγώ προτού αποχαιρετήσω αυτήν την παρέα και την ιστοσελίδα... Είπα λοιπόν να γράψω ένα μύνημα από αυτά που πιθανόν να μην αρέσουν στον webmaster, να προκαλέσω ένα ban έτσι για την μαλακία του πράγματος... Φύση ευγενικός άνθρωπος όμως (κι ας φαίνομαι άξεστος) θα περιοριστώ απλά να παραθέσω τον λόγο που αποχωρώ και περιμένω στοϊκά να φάω το banάκι μου. Άρη ρίχτο αλύπητα δεν θα σε παρεξηγήσω, μην σου πω και χάρη θα μου κάνεις. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ! Φίλε webmaster το site σου είναι πολύ βαρετό ρε άνθρωπε. Τι διάολο. Ένα τσατ, ένα φόρουμ και κάτι πανάρχαια σουρεαλιστικά άρθρα έχει. Η βιογραφία σου κάτι λέει, έχει αρκετό γέλιο για αρχή αλλά χέσε με ρε φίλε, πόσο θα κάτσει κανείς να ασχοληθεί μόνο μαζί σου? Κάνε κάτι γαμώτο. Άλλαξε κανένα χρώμα, κανένα interface (πως διάολο το λένε). Ανανέωσε την αρθογραφία σου, βάλε κανένα βίντεο, κάτι άλλο, ότι να ΄ναι, όπως να ΄ναι. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ τέλος πάντων! Ανανέωσέ το το ριμάδι, αράχνες έχει βγάλει. Ο μόνος λόγος για να μπω τελευταία ήταν να διαβάσω αν έχει καμιά απάντηση στο φόρουμ πάνω στις μαλακίες που έγραφα. Έλεος πια. Στην αρχή όταν έμπαινα έβρισκα όλο και κάτι καινούριο να διαβάσω. Τώρα που όλα μου φαίνονται τα ίδια, τι σκατά να με κρατήσει εδώ μέσα? Πάω λοιπόν να κάνω καμιά βόλτα λίγο παραπέρα γιατί εδώ άρχισε να μου μυρίζει ποδαρίλα... Υ.Γ. Κάποιος μου είπε οτι στο ίντερνετ έχει ωραίες τσόντες! Σημείωση moderator: Δεν γίνεσαι banned για τους βλακώδεις λόγους που έγραψες, αλλά διότι: 1. Παραβίασες τον κανονισμό και εκμεταλλεύτηκες το ftou.gr για να γνωρίσεις άτομα. 2. Παραβίασες τον κανονισμό και κανόνισες συνάντηση με αυτά τα άτομα. 2a. (... ανεπιτυχώς διότι τα ίδια ομολόγησαν ότι ψιλομάπα το καρπούζι) 3. Χρωστάς λεφτά (150 ευρώ) στην Agrippas για το domain name που σου κλείσαμε και για 2 ωρών consultation για το delivery-catalogue website. Μόλις πήρες τα wireframes εξαφανίστηκες και δεν απαντούσες σε επανειλημμένες κρούσεις μας. Και δεν είναι το ποσό το πρόβλημα, ούτε η οφειλή τόσο, όσο η συμπεριφορά σου. Το ban αυτό μπαίνει τον Αύγουστο του 2011, αφού σου δώσαμε ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ χρόνο να εξοφλήσεις την οφειλή σου και να ζητήσεις συγγνώμη που φέρθηκες σαν κακομαθημένος μπούλης. Πήγαινε στο θέμα: Κύκνειο Άσμα.
Μήνυμα στις 8/10/2007 στις 23:28 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Όταν γεννήθηκα. Αφού να φανταστείς έβαλα τα κλάματα. Μετά σιγά σιγά το συνήθισα...Πήγαινε στο θέμα: Πείτε το εδώ!!!!
Μήνυμα στις 5/10/2007 στις 04:03 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα. 1ον. Είμαστε πιο δυνατοί και έχουμε καλύτερα αντανακλαστικά. 2ον. Κατουράμε και όρθιοι. 3ον. Το γεννητικό μας όργανο δεν αιμοραγεί κάθε τρείς και λίγο. 4ον. Σε μια σχέση καμιά γυναίκα δεν θα μας ζητήσει να πλένουμε, να σιδερώνουμε και να μαγειρέυουμε (γιατί αλλιώς θα πάρει τον πούλο) 5ον. Σε μια ερωτική επαφή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουμε σε οργασμό ή να προσποιηθούμε. Με λίγα λόγια θέλοντας και μη από φύση μας είμαστε πιο ειλικρινείς. Έχετε κι εσέις όμως τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα. 1. Είστε σωματικά πιο άδύναμες αλλά έχετε πολύ μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο και πολύ μεγαλύτερη υπομονή (γι αυτό και κυοφορείτε) 2.Η περίοδος είναι ο λόγος που μια ζωή μας θάβετε. Εμείς πάμε από καρδιές, εμφράγματα και εγκεφαλικά εσείς πάλι παίρνετε και νωρίτερα σύνταξη και την χαίρεστε περισσότερο (πάνω απ το μνήμα μας) 3.Σε μια σχέση θα παίζει και να πλένετε, να σιδερώνετε και να μαγειρέυετε αλλά κανείς δεν θα σας στείλει ας πούμε να πάτε στον πόλεμο, φαντάροι, ή να βαράτε γκαζμά στην δουλειά σας... 4.Με τον προσποιητό οργασμό γλιτώνετε πολλά... Εμας αν δεν μας σηκωθεί είμαστε άχρηστοι, αν δεν τελιώσουμε κουραστικοί... Με λίγα λόγια δεν είμαστε τό ίδιο. Σας κερδίζουμε στα σημεία. Κατουράμε όρθιοι. :P Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 3/10/2007 στις 19:06 @Θ. Κλημεντίνη
Ζωντανέ νεκρέ μόνο εσύ με καταλαβαίνεις... Ευχαρίστως φίλε, ότι ώρα θες στο κοτέτσι σου. Να δεις που οι κότες σου θα χαρούν πολύ και θα γεννοβολάνε περισσότερο! Πάντα είχα καλές σχέσεις με τις κότες! Γουρούνι γαρ... Όσο για σας κότες που βγάζετε συμπεράσματα απ την ελάχιστη μάζα που διαθέτετε για εγκέφαλο (ως κότες άλλωστε...) Ξεπέτες δεν θα έκανα ποτέ στη ζωή μου. Έτυχε κάποτε βέβαια να κάνω κι εγώ μία. Και έκανα επίσης το λάθος να ερωτευθώ το πρόσωπο της ξεπέτας. Αλλά η κοπέλα εκτός από ξεπέτα έτυχε να είναι και άνθρωπος. Και δεν ήθελε να κάνει σχέση μαζί μου. Με το στανιό δηλαδή? Μπααααα νταλκάς! Όταν το συνηδητοποίησα σκέφτηκα "τι καλά!" και γάμησα και δεν έχω και καμιά υποχρέωση... Έκτοτε δεν θα έλεγα όχι σε μια ξεπέτα. Λες και θα την κάνω μόνος μου, και θα φταίω μόνο εγώ που δεν έβαλα αίσθημα... Τι είστε εσείς ρε!? Οι γυναίκες γεννιέστε ή γίνεστε φασίστες? Γιατί πρέπει δηλαδή με το ζόρι να έχω αισθήματα? Γουστάρω να είμαι και ζώο και μόνος μου και είμαι ανώμαλος, εσείς τι ζόρι τραβάτε? Οτι θέλω θα κάνω ρε. Θα πάω και με κότα και με ελεφαντίνα και με ρινόκερο! Θα πήγαινα και με δεινόσαυρο αν υπήρχε. Γιατί δηλαδή πρέπει να μου αρέσει να το κάνω όπως εσείς? Εγώ είμαι αυτός που λέει πολλά και ξεφτυλίζεται αλλά στην πράξη στον πρόλογο εσείς είστε καλύτερες! ®ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ® ρε Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 3/10/2007 στις 19:03 @Διάφορα
Δεν εννοώ κατάλαβες λάθος, απλά έγραψα λάθος μύνημα σε λάθος ποστ. Κάποιος να τα σβήσει και τα δυό τελευταία θα μου κάνει χάρη...
Πήγαινε στο θέμα: Simera skeftomoun.......
Μήνυμα στις 3/10/2007 στις 03:50 @Θ. Κλημεντίνη
Merda taurorum animas conturbit. Fronti nulla fides. Tempus amoris cubiculum non est, συμφωνώ... Αλλά ο δικηγόρος του διαβόλου δεν μπορεί να μείνει μόνος του. Είναι ήδη. ;) Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 3/10/2007 στις 01:20 @IRC admin
Έχω κι εγώ παράπονο. Γιατί κάνετε μπαν όλους τους άλλους κι εμένα δεν με κάνετε? Εμένα μανούλα δεν με γέννησε? Στο πηγάδι κατούρησα? Θέλω κι εγώ μπαν. Αντε μπας και ξεσκαλώσω και ασχοληθώ λιγάκι με την δουλειά μου. Έχω εξεληχθεί στον μεγαλύτερο χασομέρη του διαδικτύου... Έλεος πια με τις διακρίσεις εδώ μέσα... Πήγαινε στο θέμα: ban
Μήνυμα στις 3/10/2007 στις 00:34 @Κλάψιμο
Είστε όλοι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. 6 στους 11 αυτοαποκαλούνται ευαίσθητοι! Εγώ είμαι γαιδούρι, γουρούνι και μουλάρι. Από μάνα γαιδούρα, πατέρα γουρούνι και γονιδίωμα μουλαριού (γιατί ώς γνωστόν τα μουλάρια δεν γεννούν) Με μιά λέξη ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ! Ευαίσθητος πάντως δεν είμαι... Υ.Γ. Έχω και κάτι από ελέφαντα και δεν είναι μόνο η μύτη. Που είμαι χοντρόπετσος από εκεί θα είναι... Πήγαινε στο θέμα: perigrafw ton eavto mou-... |