Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ένα γραμμάριο image αξίζει όσο ένα κιλό ουσιαστικής δουλειάς.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Κομπλεξ πατερα.

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89780 από lakis1 στις 25 Νοεμβρίου 2011, 4:21μμ

lakis1

banned
μέλος από: 1/5/2011
γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα..ο πατερας μου ειναι πλυ κομπλεξικος...πηγεναμε σουπερ μαρκετ και εστελνα με τν κοπελα μου μηνυματα...αυτος μ λεει..αντε σταματα να στελνεις με την καργιολιτσα...του λεω αι ρε σταματα τωρα ελεος..τι σε πιρζει? ελεος του λεω..δεν λεει τοιποτα μετα στον γυρισμο...ξαναστελνω κ μ λεει ε αντε μην στο σπασω το γαμημενο μαλακα ...μου λεει..κ μην την γαμησω τοιποτα κ αυτην την καργιολιτσα τωρα.....θα σε γαμησω μου λεει σταμτα..του λεω γτ βριζεις..γαμω τα παιδια σου του λεω ενοοντας εμενα και τον αδερφο μου γτ πιστευα οτι ετσι δεν θα τν πειραζε...ανεβενουμε σπιτι κ αρχιζει τις χριστοπαναγιες γτ μιλαω με τν γκομενα συνεχια και γιατι ειπα ετσι την "βρισια" και γαμω τη δλδ........ελεος δεν τον αντεχω παιδια κ εγω και ο αδερφος μου και η μανα μου του τα χουμε μαζεμενα οτν ερχετε απο το χωριο γινετε Η φασαρια στο σπιτι της ποπης.....καθε παρ-σαβ-κυρ ερχεται και μας τα κανει καρβελια..!!! ο αδερφος μου του τα χει μαζεμενα ιδικα γτ κ αυτον τον λεει ετσι ακομη κ τωρα που ειναι 24 χρωνον δλδ πεζει να ειναι πολυ κομπλεξικος..και του ειπα οτι θα το δει μπροστα του αυτο που μας κανει τωρα αλα τοιποτα...αλλα ειχε προηγηθει και οτι μου πηραν το τηλ στο σχολειο γιατι το εβγλα στην ταξη να το κλεισω και κατι μαλακες λογικα απο αλλο τμημα τους ρωτησε ο πατερας μου γιατι μ πηραν το κινιτο κ αυτοι οι ηλιθιοι δεν ξεραν και ειπαν οτι εγω μιλουσα μ αυτην!..αλλα κ παλι τι τον πιραζει!!!! ελεος..αλλα αληθια και ηλικρινα να το κλεισω ηθελα αλλα ειναι τοσο μαλακας..!! θα ηθελα βοηθεια ρε παιδια τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89785 από HiddenBoy στις 25 Νοεμβρίου 2011, 4:49μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Εχεις πεσει σε λαθος πατερα μαλλον :Π Ο ΠΑτερας σου ειναι οντος κομπλεξαρας αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα να του μιλησετε ισιχα και ωραια στην οικογενεια πρεπει να υππαρχουν αμιβαιες υποχορησης αλλιως δεν ειναι οικογενεια ειναι ενα μπαχαλο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89790 από lakis1 στις 25 Νοεμβρίου 2011, 5:25μμ

lakis1

banned
εμμ εγω με την μανα μου συζηταω γαματα...αλλα με τον πατερα μου δεν μπορω να ζηζητησω γιατι παει παντα το θεμα στην γκομενα και στο σχολειο και μου την σπαειι!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89792 από sexypandaGR στις 25 Νοεμβρίου 2011, 5:43μμ

sexypandaGR

Εικονίδιο
μέλος από: 18/11/2010
Εγω φιλε λακη θα σε προτεινα να εξειγειθεις σαν αντρα προς αντρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89794 από lakis1 στις 25 Νοεμβρίου 2011, 6:25μμ

lakis1

banned
το χω προσπαθεισει αλλα τοιποτα φιλε..σ ευχαριστω παντος..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89798 από asap στις 25 Νοεμβρίου 2011, 9:49μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
προσεχετε μονο γιατι οι βρισιες και το κομπλεξ γινετε ανετα βια στην οικογενεια... ποσο χρονων εισαι φιλε?? και ποσο ο αδερφος σου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89800 από lakis1 στις 25 Νοεμβρίου 2011, 11:03μμ

lakis1

banned
ο αδρφος μου 24 εγω 15...το ξερω φιλε αυτο με την βια αληθευει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89801 από HiddenBoy στις 25 Νοεμβρίου 2011, 11:36μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Να μην υππαρξει βια να κιταξετε να συζιτισετε σαν ομορφη οικογενεια και οχι βιαιοι οικογενεια... Να ζητισις τα δικαιοματα σου και ποσο μαλλον ο αδερφος σου που πλεων ειναι ενηλικας θα πειτε "Ευχαριστουμε πατερα που μας μεγαλωσες 24 χρονια και ακομα μας στεγαζεις αλλα κατανοησε μας και εχουμε πρωσοπικη ζωη" τετοια πραγματα... Πιστεβω θα μαλακοσει με τετοια λογικα λογια... Καλη επυτιχια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89802 από TRaF στις 26 Νοεμβρίου 2011, 12:18πμ

TRaF

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2010
βεβαια υπαρχει παντα (σε περιπτωση ξυλοδαρμού παντα ) η αστυνομια..

χωρις παρεξηγηση εε αλλα εαν δεν μπορειτε να τα βγαλετε περα αλλιως και γινεται συχνα αυτο ισως πρεπει να πεισετε και τη μητερα σας να απευθυνθείτε καπου..

φιλικα παντα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89804 από lakis1 στις 26 Νοεμβρίου 2011, 9:33πμ

lakis1

banned
φιλε να απευθηνθουμε με τοιποτα...γιατι ειναι πατερας μου με μεγαλοσε τον αγαπαω αλλα ειναι πολυ σπασαρχιδης και με τρελενει κ εμενα και τον αδερφο μου και αυτα του τα κραταωω!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login