Ποσο καιρο κανατε μεχρι να...
Μήνυμα #85249 από arxangelos στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 2:46μμ
![]() |
Λοιπον, ειχα και μεγαλες σε διαρκεια σχεσεις και μικρες...Δεν μπορω καταλαβω με ποιον τροπο σκεφτονται οι κοπελες...Τα ειχα με μια κοπελα 6 μηνες και δεν ηθελε να προχωρησουμε και αοο την αλλη τα ειχα με μια κοπελα ουτε βδομαδα και της τον σφυριξα...δηλαδη κατανταει γελιο το ολο θεμα...Για πειτε ρε παιδια ποσο καιρο κανατε μεχρι να ...μ@μησετε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85265 από telemachus στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 4:57μμ
![]() |
μαζί σου φίλε, όντως δεν ξέρουν τι θέλουν. μου έτυχε κι απ' το πρώτο ραντεβού αλλά ήμασταν τύφλα, και δεν κράτησε καθόλου το πράγμα. γενικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όσο πιο γρήγορα θέλει τόσο πιο "τσαπερδωνοκωλοσφυρίχτρα" είναι! :) και στη βδομάδα είναι πολύ νωρίς, αλλά και στους 6 μήνες πάει πολύ μακριά... στην 3η βδομάδα νομίζω είναι καλή στιγμή... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85274 από JoWilson στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 5:54μμ
![]() ![]() μηνύματα: 83 ![]() |
Απο οτι καταλαβαίνω είσαι μικρός σε ηλικία, μην ψαχνεις την νυφη. Βαζε σφραγιδες άνετα! Κι αν κάποια σου αντισταθεί πάνε στην επόμενη και θα σε κυνηγησει σαν τρελλη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85276 από XxXGreGXxX στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 6:18μμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
Παιδια δεν εχω καταλαβει κατι.. Οταν κανεις μια σχεση γτ πρεπει το πρωτο πραγμα που θα σκεφτεις να ειναι το ποτε θα ολοκληρωσετε?? Καθε κοριτσι χρειαζετε χρονο αλλη λιγο αλλη παρα πολυ εαν την αγαπας θα περιμενεις οσο και να χρειαστει. Σεβαστειτε τα κοριτσια σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85301 από maria27 στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 10:48μμ
![]() |
Συμφωνω με XxXGreGXxX !!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85305 από calma στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 11:44μμ
![]() |
οταν υπαρχει η καταλληλη ελξη συνηθως τοτε γινεται. οταν νιωσω πολυ ερωτευμενη και δε μπορω να αντισταθω αλλο οπως κι εκεινος επισης. δεν ειναι μονο απολαυση, ειναι ερωτας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85309 από arxangelos στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 12:00πμ
![]() |
Ρε φιλε απο τα 15-99 το μονο πραμα που θελει ενας αντρας ειναι να γαμησει μν λεμε κ οτι θεμε τωρα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85338 από XxXGreGXxX στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 12:46μμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
εσυ φιλε μου το βλεπεις ετσι. Και οκ το εχς σκεφτει και εγω και οντως το σκεφτομαι αλλα δν πρεπει να αναγκαζουμε τα κοριτσια μας για τπτ . Εναλλακτικη πας σε μπουρδελο και τελειωσες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |