Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ......μικρο προβλημα!! :(:(:(
Μήνυμα #82815 από andreas13 στις 31 Ιουλίου 2011, 3:21πμ
μέλος από: 31/7/2011 μηνύματα: 4 0 |
Θυμάμαι ακόμα το απόγευμα όταν πρωτοείδα πορνό. Ημουν μαθητης της Α' Γυμνασιου και μην ξεροντας πολλα για το σεξ ειχα αγχος να δω πως ειναι. Και τοτε ειδα. Ηταν ενα αληθινο ΣΟΚ. Μολις ειχα ανακαλυψει οτι τα πεη ειναι ΠΟΛΥΥΥ μεγαλυτερα απ' οσο περιμενα. Το πεος μου ηταν τοτε 6-7 εκ. Καταλαβαινετε ελπιζω πως ενιωσα οταν ειδα τον αλλον που την ειχε 20+. Παιζει να το σκεφτομουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλαχιστον για τις επομενες 2 μερες. Σιγα-σιγα ομως το ξεχασα. Παρολ'αυτα, το καλογυμνασμενο μου σωμα (δεν θελω να το παιξω ψωναρα, απλως ασχολουμαι με τον αθλητισμο απο πολυ μικρος) εκανε αρκετες κοπελες να με πλησιασουν. Στην αρχη της Β' Γυμνασιου (Τωρα ειμαι 15 και θα παω Α' Λυκειου), αρχισε να μου αρεσει η Θαλια. Ηταν μια ομορφη μελαχρινη κοπελα και βασικα αυτη με πλησιασε πρωτη. Αλλα ειχε ενα ελατωμα. Ηθελε να προσωρησουμε. Εγω εχοντας ενα "πουλακι" 8-9 εκ. ουτε που ηθελα να το σκεφτω. ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Χρησιμοποιουσα ομως και ως δικαιολογια οτι νιωθω νεος και τετοια. Ενω στην πραγματικοτητα το ηθελα απιστευτα αλλα θα ξευτιλιζομουν. Τωρα απ' οσο ξερω πηδιεται με εναν 17χρονο. Βρηκε αυτο που ηθελε δηλαδη. Χωρισαμε το προηγουμενο φθηνοπωρο. Ενιωσα σαν να απαλλασομαι απο το καθημερινο της πρηξιμο να το κανουμε. Λιγο αργοτερα ομως ερωτευτηκα την Ολγα (συνομηλικη). Ξανθια, μετριου υψους, με ομορφο σωμα και το καλυτερο ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΩΝΑΡΑ. Εχει πολυ καλο χαρακτηρα. Την πλησιασα και τελικα τα φτιαξαμε!! Μετα αρχισε να με ερωτευεται κι αυτη. Περναμε φανταστικα μαζι. Στην αρχη του καλοκαιριου αρχισε να μου προτεινει εμμεσα να προχωρησουμε. Εγω το απεφευγα αλλα ξερω πως το θελει πολυ. Και εγω το θελω αλλα ξερετε. Τωρα πια την εχω 9-10 εκ. Απο την αλλη αργησα απιστευτα να μπω στην εφηβια. Ακομα δεν εχω σχεδον καθολου μουστακι και τριχες στη μασχαλη. Πιστευω πως σε λιγο καιρο θα αρχισει να μου μεγαλωνει πολυ. Αλλα μεχρι τοτε?? Την αγαπαω τοσο πολυ αλλα φοβαμαι πως θα τη χασω!! Σκεφτομουν να πω το προβλημα μου στον μεγαλο μου αδερφο (17) εως που καταλαθος ειδα το πουλι του. Σοκαριστηκα για 2η φορα. Θα μπορουσα να πω οτι την εχει πεσμενη οση την εχω εγω σηκωμενη...Πιστευω οτι θα μου μεγαλωσει αλλα ως ποτε θα περιμενω?? Εχω να παρατηρησω αλλαγη απο το χειμωνα. Καθε βραδυ κοιταω το πουλι μου που ειναι ιδιο με πριν και νευριαζω με τον εαυτο μου. Κοκκινιζω απο το θυμο και θελω να τα σπασω ολα. Συγγνωμη για τη λογοδιαρροια. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Κοντευω να πεσω σε καταθλιψη! Τι με συμβουλευετε να κανω με την κοπελα μου? Λετε να εχω κανα προβλημα υγιειας και να μεινω για παντα ετσι?? Εσεις κοριτσια, θα νιωθατε αβολα αν το αγορι σας αν και ομορφο την ειχε τοσο μικρη?? Ευχαριστω και επιτελους ξεσπασα καπου. Περιμενω απαντησεις!!! ΥΓ. Τα μεγεθη ειναι σε ΣΤΥΣΗ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82816 από Bluejack στις 31 Ιουλίου 2011, 4:51πμ
μέλος από: 28/12/2007 μηνύματα: 713 0 |
Εγώ πάλι θα σου απαντήσω με πολύ λίγα λόγια μιας και η ώρα είναι περασμένη και βαριέμαι αφάνταστα να γράφω πολλά πολλά.. Το πέος σου είναι μια χαρά. Ο μέσω όρος των "κανονικών" πεών σε στύση είναι από 7 ως 15 εκ. Μην ακούς για 20+ και μαλακίες των πορνοστάρ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ και προς θεού..δεν έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82817 από Webmaster στις 31 Ιουλίου 2011, 5:18πμ
Δεν υπάρχει πρόβλημα όχι επειδή είσαι εντός ορίου όπως λέει ο από πάνω (δεν είσαι, αντικειμενικά είναι μικρό για ενήλικα) αλλά guess what: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ! Και όχι μόνο αυτό αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΣΑΙ AKOMA. Είσαι από κείνους τους γκαντέμηδες που η εφηβεία τους έρχεται αργότερα από τους άλλους. Σε 2-3 χρόνια από τώρα ούτε που θα το θυμάσαι και με στοίχημα. Ως τότε, υπομονή και take it easy με τις γκόμενες Mr Δον Ζουάν. Αυτό που δεν θα ήθελα να ξεχάσεις είναι τα νεύρα που σου δημιουργεί αυτή η κατάσταση. Να το θυμάσαι όταν θα μεγαλώσεις για να καταλαβαίνεις τους ενήλικες μικροτσούτσουνους (πχ. κοντοπίθαρους παπάδες) που ξεσπάνε με χιτλερικά νεύρα στον άμαχο πληθυσμό για να καλύψουν αυτή τους ακριβώς την αναπηρία. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #82818 από Doctoras στις 31 Ιουλίου 2011, 11:13πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Αποδεκτή απάντησηΙσα ισα στα παιδια που καθιστερει η αναπτυξη διαβασα οτι πετυχενουν ενα πολυ ικανοποιητικο ύψος.Ο μεσος ορος στους ενηλικες δεν ξεκοιναει απο 7 εκατοστα, αυτο ελυπε αλλα είναι το στανταρ απο 10 - 15.Τριχες στην μασχαλη εγω τωρα έχω αρχίσει να βγάζω που ευτασα τριτη λυκειου ενω ξερω παιδια που απο έκτη δημοτικου ειχαν κανονικοτατα.Θελω να πω οτι ειναι φυσιολογικο καποιος να αναπτυζεται πιο γρηγορα και καποιος με λιγοτερο γρηγορους ρυθμους.Στο θέμα σου τώρα. 1)Αν εσυ το θες και νιωθεις οτι το θες προχώρα.Η κοπελα σου και οι περισσοτερες κοπελες (εκτως αυτες που βλεπεις σε τσοντες που το κανουν καθαρα επαγκελματικα)το μεγεθος ειναι το τελευτεο πραγμα που κοιτάνε.Σημασια εχει να φερεσαι σωστα και να προσπαθεις να την ικανοποιεις με κάθε τροπο σηγουρα οταν αποφασισε να κανει κατι μαζι σου δεν ειχε στο μυαλο της οτι θα είσε ψ...ρας,αντιθετος η αγαπη και τα θετικα συναισθηματα για εσενα την εκαναν να σε εμπιστευει. 2)Αποκλείεται.Αλλα και αν δεν αποκλειοταν πιον θα χαλαγε να μεινει πάντα νεος?Αν το πας στο μεγεθος παντος.Σηγουρα μεχρι την τριτη λυκειου θα έχει μεγαλώσει.Τωρα αν θα ειναι 2-3 εκατοστα η 4-5 δεν μπορει κανεις να το γνωριζει αλλα σηγουρα θα μεγαλωσει και αλλο. 3)-(ειμε αγορι)- |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82834 από sexypandaGR στις 31 Ιουλίου 2011, 5:37μμ
μέλος από: 18/11/2010 μηνύματα: 219 0 |
Εγω ενα εχω να σε πω μην χανεις ευκαιρια για γαμηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82845 από Ομηρος στις 31 Ιουλίου 2011, 8:56μμ
μέλος από: 31/7/2011 μηνύματα: 25 0 |
Εγω παρατηρω οτι η τεχνολογια μας οδηγει ολοενα και περισσοτερο στην ανασφαλεια και στην αποξενωση...Για ολα φταιει το ιντερνετ που σου δειχνει τσοντες με "υπερμεγεθη",και στα κοριτσια πλασαρει ψευδαισθησειςΚαι τωρα πια βλεπεις μια γκομενα να σε παραταει γιατι εχεις μικρη που**α...Και τωρα πια τα ανηλικα απο 13 χρονων ασχολουνται με το μεγεθος τους...αν συνεχισεις ετσι δεν θα "φυστηκωσεις" ποτε...Να ξερεις οτι μια γκομενα δεν μπορει να υπολογισει το μεγεθος του "πουλιου" π λες και εσυ με το χερι...Δεν εχει ενσωματωμενη μεζουρα πανω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82847 από zamanfou στις 31 Ιουλίου 2011, 9:15μμ
μέλος από: 28/3/2011 μηνύματα: 210 0 |
Συζήτησε το με τον αδερφό σου,ίσως να είχε και αυτός το ίδιο ‘πρόβλημα‘ και να σου φύγει αυτό το άγχος... Όσον αφορά την κοπέλα σου...κάτσε και μίλα μαζί της...γιατί να ντρέπεσαι για κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ? Και κάτι τελευταίο,δεν ξέρω για την κοπέλα σου ,αν είναι παρθένα, πάντως εγώ που είμαι θέλω έναν με μικρό...για την πρώτη μου φορά,μην μου έρθει κανένας τιτανικός και τρομάξω (άποψη μου) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82849 από panosx στις 31 Ιουλίου 2011, 9:54μμ
μέλος από: 1/9/2010 μηνύματα: 720 0 |
φυλε αν η κοπελα ειναι καλη οκ.υπαρχουν καποιες πουτανες εκει εξω που με λιγοτερο απο 15 εκατοστα σε θαβουν.αλλα μονος σου ειπες πως ειναι καλος χαρακτηρας.τν εχεις για ατομο που θα σε εκραζε?εγω σου λεω βουρ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |