Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 12:11 @Sex
Eυχαριστω. Και εγω πανω-κατω της ιδιας αποψεως ειμαι... Καποιος αλλος??
Πήγαινε στο θέμα: Τριχες στα...
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 01:59 @Sex
Λοιπον εχω μια απορια. Βασικα 2...:D 1. Ως γνωστον, στους αντρες δεν αρεσουν οι τριχες στο μ.... της κοπελας. Αλλα στις κοπελες αρεσουν οι τριχες στο πεος του αντρα (Αν οχι, τοτε αυτο ειναι καλο διοτι χωρις τριχες το πεος φαινεται μεγαλυτερο)? 2. Οι γυναικες παιρνουν συνηθως πρωτοβουλια να ξυριστουν απο μονες τους? (Προς αντρες-->Εχετε κανει ερωτα με αξυριστη? Αν ναι στο στοματικο δεν ειναι λιγο ξενερα??) Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη αν οι ερωτησεις μου ειναι λιγο αηδιαστικες... Πήγαινε στο θέμα: Τριχες στα...
Μήνυμα στις 3/9/2011 στις 01:42 @Sex
Λοιπον φιλε πιστευω πως μπορω να σε βοηθησω. Ειμαι και εγω σαν εσενα 15 ετων. Τριχες στις μασχαλες ΛΙΓΕΣ, το ιδιο και στο προσωπο...στα ποδια κατι γινεται. Στο πεος πριν ενα χρονο δεν ειχα καμια τριχα και τωρα εντελως ξαφνικα αυτο το καλοκαιρι εχει γινει δασος και το πεος εχει αρχισει να μεγαλωνει γρηγορα και αισθητα. Και στο υψος το ιδιο. Ψηλωσα απιστευτα αποτομα φετος (8 ΕΚ.)! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πριν ενα χρονο ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. Απλως σε σενα παιρνει πιο πολυ χρονο.. Επισης το υψος οντως μπορει να δεχθει επιρροες απο τον τροπο ζωης. Παιδια τα οποια κανουν λιγη ασκηση την ημερα και εχουν καλη διατροφη γινονται και πιο ψηλα. Πιστευω οτι τα αποτελεσματα θα σου ερθουν πολυ αποτομα. Αν και καλο θα 'ταν να κανεις τις εξετασεις που λεει παραπανω. Ελπιζω να σε βοηθησα.... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια δεν βγαινει αλλο
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 03:21 @Sex
Θυμάμαι ακόμα το απόγευμα όταν πρωτοείδα πορνό. Ημουν μαθητης της Α' Γυμνασιου και μην ξεροντας πολλα για το σεξ ειχα αγχος να δω πως ειναι. Και τοτε ειδα. Ηταν ενα αληθινο ΣΟΚ. Μολις ειχα ανακαλυψει οτι τα πεη ειναι ΠΟΛΥΥΥ μεγαλυτερα απ' οσο περιμενα. Το πεος μου ηταν τοτε 6-7 εκ. Καταλαβαινετε ελπιζω πως ενιωσα οταν ειδα τον αλλον που την ειχε 20+. Παιζει να το σκεφτομουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλαχιστον για τις επομενες 2 μερες. Σιγα-σιγα ομως το ξεχασα. Παρολ'αυτα, το καλογυμνασμενο μου σωμα (δεν θελω να το παιξω ψωναρα, απλως ασχολουμαι με τον αθλητισμο απο πολυ μικρος) εκανε αρκετες κοπελες να με πλησιασουν. Στην αρχη της Β' Γυμνασιου (Τωρα ειμαι 15 και θα παω Α' Λυκειου), αρχισε να μου αρεσει η Θαλια. Ηταν μια ομορφη μελαχρινη κοπελα και βασικα αυτη με πλησιασε πρωτη. Αλλα ειχε ενα ελατωμα. Ηθελε να προσωρησουμε. Εγω εχοντας ενα "πουλακι" 8-9 εκ. ουτε που ηθελα να το σκεφτω. ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Χρησιμοποιουσα ομως και ως δικαιολογια οτι νιωθω νεος και τετοια. Ενω στην πραγματικοτητα το ηθελα απιστευτα αλλα θα ξευτιλιζομουν. Τωρα απ' οσο ξερω πηδιεται με εναν 17χρονο. Βρηκε αυτο που ηθελε δηλαδη. Χωρισαμε το προηγουμενο φθηνοπωρο. Ενιωσα σαν να απαλλασομαι απο το καθημερινο της πρηξιμο να το κανουμε. Λιγο αργοτερα ομως ερωτευτηκα την Ολγα (συνομηλικη). Ξανθια, μετριου υψους, με ομορφο σωμα και το καλυτερο ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΩΝΑΡΑ. Εχει πολυ καλο χαρακτηρα. Την πλησιασα και τελικα τα φτιαξαμε!! Μετα αρχισε να με ερωτευεται κι αυτη. Περναμε φανταστικα μαζι. Στην αρχη του καλοκαιριου αρχισε να μου προτεινει εμμεσα να προχωρησουμε. Εγω το απεφευγα αλλα ξερω πως το θελει πολυ. Και εγω το θελω αλλα ξερετε. Τωρα πια την εχω 9-10 εκ. Απο την αλλη αργησα απιστευτα να μπω στην εφηβια. Ακομα δεν εχω σχεδον καθολου μουστακι και τριχες στη μασχαλη. Πιστευω πως σε λιγο καιρο θα αρχισει να μου μεγαλωνει πολυ. Αλλα μεχρι τοτε?? Την αγαπαω τοσο πολυ αλλα φοβαμαι πως θα τη χασω!! Σκεφτομουν να πω το προβλημα μου στον μεγαλο μου αδερφο (17) εως που καταλαθος ειδα το πουλι του. Σοκαριστηκα για 2η φορα. Θα μπορουσα να πω οτι την εχει πεσμενη οση την εχω εγω σηκωμενη...Πιστευω οτι θα μου μεγαλωσει αλλα ως ποτε θα περιμενω?? Εχω να παρατηρησω αλλαγη απο το χειμωνα. Καθε βραδυ κοιταω το πουλι μου που ειναι ιδιο με πριν και νευριαζω με τον εαυτο μου. Κοκκινιζω απο το θυμο και θελω να τα σπασω ολα. Συγγνωμη για τη λογοδιαρροια. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Κοντευω να πεσω σε καταθλιψη! Τι με συμβουλευετε να κανω με την κοπελα μου? Λετε να εχω κανα προβλημα υγιειας και να μεινω για παντα ετσι?? Εσεις κοριτσια, θα νιωθατε αβολα αν το αγορι σας αν και ομορφο την ειχε τοσο μικρη?? Ευχαριστω και επιτελους ξεσπασα καπου. Περιμενω απαντησεις!!! ΥΓ. Τα μεγεθη ειναι σε ΣΤΥΣΗ! Πήγαινε στο θέμα: Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ......μικρο προβλημα!! :(:(:( |