Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ησυχία που επικρατεί στο δάσος δεν αποδεικνύει ότι έφυγαν τα φίδια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

κριτηρια επιλογης συντροφου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #77172 από EiRiNaKi στις 19 Μαΐου 2011, 11:24πμ

EiRiNaKi

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2011
Με ποια κριτηρια επιλεγεται το κοριτσι/αγορι που προκειτε να κανετε σχεση...(χαραχτηρα κ εμφανιση)
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #77174 από Jken στις 19 Μαΐου 2011, 1:23μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

Βασικός παράγοντας ο χαρακτήρας.

Θα με συγχωρέσεις αλλά θα γράψω ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία ΔΕΝ θα επέλεγα την σύντροφο μου.

Δεν θέλω με τίποτα να είναι η γυναίκα:

1)Κομπλεξική.
2)Στενόμυαλη (να ακούει μόνο την δικιά της άποψη) .
3)Οπισθοδρομική (να έχει υιοθετήσει την νοοτροπία των προπάππων της)
4)Κλειστός χαρακτήρας (να μην ανοίγεται που να της χτυπάς το κεφάλι σε ντουβάρι).
5)Χαζό γκόμενα (σε στυλ γατούλας, χαχανητά με το ποιο ηλίθιο πράμα που μπορεί να ακούσει).
6)Ζηλιάρα (να φτάνει να ζηλεύει το ίδιο της το αγόρι επειδή είναι ποιο εμφανίσιμο).
7)Μαζοποιημένη μαριονέτα.

Αν η κοπέλα δεν είχε κάτι από τα παραπάνω θα ήμουν ευχαριστημένος.

Όσον αφορά την εμφάνιση, δεν παίζει και κάποιο ιδιαίτερο ρόλο γιατί πολύ απλά ακόμα και αυτή που δεν είναι τόσο εμφανίσιμη μπορεί να δείξει όμορφη αν ο χαρακτήρας της είναι όμορφος στα μάτια οποιοδήποτε και αυτή που έχει αναλογίες μοντέλου μπορεί να δείξει άσχημη αν ο χαρακτήρας της είναι άσχημος.
Δεν λέω ότι δεν θα επέλεγα ένα μοντέλο, αλλά άμα ο χαρακτήρας της δεν είναι του στυλ μου και όχι τόσο ευχάριστος να την πάρω να την βράσω την ομορφιά της.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77177 από panosx στις 19 Μαΐου 2011, 2:22μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
boooobieesss and titttsss
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78065 από vikiss στις 29 Μαΐου 2011, 4:10μμ

vikiss

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2010
Αν πρόκειται να κάνω σχέση:

Το πρώτο που τραβάει είναι το παρουσιαστικό.

Το δεύτερο είναι ο χαρακτήρας (να έχει χιούμορ και να δέχεται το χιούμορ επίσης, να με κάνει να γελάω, να μην είναι ζηλιάρης γιατί η ζήλεια σκοτώνει τον έρωτα, να αποδέχεται τους φίλους και την παρέα μου, να μην ψωνίζεται μπροστά μου για την εμφάνιση του και να με γουστάρει πραγματικά χωρίς να ''ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ'' τα αισθήματα μου..

Τρίτο βάζω το σεχ!! ενώ θα έπρεπε κανονικά να μπαίνει πρώτο.. αν πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια και 8cm να την έχει... εμένα θα με έχει τυφλώσει...

Αν τώρα πρόκειται για φάση ένα είναι το ζητούμενο κριτήριο ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ... γιατί σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για σεχ και μόνο σεχ. Οπότε το μόνο που μετράει είναι ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78066 από zamanfou στις 29 Μαΐου 2011, 4:24μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Αυτό που κάνουν μερικοί και τυποποιούν το γούστο δεν με βρίσκει σύμφωνη.Τι περιμένετε να σας πουν δηλαδή?μου αρέσει ένας ψηλός,ξανθός με μπλε μάτια?Αν το πει κάποια αυτό είναι ψέμα.
Εγώ δεν έχω στάνταρ τύπο,μπορεί να μου αρέσει ένας ξανθός τη μία μέρα και την άλλη ένας μελαχρινός.Τη μία ένας σοβαρός και την άλλη ένας πλακατζής.
Τα αισθήματα δεν έρχονται κατά παραγγελία με την εμφάνιση.Μπορεί να σου κάνει "κλικ" και να προσέξεις κάποιον από ένα βλέμμα,από μία κίνηση,από οτιδήποτε και αυτός να είναι άσχημος αλλά εσύ να τον βλέπεις όμορφο.
Άρα,προσωπικά δεν βγαίνω έξω και λέω,αυτός μου αρέσει,αυτόν θέλω.Αλλά αν τύχει και μου τραβήξει την προσοχή κάποιος και κολλήσω.Αν τον γνωρίσω και είναι σάχλας,υπερόπτης,ψώνιο,γλωσσοκοπάνας,κολλημένος με τα μαθήματα ή ζηλιάρης,τότε ξενερώνω.Αυτά και σόρρυ για το μέγεθος του κειμένου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78076 από vikiss στις 29 Μαΐου 2011, 5:05μμ

vikiss

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2010
zamanfou ούτε εγώ έχω στάνταρ τύπο, δε βγαίνω έξω και λέω 'Α ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ' και κάνω σχέση μαζί του... αλλά υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που με γοητεύουν σε έναν άντρα και αφού μου τα φανερώσει μπορώ να προχωρήσω μαζί του. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΚ.

Για παράδειγμα ας παραλείψω το παρουσιαστικό και να πάω στο χαρακτήρα.. Αν κάποιος δεν μπορεί να δεχτεί το χιούμορ σου και με το πρώτο που του λες ΘΥΜΩΝΕΙ, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΚΗΝΗ.. ε! δεν μπορώ να είμαι μαζί του... με ξενερώνει... Αν είναι ζηλιάρης και σου ΤΟ ΜΕΛΑΝΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ε! συγνώμη πάω για άλλα.. Αν ψωνίζεται συνέχεια όπου πάτε κοιτάει στον καθρέφτη και σε ρωτάει 'ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΟΣ;' και εσύ να σκέφτεσαι πλάκα κάνει τώρα... Αν δε θέλει να βγείτε και συ βγεις με την παρέα σου, κάποια στιγμή σε παίρνει τηλ και σου λέει 'ΠΑΛΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ;;'.. Κόψε πέρα αγόρι μου.. το κουβαδάκι και σε ''ΆΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ''.

Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με κάποιον που να πληροί όλα τα κριτήρια.. μέσα στη σχέση γίνονται και θυσίες και συμβιβασμοί.. αλλά αν δεν έχει τουλάχιστον κάποια από αυτά δεν μπορώ να προχωρήσω.. ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login