Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 23:29 @Sex
Απευθυνομαι και στα αγορια αλλα και στα κοριτσια της παρεας...τι θα σας ξενερωνε κατα την διαρκεια της ερωτικης πραξης????
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα σας ξενερωνε την ωρα του σεχ?
Μήνυμα στις 28/5/2011 στις 19:37 @Sex
Telika eseis oi antres thelete mikro h megalo stithos sth gynaika?fysiko h silikonato? Πήγαινε στο θέμα: ti protimate??
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 15:15 @Sex
ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...τα σιδερακια ομως? θα σας αποθουσε αν μια κοπελα φορουσε??
Πήγαινε στο θέμα: χαμηλη αυτοπεποιθηση..
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 20:46 @Sex
Hi παιδια...αυτο το διαστημα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και σκεφτηκα πως ισως εσεις μπορειτε να βοηθησεται λιγακι...λοιπον τελευταια μου εχουν δημιουργηθει καποιες ανασφαλιες σχετικα με την εμφανηση μου.. 1) φοραω σιδερακια (λευκα, τα οποια πιστευω πως θα εμποδιζαν το οποιοδηποτε αγορι να κανει σχεση μαζι μου) 2) εχω υψος 1.70 κ ειμαι 67 κιλα... μου φενονται πολλα για το υψος μου..με οσους το εχω συζητησει μου εχουν πει πως δεν θα επρεπε να καν να με απασχολουν τετοια ''χαζα''..ομως εγω εχω κολλησει κ αυτα που προ ανεφερα μου εχουν μειωση αρκετα την αυτοπεποιθηση..ποιθα ειναι η γνωμη σας..? και τι μπορω να κανω για να ξεκολλησω απο ολα αυτα??
Πήγαινε στο θέμα: χαμηλη αυτοπεποιθηση..
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 11:24 @Sex
Με ποια κριτηρια επιλεγεται το κοριτσι/αγορι που προκειτε να κανετε σχεση...(χαραχτηρα κ εμφανιση)
Πήγαινε στο θέμα: κριτηρια επιλογης συντροφου
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 22:21 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι βεβαια σε καταλαβαινω...πολυ ασχημο αυτο που καναν οι φιλοι σΟυ... απαραδεκτο θα ελεγα..αλλα τι να πεις?! φιλοι σου λεει μετα..αντι να σε βοηθησουν κανουν το αντιθετο.. :/ εγω τωρα τι μπορω να κανω? καμια ιδεα να τον πλησιασω...???
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.???
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 21:39 @Θ. Κλημεντίνη
δεν νομιζω να του εχει πει κατι ασχημο για εμενα...βασικα πιστευω οτι δεν συζητανε καν για εμενα...γτ 1ον ναι μεν ειναι φιλοι αλλα δν κανουν κολλητη παρεα..να φανταστητε εχουν να βγουν κανενα μηνα τωρα..ααα κ μια μερα που ειχα βγει με το πρωην αγορι μου (ειχαμε χωρησει ηδη) περασε απο μπροστα μας 3-4 φορες το παιδι που μου αρεσει με κοιτουσε αλλα δεν μας μιλησε καθολου..:/ουτε σε εμενα ουτε κ στον πρωην μου που υποτιθεται ειναι φιλοι :/
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.???
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 15:55 @Sex
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδιαα! θελω ομως αν ειναι δυνατον κ αλλες γνωμες διοτι το θεμα αυτο με απασχολει ιδιαιτεραα
Πήγαινε στο θέμα: Τι γνωμη εχετε για την αυξητικη στηθους?
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 12:41 @Sex
Θα κανατε μια τετοια επεμβαση αν το μεγεθος του στηθους σας ηταν μικρο και δεν σας ικανοποιουσε?Υπαρχει εδω καποια κοπελα που να εχει κανει την επεβαση αυτη ωστε να μοιραστει μαζι μας την εμπειρια της? Επιλεον θα ηθελα την γνωμη και των αντρων της παρεας...πως θα σας φενοταν αν ανακαλυπτατε πως η κοπελα σας εχει κανει αυξητικη?
Πήγαινε στο θέμα: Τι γνωμη εχετε για την αυξητικη στηθους?
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 17:10 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερααα...ειμαι 16 χρονων και μου αρεσει ενα παιδι 19 χρονων μενουμε στην ιδια περιοχη και σχεδον καθε πρωι τον βλεπω στην σταση (παει 3η λυκειου στο ιδιο σχολειο που παω εγω)με αυτο το παιδι εχουμε εναν μονο κοινο γνωστο το πρωην αγορι μου.. μια μερα εντελως τυχαια συναντησα το πωην αγορι μου μαζι με τον φιλο του (που μου αρεσει) ετσι συστηθηκαμε ειχε ενα πλατυ χαμογελο την ωρα που μου μηλουσε και με κοιταζε στα ματια..την επομενη μερα στο σχολειο περασε απο μπροστα μου και δεν μου ειπε ουτε ενα γειαα..κοιτουσε κατω και προχωρουσε γρηγορα..το μεσσημερι της ιδιας μερας τον εκανα add στο fb αλλα με απερριψε...μετα απο 2-3 μερες τον πετυχαινω στο σχολειο και του λεω " καλημερα τι κανεις? " εκεινος ομως δεν εβγαλε λεξη απο το στομα του..φανηκε να κομπλαρε και απλα χαμογελασε και κουνησε το κεφαλη του..μετα απο λιγες μερες τον κανω για 2η φορα φιλο στο fb και με απορριπτει...για να μην πολυλογο και σας κουραζω οσες φορες τον βλεπω στο δρομο και του μιλαω διχνει να ειναι σε αμηχανια καθως μιλαει ελαχιστα..απο εσας λοιπον θα ηθελα την γνωμη σας για τη συμπεριφορα του ... γτ εχει τοσο περιεργη συμπεριφορα απενταντι μου? γτ δεν με δεχεται στο φβ? Εγω τι αλλο μπορω να κανω για να τον πλησιασω??? Please...απαντηστε μου συντομα ειμαι πολυ μπερδεμενη...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.??? |