Μήνυμα στις 6/6/2021 στις 12:57 @Sex
Παναγιώτη καλησπέρα, η απαντηση στην ερώτηση σου ειναι πολύ απλή, αρκεί να γράψεις τις σωστές λέξεις σε κάποια μηχανή αναζήτησης. Θα βρεις αρκετά tutorials.
Πήγαινε στο θέμα: Ψεύτικο μουνί
Μήνυμα στις 1/6/2021 στις 02:36 @Sex
Δεν γίνεται να είσαι στα φόρτε σου συνέχεια, η ψυχολογική σου κατάσταση παίζει βασικό ρόλο. Πήγαινε στο θέμα: Στυτική δυσλειτουργία
Μήνυμα στις 15/9/2014 στις 00:08 @Διασκέδαση
Μήπως αυτή εδώ? Αν εξαιρέσεις το σκέλος με τα "παιδιά", όλα τα άλλα πάνω κάτω στέκουν στην περιγραφή που μας έδωσες.
Πήγαινε στο θέμα: Ψάχνω ταινία, βοηθήστε!
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα metallicforlifΓια αρχή θα ήθελα να σου πω ότι δεν θα πρέπει να αλλάξεις για κανέναν εφόσον γουστάρεις τον εαυτό σου. Άμα πιστεύεις ότι σου πάει η φράτζα κράτα την, μπορεί οποιοδήποτε στυλ (για μαλλί μιλάω) να δείχνει γοητευτικό άμα το υποστηρίζεις σωστά χωρίς να γίνετε προκλητικό. Όποτε καλό θα ήταν κύριε pi8hkos97 να κρατήσεις την άποψη σου για σένα και να μην μιλάς εκ μέρους του υπόλοιπου ανδρικού πληθυσμού. Η γνώμη σου όπως και η δικιά μου είναι τελείως υποκειμενική, καήκαμε αν είχαμε όλοι το ίδιο γούστο και εγώ ακούω metal και rock τι σημαίνει? ότι είμαι αντικοινωνικός και αποκρουστικός απέναντι στην κοινωνία? μην βάζεις ταμπέλες σε ανθρώπους για πράματα τα οποία δεν γνωρίζεις. Στο θέμα μας, πιστεύω τελείως υποκειμενικά ότι αυτό που θα έπρεπε να κοιτάξεις είναι ο χαρακτήρας σου, όχι με την κακή έννοια. Μπορεί να σου λείπει ο αυθορμητισμός που έχουν οι άλλες κοπέλες, σίγουρα όχι το ντύσιμο τόσο, και με το στυλ που έχεις αποφασίσει να υιοθετήσεις μπορείς να φανείς είτε συντηρητική είτε προκλητική ή κάτι ενδιάμεσο. Θέλει μια τσαχπινιά το όλο θέμα. Αυτά από μένα, ελπίζω να σε κάλυψα :) Πήγαινε στο θέμα: Σχεσεις και ομορφια
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 12:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ζηλεύεις και δεν θες να το παραδεχτείς. Ίσως σου την δίνει που βλέπεις ανθρώπους δίπλα σου (βλ. φίλη σου) να περνάνε όμορφα και να ασχολούνται με κάτι άλλο εκτός από ΕΣΕΝΑ. Η λύση είναι μία, βρες κάποιον και εσύ να ασχοληθείς και άσε την φίλη σου ήσυχη και μην της πρήζεις τον έρωτα. Πήγαινε στο θέμα: απογοητευμενη με την κολλητη μου..
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 03:49 @Sex
Σύμφωνα με αυτό που περιγράφεις, μάλλον υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάποιο είδος μυκητίασης, δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο πόσο μάλλον το καλοκαίρι στην θάλασσα, η στο γυμναστήριο, άμα δεν πλένεσαι καλά.. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας σε δερματολόγο να σου δώσει αγωγή, συνήθως είναι 1-2 αλοιφές και χάπια. Μην το αφήσεις καθόλου! Το ίδιο και η κοπέλα σου. Πήγαινε στο θέμα: Πέος πρόβλημα σος
Μήνυμα στις 24/6/2013 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Για αρχη, οταν χωρίζεις παντα υπάρχει καποιος λόγος οπου σε οδήγει στο να παρεις αυτη την αποφαση. Είτε ειναι άλλος γκόμενος/γκόμενα είτε είναι η ρουτίνα που έχει καταβάλει την καθημερινότητα σας και πάει λέγοντας. Οπότε ανάλογα και τον λόγο του χωρισμου πρεπει να πράξεις και εσυ αναλόγως, και με το αναλογα εννοω, εώς να μην πράξεις και καθόλου.Πήγαινε στο θέμα: Η πιο γλυκια κινηση
Μήνυμα στις 14/5/2013 στις 01:38 @Διασκέδαση
Αν θες να ξεκινήσεις κάποια πολεμική τέχνη για να χτίσεις καλό σώμα καλύτερα να γραφτείς γυμναστήριο και να αρχίσεις εντατικά να γυμνάζεσαι. Οι περισσότερες πολεμικές τέχνες σκληραγωγούν το σώμα (κυρίως τα άκρα, χέρια πόδια) αλλά μόνο αν αφοσιωθείς, το μάθημα δεν είναι αρκετό θέλει και προπόνηση σπίτι, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο ό,τι μια πολεμική τέχνη σου προσφέρει την απαραίτητη γυμνάστικη, συγχρώνος όμως και την γνώση της τέχνης, άμα δεν έχεις σκοπό να μάθεις από αυτό, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βαρεθείς και να το παρατήσεις αργά η γρήγορα. Ότι σου λέω στο λέω βάση δικιάς μου προσωπικής εμπειρίας, ήθελα να φτιάξω ένα δυνατο και καλό σώμα, ξεκήνησα γυμναστήριο αλλά δεν μου ήταν αρκετό, ήθελα να μάθω κιόλας, έτσι πηγα και ξεκίνησα Shotokan Karate, ήταν κάτι που με γέμιζε καi ακόμα το κάνει. Όπως και το αντίθετο φυσικά, έρχοντε πολλοί δίχως να έχουν σκοπό να μάθουν και στο τέλος καταλήγουν στο γυμναστηριο να κάνουν βάροι. Ελπίζω να σε βοήθησα!!! Πήγαινε στο θέμα: κικ μποξ
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 02:14 @Διάφορα
Μαλλον έχεις σκοπό να χορέψεις στον χορό. Αυτό που έχουν βαλθεί οι "φίλοι" σου να κάνουν είναι παράνομο. Πόσο μάλλον ο τρόπος μεταφοράς του. Θα μπλέξετε άσχημα γιατί η μπάλα θα σας πάρει όλους. Θα σου αναφέρω ένα παρόμοιο γεγόνος. Γνωστή γνωστής μου (5ήμερη φάση όλος τυχαίος, με λεωφορίο, 1η λυκείου) σπάνε στο ξενοδοχείο μέσα, τα σκάει άσχημα σε μια κοπέλα και να η πουτανα η τύχη πως τα φέρνει, ανεβάζει παλμούς καρδιάς, να προκαλεί ένας πανικός και ένα χάος (να έχεις το 16χρςνο αληφή). Να μην πολυλογώ την μετέφεραν σε νοσοκομείο όπου ξέρασε όλη την αληθεία. Αποτέλεσμα? τα άτομα όπου είχαν εμπλακεί έπρεπε να άλλαξουν σχολείο. Πήγαινε στο θέμα: Αεροδρόμιο-Έλεγχος
Μήνυμα στις 14/10/2012 στις 10:38 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Δες το Deja Vu (2006) με τον Denzel Washington.Πήγαινε στο θέμα: Ταινία που παει μπρως πισω τον χρονο |