Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Δύο πράγματα δεν πρέπει να πιστεύεις ποτέ: το πάντοτε των ερωτευμένων και το ποτέ των μεθυσμένων.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

προβλιματα σχεση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #73457 από dimitrakos1996 στις 05 Μαρτίου 2011, 4:23πμ

dimitrakos1996

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/1/2011
καλισπεριζω παλι παιδια εχω μερικα προβλιματα στην σχεση μου και θελω help λιπον ας αρχησουμε τα εφτιαξα με μια κοπελα εδω και εναν μηνα περιπου απο τις 14/2 μερα του αγιου βαλεντινου το θεμα ειναι πος εκινη παει στο παλιο μου σχολειο οπου απο αφτο με διοξανε την κοπελα την ηξερα 2 χρονια και βρικα το θαρος να της πω πος μου αρεσει πριν ενα μηνα αλλα λογο της καταστασης στο σχολειο δεν μπορω να την βλεπω συνεχος και η μανα της οταν ακουει για αγορι βγαζει φλικτενες οποτε δεν βορουμε να συναντιθουμε καπου που θελει αμαξι βεβεα μενει κοντα μου και βορο να την βλεπω σε ενα παρκο εδω κοντα λιπον πρωτη help καμια καλι ιδεα οστε να κανουμε την μανα της να μας παει καπου; δεφτερον εγω δεν εχω φιλισει ποτε κοριτσι στην ζωει μου εκτος απο μια φορα αλλα δεν μετραει αποριες πως θα καταλαβω πως θελει να την φιλισω; και τριτον και τελεφτεο λογο του οτι μιλαμε συνεχος απο facebook μου λεει πος δεν νιοθει ποσ εχουμε σχεση καμια ιδεα να την κανο να το νιοσει; ευχαριστω προκαταυολικα

Υ.Π:μην αρχισεται να ροταται γιατι με διοξανε και αλλα τετια για το θεμα θελω απαντησεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73475 από dimitrakos1996 στις 05 Μαρτίου 2011, 1:49μμ

dimitrakos1996

Εικονίδιο
banned
κανης?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73476 από nikos200 στις 05 Μαρτίου 2011, 1:54μμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
βασικα..εισαι σε λαθος μερος..σε αλλη ενοτητα τα λεμε αυτα..τωρα για το προβλημα σου..ορμα..κανε κινηση να βρισκεστε συνεχεια.. βολτες καφε και αλλα τετοια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73486 από dimitrakos1996 στις 05 Μαρτίου 2011, 6:48μμ

dimitrakos1996

Εικονίδιο
banned
καμια αλλη απαντηση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73489 από gogoul στις 05 Μαρτίου 2011, 7:19μμ

gogoul

Εικονίδιο
μέλος από: 5/3/2011
κοιτα εκεινη θα νιωσει οτι ειναι σε σχεση μολισ αρχισετε να κανετε πιο πολυ παρεα ... οταν θα δενεστε .... αμα πραγματικα σε γουσταρει θα το νιωσει συντομα !!! οσο για το φιλι ....και εγο το ιδιο προβλημα εχω !!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73497 από Aitherovamwn στις 05 Μαρτίου 2011, 9:19μμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
καλα ειστε μαζι κοντα 1 μηνα και δεν εχετε φιλιθει?κι εγω οπως νιωθει η κοπελα θα ενιωθα και δεν νομιζω να σε κραταγα κιολας τοσο καιρο!! :Ρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73504 από dimitrakos1996 στις 06 Μαρτίου 2011, 11:12πμ

dimitrakos1996

Εικονίδιο
banned
ρε παιδια ειναι δισκολο να σιναντιθουμε σιναντηθικαμε μια φορα αλλα επαναλαμβανω ειναι δισκολο δεφτερον επιδει δεν εχω ξανα φιλισει κοριτσι ποτε τηα καταλαβω πος θελει γιατι εαν ειναι να τιν φιλισω και να φαω χεσιμο μετα αστο
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #73512 από drogbach στις 06 Μαρτίου 2011, 2:56μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπον για το προβλημα με την μανα της δυστυχως δεν εχω κατι να προτεινω εκτος του να πει ψεμματα οτι θα βγει με φιλες τις και να πατε καπου με ΜΜΜ(ταξι λεωφορειο κτλ)...Τωρα για το φιλι εκει που θα περπατατε η καθιστε σε ενα παγκακι και "ριξε" το προσωπο σου πανω της για να την φιλησεις(μεταφορικη εννοια το "ριξε" ουτε "βουρ στον πατσα" ουτε μιση ωρα μεχρι να φτασουμε...:P)...Η εκει που θα περπατατε πες της "κοιταμε λιγο" και εκει εκεινη την στιγμη βαλε τα χερια σου γυρω πο το κεφαλι της και φιλα την...Να εισαι σιγουρος πως αν σε γουσταρει και θα ανταποκριθει και θα πιασει κατ ευθειαν το μηνυμα...Dont worry ολα ειναι ενστικτο...Απλα και αυτη ντρεπεται οσο εσυ(μην σου πω περισσοτερο) και δεν παιρνει την πρωτοβουλια...Να εισαι σιγουρος πως αν ανταποκριθει θα σε συμπαθησει ακομα περισσοτερο γιατι την εβγαλες απο την δυσκολη θεση...Που ειμαι 99.99% σιγουρος οτι θα ανταποκριθει... :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login