Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 00:40 @Θ. Κλημεντίνη
λιπον ειμαι 1,65 λεπτος γυμνασμενος αυτα καπχοι βεβεα μου εχοθν δθμιουργισει ανασφαλια για το προσοπο μου αλλα σοματικα ειμαι καλα πιστεβω
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φισιολογικο?
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδιά είμαι 14 ετών και τον Νοέμβριο κλίνω τα 15 και δεν έχω φιλήσει κορίτσι ούτε φάση έχω κάνει είναι φυσιολογικό αφτο? Σημείωση moderator: Σου έχει γίνει ήδη παρατήρηση για γενικούς και αόριστους τίτλους, την οποία αγνόησες. You're banned. Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φισιολογικο?
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 18:02 @Θ. Κλημεντίνη
παιδιά έχω μια φίλη η όπια όταν της πω κάπια προστυχιά η την δουλέψω για κάτι μου ρίχνει χαστούκι αλλά το κάνει και για πλακά και επιδι εγώ δεν χτύπαω κορίτσια τι λέτε να κάνω για να σταματήσει?
Πήγαινε στο θέμα: φιλη
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 15:43 @Διάφορα
Ο προσκινητης με κανει παντα και κλεω εδω
Πήγαινε στο θέμα: καταθλιπτικο τραγουδι...
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 03:29 @Sex
Λοιπόν κοιτάξτε εγώ πριν από 4 μήνες τα είχα με ένα κορίτσι τώρα χωρίσαμε για διαφόρους λογούς και για αυτούς έφταιγα εγώ εν μέρη στην σχέση μας δεν είχαμε βάλει και πολύ συνθέσιμα γιατί πέρναγα και εγώ μια περίοδο περίεργη και έτσι χωρίσαμε τώρα τα έχει με ένα άλλο παιδί αλλά από ότι μου είπε θα χωρίσουν για δικούς τους λογούς. Έχουμε την ιδία ηλικία και πιστεύω πως είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που με καταλαβαίνουν σαν άνθρωπο εκείνη τώρα δεν ψάχνει για σχέση τρομερή μικρές φάσης οπός και εγώ αλλά εγώ έχω δημιουργήσει ένα συνθέσιμα που δεν είχα τότε το θέμα είναι τι να κάνω τώρα να της πω πως νιώθω η να μην κάνω τίποτα αλλά ξαναλέω δεν είμαστε ερωτευμένη μεταξύ μας απλός την είχα δυο χρόνια για φίλη μου αλλά τώρα σαν κάτι να άλλαξε. Πήγαινε στο θέμα: Τι λετε να κανω;
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 16:12 @Θ. Κλημεντίνη
ρε φιλε ενοω πως θελω ελευθερια και οχι να αρχηζω να βγενω απο τα 14 σαν κατι αλλα θα ηθελα να βγενω απο πιο νωρις
Πήγαινε στο θέμα: γονεις
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 14:41 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδια ειμαι 14 σε τεσσερις μηνες γινωμαι 15 και οι γονεις μου τωρα με αφισανε να βγενω εξω με την παρεα μου οταν τα αλλα παιδια βγενανε απο πολυ πιο μικροι και δεν ξερω εστανομε ντροπη (παρεπιπτοντος ειμαι αγορι)
Πήγαινε στο θέμα: γονεις |