Μήνυμα στις 6/3/2011 στις 16:06 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα μην της λεσ τπτ .. απλα οταν ειναι μονη τησ και εκει που τα λετε για ενα ασχετο θεμα φιλισε την . οχι κατευθιαν γλωσσοφιλο .... μαλακα !!! και μετα θα φτια3ει
Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 19:32 @Θ. Κλημεντίνη
γεια!!!! κοιτα για να αλλα3εισ για μια κοπελα σε τετοια ηλικια πρεπει να εχεις φαει μεγαλο κολλημα .... απλα πρεπει να νιωσεις οτι πρωτα θα αλλα3εις για σενα και μετα για τους αλλους ... να 3ες οτι ολοι κολλανε!!εισαι σηγουρος οτι δν γουσταρει κανεναν αλλο ??? Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 19:22 @Sex
ευχαριστω!!!! αλλα να κανω μια ακομα ερωτηση.... να του το πω οτι ειναι το πρωτο μ φιλι ή να το αφησωωω?
Πήγαινε στο θέμα: γλωσοφιλο
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 19:19 @Sex
κοιτα εκεινη θα νιωσει οτι ειναι σε σχεση μολισ αρχισετε να κανετε πιο πολυ παρεα ... οταν θα δενεστε .... αμα πραγματικα σε γουσταρει θα το νιωσει συντομα !!! οσο για το φιλι ....και εγο το ιδιο προβλημα εχω !!!!
Πήγαινε στο θέμα: προβλιματα σχεση
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 19:14 @Θ. Κλημεντίνη
μια ερωτηση την 3εσ και απο κοντα ε??? τα χετε πει ποτε face-face???
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 15:25 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ !!!!οποιος εχει αλλες συμβουλες παρακαλω πειτε μου!!
Πήγαινε στο θέμα: πωσ 8α τον πλησιασω???
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 14:29 @Θ. Κλημεντίνη
ναι εχεισ δικιο !!! αλλα μηποσ πρεπει και εγω ν τον πλησιασω??? γιατι δν γνωριζομαστε και περα απο το γεια δν λεμε τπτ.... θελω συμβουλεσ πλζζζπλζζζζζ!!!!
Πήγαινε στο θέμα: πωσ 8α τον πλησιασω???
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 13:46 @Θ. Κλημεντίνη
στο σχολειο ειναι ενα αγορι που παει 3 και εγω 2 γυμνσιου . καθε παρασκευη παμε σε μια δραστηριοτητα του σχολειου μαζι . οταν βλεπομαστε λεμε "γεια " και αυτο ηταν ολο . εκεινοσ παντα με κοιταει ... τι να κανω??? ΄μ'αρεσει πολυ...
Πήγαινε στο θέμα: πωσ 8α τον πλησιασω??? |