Δεν του σηκώνεται...
Μήνυμα #72302 από confused στις 11 Φεβρουαρίου 2011, 3:20μμ
![]() ![]() μηνύματα: 243 ![]() |
Αυτή τη φορά το θέμα αφορά τη φίλη μου...Πηγαν να ολοκληρώσουν με το αγόρι της και δεν του σηκώνεται και τις 3 φορες που προσπάθησαν...Είναι και οι δύο παρθένοι και σκέφτεται ότι ίσως δεν ξέρει τι να κάνει και από το αγχος να του...πέφτει.Από την άλλη όμως κλαίει αυτή επειδή στενοχωριεται μήπως δεν του αρέσει αρκετά σαν κορίτσι...Σε τι άλλο μπορεί να οφείλεται το θέμα?Τί μπορεί να κανει για να βοηθήσει την κατάσταση ?(εκτός από εσώρουχα και υπομονή) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72306 από Doctoras στις 11 Φεβρουαρίου 2011, 4:37μμ
Εχει ανχος το αγορι.Μου εχει συμβει και εμενα και οχι μονο μια φορα... Απλα το ανχος προκειπτει επιδη θα θελει να ειναι τελειος σε οτι θα κανει ετσι ωστε να μεινει ικανοποιημενη η κοπελα και ετσι δινει βαρος σε κατι αλλο και του πευτει.Δεν ειναι τιποτα πες της στην 3-4 αποπυρα θα ειναι ολλα οκ .Να ξεθαρεψουν λιγο και οι δυο τους και θα παν ολλα καλα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72314 από confused στις 11 Φεβρουαρίου 2011, 6:09μμ
Μα λέει ότι όλα εκείνη τα έχει,τι αγχος να έχει τότε αυτός?Τι να πω...ας ξαναπροσπαθήσουν |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72539 από 4emo στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 8:35πμ
Αυτα κανονικα ερχοντε σιγα σιγα,σταδιο σταδιο.Την επομενη φορα ας ξεκινησουν απο τα προκαταρτικα και δεν χρειαζεται να τον εχουν κανονισμενο οτι πχ αυριο θα το κανουμε..ας το αφησουν και θα ερθει μονο του! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72541 από Jken στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 12:47μμ
![]() |
Τι σημαίνει "τα έχει όλα εκείνη", νομίζεις αυτός δεν έχει; Άμα έχεις στο κεφάλι σου ένα σωρό άγχοι, σημαία δεν σηκώνεις εύκολα. Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις την φίλη σου ήσυχη, δεν είναι δικό σου το πρόβλημα για να έρχεσαι και να το σχολιάζεις εδώ μέσα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72543 από confused στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 2:05μμ
πρώτον,Λες να το έγραφα εδώ χωρίς να το ξέρει??Γνωρίζει οτι μπαίνω σε αυτό το forum Και είπε να πάρω γνώμες.Δεύτερον,δεν το προγραμματίζουν απλά όταν συναντιούνται μόνο του έρχεται λέει.Και την κατάλληλη στιγμή...Είπαμε να έχει άγχος,αλλά αν έχει τόσο η φίλη μου που θα πονέσει κιόλας?τι πρέπει να κάνει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #72722 από vikiss στις 19 Φεβρουαρίου 2011, 5:01μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΌλοι έχουν άγχος την πρώτη φορά. Αφού λες ότι είναι και οι δύο παρθένοι το βρίσκω λογικό. Αυτά συμβαίνουν... η φίλη σου μπορεί να πονέσει, αλλά αυτός πρέπει να την ικανοποιήσει και λογικό είναι να αγχώνεται περισσότερο.Πες της να μην στεναχωριέται και όλα θα γίνουν.. το σεχ πρέπει να είναι απόλαυση και να το ευχαριστιούνται και οι δύο!! Οπότε εκτός από εσώρουχα και υπομονή ας δοκιμάσει πρώτα το στοματικό ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι ερεθιστικό και για τους δύο και ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΆΛΛΟ! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |