Μήνυμα στις 3/5/2015 στις 20:41 @Sex
Να προχωρησετε.Ολα θα γινουν μονα τους.Δεν χρειαζεται να της πεις οτι ειναι η πρωτη σου φορα,τοσα βιντεακια θα εχεις δει,ξερεις τι πρεπει να κανεις.
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι 23 και είμαι παρθένος....
Μήνυμα στις 3/5/2015 στις 20:38 @Sex
Θες να πεις οτι απο καποιο σημειο και μετα σου φευγει η στυση ή απλα δεν τελειωνεις;;
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλημα εξπερματωσης
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 04:52 @Διασκέδαση
Υπαρχει μια μπυρα με λεμονι της Αμστελ.Αυτη η Radler που λεει και απο πανω ειναι νομιζω.
Πήγαινε στο θέμα: Mπυρες
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 04:47 @Διάφορα
Και γω καπως ετσι,αναλογα με την τιμη.Οχι πανω απο 1 ευρω ομως οπως ειπε και ο απο πανω 1 1 1 ξερεις ποσα μαζευοντε.
Πήγαινε στο θέμα: Φιλοδωρημα στο delivery
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 04:40 @Sex
Για μενα προσωπικα δεν παιζει καθολου ρολο το μεγεθος του στηθους.Μην αγχωνεσαι μικρη εισαι ακομη και υψος θα παρεις και μεγεθος ;))
Πήγαινε στο θέμα: Εχω μικρό στήθος και είμαι κοντή
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 10:10 @Κλάψιμο
Νομιζω πως εχω εθιστει στα χαπια hipnosedon,πως να τα σταματησω η εστω να τα ελατωσω για αρχη? Να επισκεφτω καποιον γιατρο?? Αλλα τι να του πω αφου ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα ωστε να τα χρειαστω...χωρις λογο ουσιαστικα τα ετρωγα.! Πήγαινε στο θέμα: Πως να σταματησω τα χαπια;
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 10:04 @Διασκέδαση
καποιος γνωστος στιχος?ποσο καιρο εχει που κυκλοφορησε το τραγουδι?
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 10:03 @Sex
Πρωτα πρωτα οπως ειπε και η τζενακι παιξε λιγο με το σημειο,βαλε σιγα σιγα κ δαχτυλο και θα δεις οτι θα της αρεσει το συγκεκριμενο..τωρα αν θα σε αφησει να μπεις ειναι δικια της αποφαση ;/
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτκικο
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 10:00 @Sex
Αν ειναι οντς πρτη φορα πρεπει να βρειτε ενα σωστο μερος. Σπιτι καποιου φιλου,φιλης καλυτερα για να νιωθει πιο ανετα.. Τις πρωινες ωρες οι γονεις σου ειναι σπιτι?Μπορειτε να την φυγετε απο το σχολειο ;Ρ Πήγαινε στο θέμα: μερος για σεξ
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 09:58 @Sex
Μπορει να εννοει οτι γυριζουν προς τα πανω και ανοιγει το στωμα :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: χυσιμο και ματια |