Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 16:46 @Sex
Και εγώ έχω χτυπήσει εκεί πιο μικρή και είχε τρέξει λίγο αίμα αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα... Το email που έχεις στο προφίλ σου δίνει error Mailbox Unavailable και δεν μπορεί να σου γυρίσει το password. Πήγαινε στην επικοινωνία του site αριστερά και δώσε μας άλλο email για το προφίλ σου, ή φτιάξε τελοσπάντων το mailbox σου. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανος κινδυνος θεμα περιοδος
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 16:43 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία πως αντέξατε τρεις μήνες?Πόσο χρονών είστε?Συμφωνώ με τον AggelosTuDromu,αν γνωρίσεις τις φίλες της και κάνεις καλή εντύπωση τότε θα αισθάνεσαι άνετα μαζί τους και θα μπορείς να πηγαίνεις στην κοπέλα σου όταν είναι και αυτές μπροστά. "3 μηνες δεν εχουμε μιλησει καθολου για την σχεση μας".Περίεργο να το "ακούς" από ένα αγόρι...Πρέπει να ανοίξεις εσύ συζήτηση τότε,να της πεις όσα σε απασχολούν γιατί η σιωπή μόνο προβλήματα φέρνει και θα φέρει.Η επικοινωνία είναι το κλειδί για μία σχέση.Προφανώς η κοπέλα δεν πρέπει να έχει πολλή εμπειρία από σχέσεις,γι'αυτό πρέπει να τη βοηθήσεις και εσύ,να την κατευθύνεις.Βρες κοινά ενδιαφέροντα,θέματα που της αρέσουν,για τη μουσική,για την καθημερινότητά της,για οτιδήποτε. Και αν στο κάτω κάτω φτάσεις σε ένα σημείο να προσπαθήσεις μόνος σου να "σώσεις" τη σχέση σας,ασ'το καλύτερα.Για να λειτουργήσει σωστά αυτό θέλει αμοιβαία προσπάθεια... Καλή τύχη Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω...δεν μπορωωω
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 00:51 @Διάφορα
Αν είναι να φυγουν και να μην τα έχω μία ζωη...!
Πήγαινε στο θέμα: σημάδια ακμής
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 00:01 @Διάφορα
Α ωστε κάνει δουλειά το λέιζερ?γιατί είχα ακούσει ότι δεν κάνει τίποτα...Πάλι καλά,υπάρχει ελπίδα!
Πήγαινε στο θέμα: σημάδια ακμής
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:38 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστώ για την απάντηση.Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί του έχω δείξει ξεκάθαρα ότι μου αρέσει πολύ και άλλωστε εγώ έκανα το πρώτο βήμα,να του δώσω το κιν,μετά αυτός έστειλε μήνυμα,κάτι που σημαίνει ότι του άρεσα...τρεις εξηγήσεις μπορώ να δώσω,ή πως είναι ντροπαλός,ή ότι δεν με θέλει άλλο(τοτε γιατί με κοιτάει και απάντησε στο μήνυμα?)ή ότι εχουν μείνει δύο μήνες για τις πανελλαδικές και θέλει να είναι συγκεντρωμένος(αλλά φοβάμαι μην με ξεχάσει μετά ή δεν κάνει τίποτα από την ντροπή του γιατί απο ό,τι φαίνεται δεν έχει και πολλές εμπειρίες)....!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να καταλάβω αν με θέλει
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:29 @Θ. Κλημεντίνη
Επειδή νομίζω ότι σου φάνηκε ειρωνικό το μήνυμα,να ξέρεις ότι μιλήσαμε όλοι έντονα επειδή η ίδια ζήτησες να σε ταρακουνήσουμε(για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις)
Πήγαινε στο θέμα: fake profile :/
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:22 @Θ. Κλημεντίνη
Απ'ό,τι κατάλαβα δηλαδή βγάζεις τα δικά σου κόμπλεξ σε άλλα άτομα.Αν δεν έλεγες ηλικία θα νόμιζα ότι είσαι 9 χρονών. Λες ότι έχεις μετανιώσει αλλά ότι δεν μπορείς να κόψεις τις συνήθειες??Τα θέλεις και τα γράφεις?Φάσκεις και αντιφάσκεις.Αν πραγματικά το είχες μετανιώσει δεν θα το συζητούσες καν,θα το έκοβες μαχαίρι! Όλοι έχουμε κάνει βλακείες αλλά μέχρι ενός σημείου,και εσύ το ξεπέρασες αυτό το σημείο και πιστεύω ότι δεν είναι απλά μία εμμονή σου,έχεις πρόβλημα.Κάτσε να αναρωτηθείς ουσιαστικά το κακό που προκάλεσες,όχι μόνο σε εκείνα τα κορίτσια αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό!Στην τελική αν δεν μπορείς να το ξεπεράσεις,ζήτα βοήθεια από κάποιον ειδικό.Μπορεί να σου φαίνεται γελοίο αυτό που κάνεις και ασήμαντο ή ακόμη να το είπες εδώ απλά για να πεις κάτι ,αλλά θεωρώ ότι ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα την κατάσταση(ξέφυγε από το στερεότυπο ότι οι τρελοί μόνο πηγαίνουν σε ψυχολόγους) Πήγαινε στο θέμα: fake profile :/
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 18:43 @Θ. Κλημεντίνη
Μακάρι,αλλά μετά θα θέλεις και άλλο και άλλο.Σου λέω γιατί το πέρασα
Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 18:36 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Το πιο απλό,πήγαινε ακόμη και αν είναι με τις φίλες της και πες της "έρχεσαι λίγο που θέλω να σου μιλήσω?",λογικά θα έρθει.Εγώ προτείνω να μην πιάσεις το μπίρι-μπίρι,καλύτερα να τη φιλήσεις,αφού σε βρίσκει και γλυκούλη δεν θα έχει πρόβλημα.Άσε που αν την φιλήσεις θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να φας χυλόπιτα πρώτον γιατί πιθανώς θα της αρέσει και δεύτερον ...δεν θα μιλάει,θα φιλάει.Και χυλόπιτα να φας,που σου εύχομαι να μη φας,το σίγουρο είναι ότι θα σε σκέφτεται μετά συνέχεια(ειδικά αν τη φιλήσεις). Συμπέρασμα:βάλε τα δυνατά σου στο φιλί για να της μείνει αξέχαστο.Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 18:01 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις κάτι γιατί η κοπέλα δεν φαίνεται στα καλά της,αλλά επειδή ξέρω απο κόλλημα,καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να καταπολεμήσεις αυτό το συναίσθημα.Κατ'αρχην,πριν κάνεις οτιδήποτε να είσαι προετοιμασμενος για τα πάντα,ακόμη και για μία ακόμη χυλόπιτα. Όσον αφορά το άγχος σου...όλοι έχουμε!Αυτό που κάνω εγώ και μπορεί να φανεί γελοίο είναι ότι σκέφτομαι πως ο άλλος είναι άνθρωπος σαν εμένα,τον σκέφτομαι με εσώρουχα,οτιδήποτε γελοίο τελοσπάντων για να νιώσω άνετα...Βέβεαια εσύ μην την σκεφτείς με εσώρουχα γιατί θα έχεις άλλα αποτελέσματα...βρες κάτι που να λειτουργεί για σενα...Στο κάτω κάτω,αφού έχεις προσπαθήσει ξανά με αυτή την κοπέλα,να σκέφτεσαι πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αυτά από μενα,καλή τύχη Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει |