θελει να το κανουμε
Σελ. 1
Μήνυμα #70409 από dn.s.lew στις 10 Ιανουαρίου 2011, 4:05μμ
![]() |
σημερα με πιανει η αδερφη της πρωην μου κ μου λεει οτι θελει να το κανουμε εγω απ την μια χαρηκα πολυ αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το χω κανει ακομα κ ντρεπομαι για το μεγεθος γιατι ειναι 3-4εκ. πεσμενο κ σε στιση 13-15εκ. κ ειναι κ το αλλο οτι μου αρεσει αλλη κ περιμενω να κανει κατι αυτη γιατι εγω εχω κανει πολλες κινισις αυτη την εβδομαδα μαλλον θα γινει παιδια τι να κανω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70411 από AggelosTuDromu στις 10 Ιανουαρίου 2011, 4:08μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
γαμα την αδερφη της πρωην σου απ οτι καταλαβα δεν γουσταρει σχεση αλλα ξεπετα κ μετα αφου εχεις κανει την δουλεια σου τραβα στην αλλη που γουσταρεις οσο για το μεγεθος ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ αυτο εχω μονο να σου πω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70415 από M1k3y στις 10 Ιανουαρίου 2011, 6:23μμ
![]() |
Είσαι μια χαρά στο μέγεθος, κάνε τη φάση και άμα δε γουστάρεις παρακάτω πάνε με αυτήν που γουστάρεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70417 από AggelosTuDromu στις 10 Ιανουαρίου 2011, 6:36μμ
κ χωρις προφιλακτικο ;P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70423 από Atom στις 10 Ιανουαρίου 2011, 7:43μμ
![]() |
aggelostudromu μην του λες τετοια.. το προφυλακτικο ειναι απαραιτητο.. για ξεπετα ειδικα.. δεν χρειαζετε να γινει στραβη για να αρχισει να το βαζει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70424 από AggelosTuDromu στις 10 Ιανουαρίου 2011, 7:50μμ
αμα θελει το βαζει αμα δεν θελει δεν το βαζει απο εμπειρια δικια μου με προφιλακτικο ειναι χαλια κ οπως μας ειπε ειναι η πρωτη του φορα οποτε νομιζω για να το νιωσει καλυτερα θα ταν χωρις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70425 από dinos121 στις 10 Ιανουαρίου 2011, 7:57μμ
Λαχειο αδερφεε! αυτο μπορω να πω εγω! Απλα παντα με κρανος! ;) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70426 από Anastasis02 στις 10 Ιανουαρίου 2011, 7:59μμ
Φιλε δν σου λεω θα συμφωνησω με ολους τους παραπανω σε ολα...το μονο που θελω να προσθεσω..ειναι πως ακομα εισαι μικρος και γλεντησε το...οπως και αν στο φερει η τυχη..τωρα η κοπελα θελει αυριο που λεει ο λογος μπορει να μην θελει...εκμεταλλευσου το οσο ακομα εισαι μικρος..οσο για το πεος...οι κοπελες τρελενονται οπως και να εχει..τωρα αμα εχει ειδικες προτιμησεις στα μεγεθη..οφειλεται στο οτι ειναι ψαγμενη..η πουτανα ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70427 από dn.s.lew στις 10 Ιανουαρίου 2011, 8:04μμ
![]() |
απ οτι ξερω για αυτην την εχει παρει ολη η παρεα μου κ ουτε γω ξερω ποσοι τωρα για προφιλακτικο δεν ξερω γιατι πολλοι φιλοι μου λενε οτι οταν το καναν με προφιλακτικο δεν νιωθανε ωραια οταν το κανανε κ κατι αλλο εγω θα πονεσω? γιατι ειναι κ η πρωτη μου φορα κ μου ειπαν οτι θα μου πεφτει απο το αγχος αλλα τωρα οταν ειναι σε στιση το τραβαω δεν ποναω ομως δεν μπορω μεχρι κατω κατω γιατι αρχιζει να ποναει λιγακι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70429 από Anastasis02 στις 10 Ιανουαρίου 2011, 8:11μμ
Φιλε ειναι πρωτη φορα και θα πονεσεις στα σιγουρα...για λιγο ομως..μεχρι να φτασει κατω μετα απολαυσε το..αμα τωρα μου λεσ πως την εχει παρει ολη η παρεα...κλαφτα Χαραλαμπε.. !! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |