Μήνυμα στις 22/10/2018 στις 21:56 @Sex
Οχι απλά σαν τρίο θα βρεθούμε.. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.. Στο μυαλό μου το είχα απλά να είμαι θεατής αλλά από ότι φαίνεται θα βρεθούν μόνοι την πρώτη φορά Γιαυτο Θα ήθελα και την άποψη μίας κοπέλας...! Μπορεί μια γυναίκα να ξεχωρίσει εντελώς το σεξουαλικο κομμάτι της και να κανεί κάτι τέτοιο χωρίς να επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο; Πήγαινε στο θέμα: Swinging-cuckolding σχέση!
Μήνυμα στις 21/10/2018 στις 23:20 @Sex
Καλημέρα παιδιά Όχι δεν έχουμε ξανά κάνει τπτ με άλλον άντρα γενικά δν έχουμε ξανά βρεθεί σε τρίο. Η κατάσταση παραμένει η ίδια, εκείνος της έχει προτείνει να βρεθούν οι δυο τους την πρώτη φορά... Είχα στο μυαλό μου κάπως συγκεκριμένα το σκηνικό όλο και μου ήρθε απότομο το να μην είμαι εκεί. Γιαυτο έχω κολλήσει. Απ την μια με ιντριγκάρει απ την άλλη το σκέφτομαι Βοήθεια!! Πήγαινε στο θέμα: Swinging-cuckolding σχέση!
Μήνυμα στις 21/10/2018 στις 11:08 @Sex
Πλησιάζει η ώρα παιδιά.. καμία συμβουλή;!
Πήγαινε στο θέμα: Swinging-cuckolding σχέση!
Μήνυμα στις 19/10/2018 στις 22:25 @Sex
Cuckolding! Το στήνω καιρό και περιμένω να γίνει πράξη! Πήγαινε στο θέμα: Περιεργες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 17/10/2018 στις 23:42 @Sex
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά! Έχεις δίκιο και πραγματικά όσο πλησιάζουμε στο ζητούμενο αγχωνομαι περισσότερο! Καμία σχέση να το συζητάς απλά για χαβαλε με το να το σχεδιάζεις και να το συζητάς σοβαρά πλέον. Προς το παρόν θεωρώ πως είμαστε σε καλο δρόμο και πληρούνται βασικές προϋποθέσεις που το θεωρώ απαραίτητο Η σχέση που είχαν για να σου απαντήσω και να σου δώσω να καταλάβεις είναι μια τυπική γνωριμία λόγο κοινής τότε παρέας χωρίς να έχει υπάρξει τπτ ποτε μεταξύ τους πέρα από ένα ενδιαφέρον πραπανω από πλευράς του. Λογικό και εχεμυθο άτομο φαίνεται.. Από κει και πέρα προβληματίζομαι αφού τον τελευταίο μήνα λόγο δουλειάς είμαστε μακριά με την κοπέλα μου και εκείνος της πρότεινε να βρεθούν οι δυο τους μόνοι την πρώτη φορά αφενός επειδή μας εξυπηρετεί και δεν θα περίμενουμε να γυρίσω αλλά και θα σπασει ο πάγος και η αμηχανία που ίσως υπήρχε αν γινόταν αμέσως και με τους τρεις μαζι. Σωστό ακούγεται μεν, αλλά με βάζει σε άλλες σκέψεις! Καμία γνώμη; Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός! Ευχαριστω!! Πήγαινε στο θέμα: Swinging-cuckolding σχέση!
Μήνυμα στις 16/10/2018 στις 21:36 @Sex
Ευχαριστώ για την απάντηση! Με φίλο γνωστό το φοβαμαι για ευνόητους λόγους... Υπάρχει άτομο από την πόλη που σπούδαζε η κοπέλα μου, ο οποίος της στέλνει μηνύματα ανα διαστήματα αλλά δεν του είχε απαντήσει ποτε μέχρι πρόσφατα που είπαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Το θέμα είναι από δω και πέρα πως το χειρίζομαι! Πρώτη φορά βρίσκομαι σ τόσο λεπτή θέση! Πήγαινε στο θέμα: Swinging-cuckolding σχέση!
Μήνυμα στις 16/10/2018 στις 19:45 @Sex
Καλησπέρα στην παρέα! Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια περίπου, είμαι 23 κ εκείνη 25! Τα πάμε τέλεια σε όλα και ειδικά στο σεξουαλικο! Υπάρχει αρκετή εμπιστοσύνη μεταξύ μας (από πλευράς μου τουλάχιστον!) και μας αρέσει να δοκιμάζουμε πράγματα συνέχεια! Πριν κανένα 4μηνο μίλησα στην κοπέλα μου για το cuckolding μιας και είναι μια φαντασίωση που έχω απ την αρχή της σχέσης μας κ επιτέλους πήρα το θάρρος να το συζητήσω! Δεν το πήρε και τόσο θετικά αρχικα αλλά αφού της εξήγησα κάποια πράγματα χαλάρωσε. Όσο περναει ο καιρός γινετε και πιο θετική και τώρα πλέον έχω φτάσει να σκέφτομαι πως να το οργανώσω τι να προσέξω τι να αποφύγω και γενικά πως να το χειριστώ... Έχω μπλοκάρει η αλήθεια είναι Υπάρχει κάποιο μέλος που να έχει ζήσει κάτι παρομοιο να βοηθήσει; Ευχαριστώ!!! Πήγαινε στο θέμα: Swinging-cuckolding σχέση!
Μήνυμα στις 14/4/2011 στις 22:41 @Sex
Φιλαρακο εισαι τυχερος που δεν εχεις! Οπως ειπε και μια φιλη παραπανο ...αλλοι τρεχουν σε αισθητικους και αλλοι παρακαλανε να εχουν τριχες!
Πήγαινε στο θέμα: τριχες,στα ποδια,μουστακι
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 01:29 @Sex
Απο οτι καταλαβα οπως και τα παιδια παραπανω μαλλον η κολλητη του μιλουσε με την κοπελα του, και το φερε η κουβεντα πως η κοπελα του θελει να της το γλυψει και η κολλητη του το ειπε σε αυτον! Πήγαινε στο θέμα: κολλητη
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω απολυτος... Σε μια τετοια περιπτωση απλα σκεφτεσαι το μελλον του ανθρωπου αυτου... Το οποιο θα ειναι "βασανιστικο" και ειναι κριμα... :( Πήγαινε στο θέμα: Εκτρωση-ειδικη περιπτωση |