Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 00:41 @Θ. Κλημεντίνη
απλα θελω να της κανω κατι γιατι απλα την εχει δει καπως την εχει δει πολυ υπερανω και θελω να την βαλω στην θεση της...αλλα δεν ξερω μπορει να μην ασχοληθω..
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την πρωην κολλητη μου
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 00:25 @Θ. Κλημεντίνη
θελω να ξεκωψω απο την "κολλητη" μου γιατι πραγματικα δεν την αντεχω αλλο οταν ημαστε μαζι με αλλους συναιχια με μειωνει με βριζει αλλα εγω κανω τον μαλακα και την γραφω στα αρχιδια μου...αλλα το προβλημα ειναι οτι εχει παρει πολλους φιλους μου τα ειχε με τον κολλητο μου πριν κατι μηνες και εξετιας της δεν μιλαμε πια εχει ξεκωψει ενας αλλος πολυ καλος μου φιλος απο μενα εξετιας της εχει βαλει λογια σε πολλους για μενα και δεν μου μιλανε..και γενικα εχει κανει πολλους να ξεκωψουν απο μενα...και θελω να της κανω ψυχολογικο πολεμο ξερω πολλα πραγματα για αυτην που αν τα πω σε αλλους θα θελει να ανοιξει η γη να την καταπιει,εχει θαψει τις κολλητες τις και τις εχει κραξει πολυ ασχημα πισω απο τις πλατες τους...αλλα θελω την γνωμη σας αν αξιζει να ασχοληθω μαζι της η να την γραψω και να μην ξαναμιλισω μαζι της?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την πρωην κολλητη μου
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 23:39 @Sex
δεν εχει κοπελα? να τον καθαρισει αυτη? ;P
Πήγαινε στο θέμα: αδερφος ολογυμνος
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 21:51 @Sex
και για να ειναι το δερμα πιο απαλο τι να κανω? γτ τωρα το δερμα εχει σκληρινει αρκετα απο το ξυρισμα Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 21:42 @Sex
ρε φιλαρακι μια χαρα εισαι κομπλε αν ξυριζεσαι ειναι αναγκαστικο να ξυριζεσαι γτ αν πας στην κοπελα σου και ψαχνει το πουλι σου στις τριχες γαμησετα...και ασε που κρατανε και μυρωδιες οι τριχες
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πουλιου και κωλου
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 21:40 @Sex
ξυριζομαι καθε βδομαδα κατω στο πεος και στους ορχεις αλλα καμια φορα βγαζω κατι σπυρακια που με πονανε και ορισμενες φορες νιωθω λες και εχω σιγκαει τι φταιει? τι να κανω? υπαρχουν αλλοι τροποι να ξυριστω?
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 01:23 @Sex
εχω κι εγω θεμα με την κοπελα μου εχει καθυστερηση πολυ καιρο ομως γυρω στισ 18-21 μερες αλλα εχει πει οτι ποτε δεν ειχε σταθερο κυκλο κι ειχε καθυστερηση ενα μηνα πιο παλια και δεν εχουμε ολοκληρωσει κανονικα μονο προκατακτικα και το εβαλα καπου στα 2-4 εκ μεσα της (ειναι παρθενα) και μαλλον ειχα προσπερματικα υγρα πανω αλλα ειχε βγει αιμα κξαι τισ 2 φορεσ που προσαπθησαμε..ειχε κανει τεστ και ειχε βγει αρνητικο και κατι που ετυχε σε μια φιλη μου κανανε κι αυτοι μονο προκατακτικα με το αγορι της και επαθε το ιδιο με την κοπελα μου της το βαλε το αγορι της περιποθ 2-4 εκ εγαλε αιμα και μετα ειχε καθηστεριση κι ολοκληρωσανε κανονικα πριν μια βδομαδα και την επομενη μερα της ηρθε περιοδος.. Πήγαινε στο θέμα: επειγοον.. περιοδος?
Μήνυμα στις 5/5/2012 στις 14:53 @Κλάψιμο
δεν ξερω ποτε και πως αλλα σημερα προσεξα οτι καπου κοπηκα και εχω μια πολυ βαθυα πληγη στο δαχτυλο και δεν μπορω ουτε να το τεντωσω γιατι ποναει πολυ κι αν την πειραξω λιγο την πληγη βγαζει αιμα..τι κανω?
Πήγαινε στο θέμα: κοπηκα
Μήνυμα στις 18/1/2012 στις 01:06 @Κλάψιμο
ακριβως σε ιδια φαση ειμαι φιλε μου το μονο που μπορω να σου πω ειναι υπομονη ολα θα φτιαξουν εγω πριν 2 μερες χωρησα και ακομα προσπαθω να κανω κατι για να τα ξαναβρουμε
Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ?
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 23:08 @Διασκέδαση
ξερει κανεις?
Πήγαινε στο θέμα: τιμες στα δε μολ για σινεμα |