Μήνυμα στις 2/4/2012 στις 14:19 @Ftou.gr admin
εεε μην γινεσε κακος ρε.. το κακο ειναι οτι μονο απο το σπιτι μου δεν μπορω να μπω.. απο την σχολη μου μπαινω κανονικα.. αντε δωσε καμια λυση..
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω στο site
Μήνυμα στις 2/4/2012 στις 00:49 @Ftou.gr admin
εδω και κανα χρονο περπου δεν μπορω να μπω στο site, στην αρχη νομιζα οτι απλα πρεπει να ειχε πεσει το site.. αλλα και αλλες φορες που δοκιμασα δεν εμπαινε.. τωρα θα μου πειτε πως γραφεις?? μπηκα μεσω proxy server.. καποιος admin μπορει να μου πει τι παιζει??
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω στο site
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 03:45 @Sex
ρε παιδια εχω μια απορια.. πως γινετε οταν βλεπω τσοντα και βαραω μαλακια να τελειωνω στα 10 δευτερολεπτα αλλα οταν ειχα κανει φαση με μια πολυ καυλα και ημασταν στο μπαλαμουτι πανω δεν μου σηκωνοταν?? 18 χρονων ειμαι.. ειναι φυσιολογικο απο τη μια να ειμαι "γρηγορο πιστολι" ( μονο στην σκεψη οτι μπορει να ειμαι προωρος τρελενομαι) αλλα απο την αλλη να μην εχω στυση με την αλλη διπλα μου?? λετε να ειναι ψυχοσωματικο το θεμα?? ειδικα τωρα που ειμαι φοιτητης τρεμω στην σκεψη να κανω κατι με καμια κοπελια και τελειωσω στα 5 δευτερολεπτα που λεει ο λογος.. μεγαλη πικρα και για μενα αλλα και για την γκομενα..
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 03:35 @Sex
φιλε πραγματικα και εγω οταν το επαθα πρωτη φορα λεω τι γινετε τωρα.. αλλα μην ανησυχεις ειναι απο τα υγρα που υπαρχουν στο κολπο..
Πήγαινε στο θέμα: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΧΟ
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 17:35 @Μηχανήματα
μακριαααααα απο ATI ... επειδη σπουδαζω προγραμματιστης σε συζητησεις που εχουμε μεσα στη ταξη ολοι εχουν κακες εμπειριες με τις ΑΤΙ.. καλυτερα nvidia..
Πήγαινε στο θέμα: Καρτα γραφικων
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 17:29 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:www.prefershoes.comειναι καλης ποιοτητας μουφα.. ετσι δηλωνουν δηλαδη.. προσωπικα σκοπευω να αγορασω καποιο air max απο εδω.. Πήγαινε στο θέμα: Sites για αγορά προϊόντων
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 17:27 @Μηχανήματα
Mac OS X Version 10.7.2
Πήγαινε στο θέμα: Τι operating system έχετε;
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 02:53 @Διάφορα
ειχα παντοτε την απορια γι'αυτους που εχουν μακρια μαλλια(ανδρες).. οταν παρεις την αποφαση να μακρυνεις τα μαλλια απλα σταματας να πηγαινεις στο κομμωτηριο μεχρι να μεγαλωσουν οσο θελεις η χρειαζεται να πηγαινεις για καποιους λογους?? περιμενω να μου τους πειτε εσεις αν υπαρχουν η οχι.. ξερω οτι ειναι τερμα χαζη η ερωτηση αλλα θελω να μαθω..
Πήγαινε στο θέμα: μακρια μαλλια
Μήνυμα στις 28/9/2011 στις 20:51 @Μηχανήματα
1313 τελικα.. ευχαριστω παιδες..
Πήγαινε στο θέμα: whats up υπολοιπο internet
Μήνυμα στις 28/9/2011 στις 20:14 @Μηχανήματα
ρε παιδια που στελνω μηνυμα για να δω ποσο ιντερνετ μου εχει απομεινει?? για whats up..
Πήγαινε στο θέμα: whats up υπολοιπο internet |