Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 14:27 @Sex
Γιατι οπως ειχα ξαναπει..κατι τετοιο σου εχει δωθει..το να πειραζεις το σωμα σου ειναι κατι που δειχνει οτι ο ανθρωπος δεν νιωθει καλα με τον ευατο του..!
Πήγαινε στο θέμα: Το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 14:24 @Sex
Τι λες ρε ? Τα υγρα μαντηλακια εχουν διαφορα πανω μν κανεις βλακειες..!! Πήγαινε στο θέμα: μετα το χυσιμο
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 14:19 @Sex
Ρωτα την ρε παιδι μου...θα σου απαντησει...
Πήγαινε στο θέμα: Τελειώνω πολύ γρήγορα
Μήνυμα στις 12/1/2011 στις 18:03 @Sex
Οντως ποτε δεν πρεπει να πηγαινεις κοντρα με την φυση σου...!!
Μήνυμα στις 11/1/2011 στις 20:37 @Sex
Και εμενα μου αρεσουν..βασικα τρελενομαι για αυτες τις αναλογιες..και βασικα θελω να σε γνωρισω...ελα πλακα κανω..εδω μιλαμε σοβαρα...αυτη την στιγμη κουκλα μου δεν μπορεις να κανεις κατι...αν οι επιδοσεις στον στιβο ειναι μειον με αυτο το στηθος..δν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο το να τον παρατησεις....αλλιως πρεπει να το συνηθησεις...
Μήνυμα στις 11/1/2011 στις 20:32 @Sex
Εγω αρκουμαι σε οτι αρεσει και στην partener μου....
Πήγαινε στο θέμα: Ποια η αγαπημενη σας σταση στο σεξ?
Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 20:24 @Sex
Δινει παραπανω μηκος οντως
Πήγαινε στο θέμα: θελει να το κανουμε
Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 20:20 @Sex
Ενα αγορι καπελα μου σου μιλαω εκ πειρας χρειαζεται μια κοπελα που να μην τον πριζει..αλλα να ενδιαφερεται κιολας που παει οταν βγαινει αλλα δεν της λεει....κοιτω εξωτερικη εμφανιση..ναι οπως ολοι μας...ο εσωτερικος κοσμος θα μαθευτει στην πορεια...κανε μια 1η κινηση εσυ αν σου αρεσει...γιατι πιστευω στις μερες μας οι "κυνηγοι" εχουν μειωθει φοβουμενοι την αποριψη και περιμενουν την κοπελα να κανει το 1ο βημα..!
Πήγαινε στο θέμα: τι θελουν τα αγορια απο τα κοριτσια??
Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 20:11 @Sex
Φιλε ειναι πρωτη φορα και θα πονεσεις στα σιγουρα...για λιγο ομως..μεχρι να φτασει κατω μετα απολαυσε το..αμα τωρα μου λεσ πως την εχει παρει ολη η παρεα...κλαφτα Χαραλαμπε.. !!
Πήγαινε στο θέμα: θελει να το κανουμε
Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 19:59 @Sex
Φιλε δν σου λεω θα συμφωνησω με ολους τους παραπανω σε ολα...το μονο που θελω να προσθεσω..ειναι πως ακομα εισαι μικρος και γλεντησε το...οπως και αν στο φερει η τυχη..τωρα η κοπελα θελει αυριο που λεει ο λογος μπορει να μην θελει...εκμεταλλευσου το οσο ακομα εισαι μικρος..οσο για το πεος...οι κοπελες τρελενονται οπως και να εχει..τωρα αμα εχει ειδικες προτιμησεις στα μεγεθη..οφειλεται στο οτι ειναι ψαγμενη..η πουτανα με το συμπαθιο..!
Πήγαινε στο θέμα: θελει να το κανουμε |