Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H δολοφονία είναι η ακραία μορφή λογοκρισίας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ανησυχίες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59113 από peacewalker στις 07 Μαρτίου 2010, 3:42πμ

peacewalker

Εικονίδιο
μέλος από: 7/3/2010
Γεια σας, είμαι καινούριος στην ιστοσελίδα,είμαι 15 χρόνων αν και γεννήθικα πρώορα το πέος μου είναι 4,5 cm χωρίς στύση, και αγχώνομαι συνέχεια μήπως κάτι δεν πάει καλά,γιατί όλοι οι φίλοι μου λένε οτί τον έχουν μεγαλύτερο και το έχουν κάνει.Επίσης δεν έχω βγάλει κεφαλάκι ακόμα γιατί οπότε το τραβάω πάει πίσω αν και πονάω, δεν το πηγαίνω εντελώς πίσω γιατί φοβάμαι, και όταν βγαίνει το κεφαλάκι βγάζει μία περίεργη μυρωδιά.Θα έπρεπε να ανησυχώ αν ναι, για ποιο.Δεν μιλάω στον πατέρα μου για αυτά τα θεμάτα γιατί ντρέπομαι...

Υ.Σ. Κάνω κάθε μέρα μπάνιο οπότε δεν πρέπει να είναι από κει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59116 από Darkfieras στις 07 Μαρτίου 2010, 2:45μμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
ειμαστε στην ιδια κατασταση και εγο 14 ειμαι και τον εχω ιδιο μεσα σενα χωρις στυση τι να σου πω ρε φιλε οσο και να τον εχεις μπορεις να κανεις σεξ απλα να ξερεις καλη τεχνικι... πλενε και το πεος σου με σαπουνι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59119 από nathalie στις 07 Μαρτίου 2010, 3:14μμ

nathalie

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2008
Ισως ομως πρεπει να μιλησεις με τον πατερα σου,αυτος θα μπορει να σε βοηθησει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59122 από peacewalker στις 07 Μαρτίου 2010, 4:32μμ

peacewalker

Εικονίδιο
Τα σκέφτομε όλη μέρα, και χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59123 από peacewalker στις 07 Μαρτίου 2010, 4:43μμ

peacewalker

Εικονίδιο
Και με σαπούνη αλλά τίποτα,επίσης δεν ξέρω πως να μιλήσω στον πατέρα μου για αύτα...Τουλάχιστον ρε συ νταρκ από ότι είδα σε παλιότερα ποστ,ήταν να το κάνεις με μια 15,δεν ξέρω αν κάνατε τίποτα,αλλά εγώ νιώθω άβολα γιατί είμαι 15 και σε είσαι 14,και δεν έχω κάνει καμία απόπειρα.(χωρίς παρεξήγηση)
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #59132 από bobmarley4life στις 07 Μαρτίου 2010, 11:45μμ

bobmarley4life

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2010

Αποδεκτή απάντηση

λοιπον φιλε το οτι δεν βγαινει το κεφαλι δεν ειναι κατι το σοβαρο απλα αν η κατασταση ειναι εντονη μπορεις να κανεις περιτομη .... με τοπικη αναισθησια δεν ειναι τπτ .... δεν εχω κανει για να ξερω αλλα εχω ακουσει .... και εγω νιωθω αβολα να μιλαω για τετοια θεματα αλλα προσφατα το εκανα για ενα θεμα μου και ενιωσα τεραστια ψυχολογικη ανακουφηση . γιαυτο μιλα του ... αντρας ειναι και ξερει .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59145 από Darkfieras στις 08 Μαρτίου 2010, 11:26πμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
Έγραψε:(peacewalker@07 Μαρτίου 2010)
Και με σαπούνη αλλά τίποτα,επίσης δεν ξέρω πως να μιλήσω στον πατέρα μου για αύτα...Τουλάχιστον ρε συ νταρκ από ότι είδα σε παλιότερα ποστ,ήταν να το κάνεις με μια 15,δεν ξέρω αν κάνατε τίποτα,αλλά εγώ νιώθω άβολα γιατί είμαι 15 και σε είσαι 14,και δεν έχω κάνει καμία απόπειρα.(χωρίς παρεξήγηση)

τελικα δεν ειχε γινει το γεγονος.....

εχει τιχει πολες αποπιρες να ολοκλιροσο... αλλα δεν πετιχε καμια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59164 από jimbo στις 08 Μαρτίου 2010, 11:39μμ

jimbo

banned
μέλος από: 8/3/2010
re egrapsa kai sto allo topic giauto k egw exw paromoio provlhma eimai 19 kai exw ksekinhsei se mia proponhsh opou sto telos sta apoduthria exei ntouz kai kanoun oloi kai gdunontai kai oloi thn exoun arketa megaluterh apo mena kai kuriws pl pio xodrh. me thn kopela mou den exw prob ola kala kai gnk den exw mexri tr thema apla ekei komplarw pl gt oloi arazoun me ta poulia exw gia kana 15 kai egw ntrepomai ala den goustarw na fenomai kai komplexikos kamia sumboulh? kai mhpws mls ftasw 25 kai panw opou einai oi allloi na mou megalwsei kai mena h apla emplexa kai oloi etuxe kai thn exoun pl megalh ekei?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59169 από mr.anonymous στις 09 Μαρτίου 2010, 2:56μμ

mr.anonymous

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/2/2010
αυτη η μιρωδια που λες ειναι απο το υπερβολικο καθαρισμα προσπαθησε να μην το καθαριζεις πολυ κ θα δεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login