Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 21:02 @Sex
Ελα ρε φιλε σοβαρολογεις τωρα? ΡΕ Φιλε ελα στα λογικα σου εισαι ελεηνος εχεις ψυχολογικα προβληματα ΤΟ ΜΙΑΛΟ σου εχει μπερδεψει το σωστο απο το λαθος! Ο ΚΟσμος ειναι διεφθαρμενος εχουμε καταντισει εσχος! ΠΙΓΕΝΕ ΣΕ ΕΝΑ μπουρδελο να γαμισε*ς καμοια γκομενα μπας και ξυπνησουν οι αντικες ορμονες σου ρε φιλε! ΑΥΤΟ που κανεις ειναι εντελος κατα της φυσης δεν ειμαι ρατσιστις απλα δεν θελω να βλεπω τετια πραγματα ειναι αφυσικα. Σημείωση moderator: "Δεν είμαι ρατσιστής" -- το tell-tale sign του ρατσιστή. Επίσης, αυτό το site δεν ανέχεται τέτοιου είδους ιδεολογία και έκφραση. Όποιοι λένε στα μούτρα του άλλου έτσι ωμά ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα, συνήθως έχουν τα διπλάσια από τον άλλο. Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 8/7/2011 στις 07:38 @Θ. Κλημεντίνη
Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πεις στον κολιτο σου να την ρωτισει αν της αρεσεις... Αν ναι στο κλαμπ κανε κινισει και το ποιο πιθανο ειναι να σου πει ναι. Αν και δεν βλεπω λογο να σου πει οχι και χωρις να ρωτισεις τον φιλο σου γιατι αποτι λες σε παει και σε συμπαθει.
Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει μια
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 19:01 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:και για αυτο εκανες τοπικ? αν πιγενες στο google θα παταγες "Ευρω" και θα σου εβγαζε το σωστο !Τελος παντον η σωστη λεξη ειναι "Ευρώ" Πήγαινε στο θέμα: Πως γράφετε , Ευρό?
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 12:08 @Διάφορα
Φυσικα και μπορεις να παθεις αλλεργια και μαλιστα αν εισαι ευεσθητος στης αλλεργιες μπορει να εξελιχθει πολη ασχημα η αλλεργια! Περα απο αυτο σου προτινω να μην κανεις γενικα τατουαζ!
Πήγαινε στο θέμα: χενα-ταττου
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 11:10 @Κλάψιμο
κοπελια μην κολας σε ερωτες και τετια! ξεκοψετον χοστου ενα delete η απλα ξεκαθαρισετου απο την αρχη πως δεν προκειτε να ξαναμπλεξεις μαζι του... Σκεψου το μελον σου με το αγορι σου που προφανος νιαζετε για σενα ενω αυτος ειναι "Γυναικας" οπως το λες εσυ και αν ξαναμπλεξεις μαζι του ισως σε πληγοσι και το τορινο αγορι σου να εχει φιγει "κρατα τα λιγα μην χασεις τα πολλα" λεει η παριμια.
Πήγαινε στο θέμα: Οταν γυριζει ο παλιος ερωτας...
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 07:33 @Flame
Για μενα ο στρατος ειναι κατι συμαντικο! Οποιος δεν παει δεν συμαινει οτι χανει το φυλο του αυτο ειναι απαντισει για καποιον ποιο πανω... Ο Στρατος σου διδασκει πως να χιριζεσαι το οπλο! Αλλα και παλη στην επανασταση του 21 οι κατικοι που σκοτοσαν τους τουρκους πιγεναν στρατο? ΟΧΙ... αλλα προσεξτε να δειτε αυτη περασαν και καποια βασανιστιρια επι τουρκοκρατειας! Εμεις ζουμε σε μεγαλεια αμα γινει τιποτα θα φιγουμε 100 μετρα μακρια... αρα ο στρατος ειναι μια ωραια εμπυρεια! Φιλε σου προτινω να πας 9 μηνες ειναι και θα σου αρεσει πιστεψεμε! Πήγαινε στο θέμα: Στρατός και απαλλαγή
Μήνυμα στις 6/7/2011 στις 07:27 @Μηχανήματα
πες οτι το θες για σοβαρο λογο ισως να σε ακουσουν. Και εγω θα παρω μηχανακη! @christosmpa Ναι το ποδηλατο ειναι και οικονομικο και ολα οκ συμφωνω μαζι σου αλλα ειναι καλοκαιρι ρε σ αλλα και χειμωνας να ειναι παλη ειναι κουραστικο καθε πρωι να κανεις πεταλι πεταλι πεταλι θα φτασεις πρωμα στο σχολειο :P Πήγαινε στο θέμα: Μηχανάκι
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 21:31 @Sex
Θα συμφονισω θα πρεπει να πας σε γιατρο επιγοντως μπας και το σοσεις τωρα που εισαι στην εφηβεια! Οσο για το αλλο η εφηβεια κραταει εως και τα 20-21... βεβαια αυτο ειναι η μια ενδειξει ισως οντως να μην εχουν μπει στην αναπτιξει ακομα οι ορχεις σου... ΑΛλα εσυ πιγενε κιτατο για προλιπτικους λογους για να εισαι ισιχος.
Πήγαινε στο θέμα: problima me to peos mou
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 21:10 @Μηχανήματα
υππαρχει καποιο παρομιο παιχνιδι στο ps2?
Πήγαινε στο θέμα: Infamous 2 pc
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 20:53 @Μηχανήματα
ουτε στο ps2 δεν εχει βγει? πωω ατυχια...
Πήγαινε στο θέμα: Infamous 2 pc |