Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 23:39 @Sex
re egrapsa kai sto allo topic giauto k egw exw paromoio provlhma eimai 19 kai exw ksekinhsei se mia proponhsh opou sto telos sta apoduthria exei ntouz kai kanoun oloi kai gdunontai kai oloi thn exoun arketa megaluterh apo mena kai kuriws pl pio xodrh. me thn kopela mou den exw prob ola kala kai gnk den exw mexri tr thema apla ekei komplarw pl gt oloi arazoun me ta poulia exw gia kana 15 kai egw ntrepomai ala den goustarw na fenomai kai komplexikos kamia sumboulh? kai mhpws mls ftasw 25 kai panw opou einai oi allloi na mou megalwsei kai mena h apla emplexa kai oloi etuxe kai thn exoun pl megalh ekei?
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχίες
Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 23:33 @Sex
paidia egw exw paromoio provlhma eimai 19 kai exw ksekinhsei se mia proponhsh opou sto telos sta apoduthria exei ntouz kai kanoun oloi kai gdunontai kai oloi thn exoun arketa megaluterh apo mena kai kuriws pl pio xodrh. me thn kopela mou den exw prob ola kala kai gnk den exw mexri tr thema apla ekei komplarw pl gt oloi arazoun me ta poulia exw gia kana 15 kai egw ntrepomai ala den goustarw na fenomai kai komplexikos h periergos kai na diaferwv ti na kn?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος |