Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 00:32 @Sex
εγω παντως το βρισκω φυσιολογικο εφοσον κανεις δεν ειχε προβλημα και ντροπες.... αλλοστε αυτα τα πραγματα ειναι για να τα θυμαται κανεις και οχι να ντρεπεται που τα λεει .... α , μην ξεχασει , δεν ειναι φυσιολογικο οτι κανει ο περισσοτερος κοσμος ,ειναι πολλες φορες πιο αρωστιμενο απαυτο που κανουν οι λιγοι ....
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος στην πενθημερη
Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 00:23 @Sex
εχω ακουσει οτι κολαει και μετα στοματικο αν καποιος απο τους 2 εχει καποια ανοιχτει πληγη στο στομα του ....
Πήγαινε στο θέμα: HIV/ Aids
Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 00:16 @Sex
εγω αυτο που εχω στο μυαλο μου να της προτινω να μου κανει ειναι να μου δεσει τα ματια με ενα μαντιλι , να μου δεσει τα χερια απο πισω , και να μου κανει ο,τι θελει χωρις να της φερω καμια αντισταση ....
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για πεολειχία
Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 00:13 @Sex
αυτη την διαμαχη για το πετσακι την εχω με εναν φιλο μου .... εγω πιστευω παντως οτι δυσκολα κοβεται .... τι ειναι να κοπει ??? θα μας βγαλουν και τον "καλυτερο μας φιλο" ελατωματικο τωρα ????
Πήγαινε στο θέμα: Aπορια σχετικα με το πετσακι,,,
Μήνυμα στις 7/3/2010 στις 23:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:λοιπον φιλε το οτι δεν βγαινει το κεφαλι δεν ειναι κατι το σοβαρο απλα αν η κατασταση ειναι εντονη μπορεις να κανεις περιτομη .... με τοπικη αναισθησια δεν ειναι τπτ .... δεν εχω κανει για να ξερω αλλα εχω ακουσει .... και εγω νιωθω αβολα να μιλαω για τετοια θεματα αλλα προσφατα το εκανα για ενα θεμα μου και ενιωσα τεραστια ψυχολογικη ανακουφηση . γιαυτο μιλα του ... αντρας ειναι και ξερει .Πήγαινε στο θέμα: ανησυχίες
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 23:53 @Sex
οντως μπασμενη δεν ειναι !!! και μου το εχει πει εδω και μηνα ...
Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορα
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 23:48 @Sex
οταν καις απο παθος για αυτην και το μονο που σε χαλαει ειναι οτι δεν εχεις τον ιδιοτικο σου χωρο οχι δεν ειναι ξευτιλα . αν το θελει και εκεινη δεν υπαρχει κανενα προβλημα.... σε μια παραλια αλλωστε ειναι και πιο ρομαντικα ....
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω πού να την πάω
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 16:45 @Sex
ρε παιδια και εγω που ειμαι 16 δεν τρελενομαι για γλωσσοφιλα !! δεν υπαρχουν δλδ τοσα αλλα μερη που μπορει να φιλησει καποιος και να ειναι και πιο αισθησιακα ??? ο λαιμος πχ , δεν υπαρχει πιο ερωτικο μερος κατα τη γνωμη μου .... ή η κοιλια (στις πιο ιδιοτικες στιγμες ;) )
Πήγαινε στο θέμα: Δεν Ξέρω να φιλάω γλωσσόφιλο!!!ΗELP ME!!!
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 16:36 @Sex
αυτο με την παραλια το εχω σκεφτει και εγω πολυ !!! της το εχω προτινει κιολας για οταν θα ερθει το πασχα,ομως , δεν θα κανει κρυο μαρτιο με απριλιο στην παραλια ????
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω πού να την πάω
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 16:26 @Sex
και εμενα η κοπελα μου , που μενει μακρια, η ιδια μου το προτηνε να το κανουμε για πρωτη φορα , και η πρωτη φορα και των 2 μας δλδ , και φυσικα της ειπα "ναι" . αν υπαρχει θεληση και αγαπη τα παντα μπορουν να γινουν , μονο που δεν ξερω αν θα νιωθει ανετα την πρωτη τη φορα πώς πρεπει να της φερθω ....? Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορα |