Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 22:39 @Sex
Η μαρμο εχει δικιο, γιατι συνηθως τα αγορια θελουν μονο σαρκα(σεξ) αν και υπαρχουν και εξαιρεσεις(οπως εγω, μειονοτητα,αλλα υπαρχουμε)Και αφου ειναι και μεγαλυτερος και εγω θα σου ελεγα να μην το κανεις γιατι επειδη εισαι παρθενα και αυτος μεγαλυτερος θα εχει και αλλες εμπειριες και μετα θα σε μειωσει και θα σε χωρισει.. Κανε αυτο που κανω και εγω,περιμενω να κανω μια σοβαρη σχεση και μετα αφου καταλαβω οτι δεν ειναι μονο φιλακια,κτλ και ειναι αγαπη(σπανιο πραγμα σε αυτην ηλικια) να προχωρησεις, αν και οι ορμονες μου εχουν τρελαθει περιμενω... Γιατι η πρωτη φορα πρεπει να ειναι μαγικη με τον ανθρωπο σου οχι σε μπουρδ...(προσωπικη αποψη) και δεν θελω την αλλη μερα επειδη δεν ειχα την καταλληλη εμπειρια και δεν την ευχαριστησα 100% να γινω πρωτο θεμα στις φιλες της... Ελπιζω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω..
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 22:05 @Θ. Κλημεντίνη
σηγνωμη για τα ορθογραφικα, τα εγραφα νισταγμενος..
Πήγαινε στο θέμα: παρεα
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 22:03 @Sex
οχι δεν εχω κανει ποτε σχεση,γιατι θελω μια σχεση αγαπης που να κρατησει οχι για 2-3 βδομαδες και ετσι..Anyway εκλεισα ραντεβου με ενδοκρινολογο την Δευτερα, και θα δουμε τι θα μας πει...
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα και complex
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 12:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:λοιπον, νομιζω πως μπορω να βοηθησω γιατι ξερω αυτην την κατασταση...Εγω παλια εκανα ακριβως το ιδιο πραγμα..Νομιζα οτι θα προσελκουσα την κοπελα, πειραζωντας την με ανοητα αστεια και πραγματα, και τσιγκλιζοντας την συνεχως!!Νομιζω οτι ο φιλος σου εχει φαει κολλημα μαζι σου και προσπαθει να σε φερει πιο κοντα του με αυτο τον τροπο..Βεβαια μπορει και να κανω και λαθος, την γνομη μου εδωσα..Για να τον ξεκωλισεις αμα σιγουρευτεις οτι ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω πες του το"Φιλε, δεν σε βλεπω σαν συντροφο παραμονο σαν φιλο και πολυ καλο μαλιστα,γι αυτο σε παρακαλω σταματα αυτη την συμπεριφορα γιατι με φερνει σε δισκολη θεση". Η αλλιως πες του"Φιλε σε παρακαλω σταματα αυτην την συμπεριφορα ,γιατι με φερνεις σε πολυ δισκολη θεση και δεν θα ηθελα να σε χασω απο φιλο για μια συμπεριφορα που σε εχει πιασει τελευταια..." Ελπιζω να βοηθησα.. Υ.Γ. οταν λεω φιλος εννοω το ονομα του παιδιου Πήγαινε στο θέμα: παρεα
Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 01:14 @Sex
Καλησπέρα σε όλους..Πρώτον θα ήθελα να πω οτί αυτά που θα πω μπορεί να ακουστούνε λίγο χαζά αλλά παρακαλώ μην κριτικάρετε αν και ξέρω οτί σε αυτά τα θέματα δεν κριτικάρεις απλά προσπαθείς να δώσεις μία λύση στον άλλο...Είμαι 15 χρονών πάω 1η λυκείου αν και κέρδισα χρονιά,επίσης γεννήθηκα πρόωρα δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο αυτό.. Λοιπον απο μικρος και μεχρι τωρα,δεν μου εχει ερθει ποτε η επιθυμια να δω τσοντα ή να αυνανιστω, και σκεφτομαι μιπως τρεχει κατι...Αν και η ψυχολογος μου λεει οτι εχω φοβερα ταμπου στο θεμα σεξ και δεν αφηνω τον ευατο μου ελευθερω.Δεν εχω καταφερει ΠΟΤΕ να χυσω, και αρχιζω και οπως και εγραψα πιο πανω μηπως απο το μη αυνανισμο δεν κατεβαινει το κεφαλακι μεχρι κατω...Αν και πηγα σε γιατρο με τον πατερα μου και ειπε οτι δεν εχω κατι σοβαρο...Επισης εχω φοβερο complex με το μεγεθος σκεφτομε οτι επειδη ειναι μικρο πολυ για την ιλικια μου δεν θα μπορεσω να ευχαριστησω την κοπελα μου. Ευχαριστω.. Υ.Σ Στο γιατρο πηγα επειδη νομιζα οτι ειχα φιμωση αν και ηταν πολυ δισκολο να μιλισω στον πατερα μου για το θεμα ΣΕξ αφου δεν ειμαι και πολυ δεμενος μαζι του Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα και complex
Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 01:58 @Sex
Ποια ειναι η καταληλη (οσο γινεται) ηλικια για να αρχισει καποιος να ειναι σεξουαλικα ενεργος?
Πήγαινε στο θέμα: ηλικια
Μήνυμα στις 8/3/2010 στις 00:33 @Κλάψιμο
Εγω πιστευω πως δεν σε θελει οποτε μην το κυνηγισεις απο οτι λενε και οι πιο εμπειροι θα ερθει απο μονο του,οποτε μην σκας.
Πήγαινε στο θέμα: ελεος πια
Μήνυμα στις 7/3/2010 στις 16:43 @Sex
Και με σαπούνη αλλά τίποτα,επίσης δεν ξέρω πως να μιλήσω στον πατέρα μου για αύτα...Τουλάχιστον ρε συ νταρκ από ότι είδα σε παλιότερα ποστ,ήταν να το κάνεις με μια 15,δεν ξέρω αν κάνατε τίποτα,αλλά εγώ νιώθω άβολα γιατί είμαι 15 και σε είσαι 14,και δεν έχω κάνει καμία απόπειρα.(χωρίς παρεξήγηση)
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχίες |