Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο NtΑλaΡαs είναι αριστερός. Τα βάζει στην αριστερή τσέπη. (Λαζόπουλος)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πεος και τρίχες

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57036 από Yo my nigga στις 28 Δεκεμβρίου 2009, 9:51μμ

Yo my nigga

μέλος από: 28/12/2009
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!σκέφτομαι εδώ και καιρό να ξυρισω το πεος μου Και γενικά όλη την γύρω περιοχή εκεί...αλλά εχω κάποια μικροπροβλήματα...με ποιον τροπο να το κάνω;πως;αν με δουν οι γονείς μου ξυρισμενο τι κάνω τότε;και τέλος θα ήθελα να μου πείτε τα αγόρια αν έχετε και εσείς ξυρισμενο πεος...

Ευχαριστώ,περιμένω απάντηση σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57038 από Doctoras στις 28 Δεκεμβρίου 2009, 11:41μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Nαι εχω και αποφευγω να με βλεπουν γυμνο! Αυτο το κανω και αξυριστος βασικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57040 από Seorge στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 1:14πμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Κοίτα αφου θες να ξυριστείς τοτε θα σ πρότεινα αρχικά με το ψαλίδι και όχι πολυ βαθιά γιατι απ οτι καταλαβα θα ειναι η πρώτη σ φορά και με ξυράφι θέλει πολύ προσοχή γιατι οσο να ναι την περιουσία μας τη φυλάμε..Στους γονείς σου δε νομίζω να πας και να κάνεις<<επειδήξεις>>οπότε δεν παίζει να σε δούν εκεί κατω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57053 από Yo my nigga στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 4:32μμ

Yo my nigga

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.αλλά λέω να ξυρισω και τα @@ μου και γενικά όλη την περιοχή των γεννητικων οργάνων αρχικά θα τα πάρω με ψαλιδι όπως λέει και ο φίλος Απο Πανω,μετά όμως τι να κάνω,να το αφήσω έτσι;εσείς τι έχετε κάνει,πως το κάνατε,ξυρισατε όλη την γύρω περιοχή εκεί;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57062 από ginius21 στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 7:56μμ

ginius21

μέλος από: 26/12/2009
Γεια σου φιλε. Αφου δεν εχεις ξυρισει ξανα αυτην την περιοχη να ξερεις πως θα τρεξει αρκετο αιμα στην αρχη και θα ξηνεσε συνεχεια... κοψτες πρωτα με ψαλιδη και μετα απο μερικες μερες ξυρισε τες με ξυραφακι την ωρα που κανεις μπανιο με λιγο σαπουνι. Ναι ολη την περιοχη τι μισες δουλιες θα κανεις. .Το να ξυριζεσε δεν ειναι κατι κακο, ειναι θεμα καθαριοτιτας και αισθιτικης
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57065 από Yo my nigga στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 8:48μμ

Yo my nigga

Φίλε έχω πειραματιστει λγιακι και έχω ξυρισει με ξυραφακι λίγο τις άκρες,δεξιά και Αριστερά Απο το πεος...δεν τις ξυρισα κόντρα,αλλά με την φορά των τροχών.δεν βγήκε αίμα,δεν έγινε τίποτα...τώρα το πως θα ξυρισω τα @@ είναι ένα θέμα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57080 από Yo my nigga στις 30 Δεκεμβρίου 2009, 3:59μμ

Yo my nigga

Αντε ρε παιδιά για πείτε μου τι μου προτείνεται;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57105 από Yo my nigga στις 31 Δεκεμβρίου 2009, 2:49μμ

Yo my nigga

Άντε ρε σεις βοηθηστε λίγο θέλω να το κάνω σύντομα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57145 από john_is_my_name στις 02 Ιανουαρίου 2010, 3:50πμ

john_is_my_name

μέλος από: 3/10/2007
Καλημερα(πρεπει να ειμαι τσακωμενος με τον υπνο) και καλη χρονια.

Η επμειρεια μου σε αυτο το θεμα (πεπειραμενο μου παλικαρι εσυ) μου εχει διδαξει οτι δεν ειναι απολυτως τιποτα. Η μονη παρενεργεια που υπαρχει ειναι απο τη 2-3 μερα που αρχιζουν και ξαναβγαινουν σε φαγουριζει πολυ, αλλα ειναι υποφερτο.

Ακου να δεις τι θα κανεις. Θα πας στο κοντινοτερο σουπερ μαρκετ του σπιτιου σου, θα πας εκει που ειναι τα ξυριστηκα κτλ. Υπαρχει ενα ξυραφακι με ενσωματωμενη κουευτηκη μηχανη(δεν λεμε μαρκες για να μη κανουμε διαφημιση) θα το δεις δεν νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο. Κανει 9Ε. Θα παρεις και ενα τζελ ξυρισματος καλο(ειναι καλυτερο απο τον αφρο) για ευαισθητες επιδερμιδες και ενα after save balsam δλδ κρεμα για μετα. Μην δοκιμασεις να βαλεις after save τυπο κολωνιας γιατι θα αρχισεις να παιζεις πηδους απο το τσουξημο.
Αμα κανεις τη δουλεια σου με ολλα αυτα δεν προκειται να παθεις τιποτα.
Εγω ξυριζομαι παντα κοντρα και δεν εχω κανενα προβλημα.
Το πολυ αμα εχεις κανα σπυρακι να το παρει παραμαζωμα το ξυραφι και να τρεξει λιγο αιμα αλλα δεν πονας.
Τωρα οσον αφορα τα @@(γιατι τα συμβολιζουν ετσι??) τα ξυριζεις οπως ξυριζεις την υπολοιπη περιοχη απλα λιγο ποιο προσεκτηκα.

Για τυχον περεταιρω απορρειες πες μου να ξανα ποσταρω.

Αυτη η μανια μου με της εκθεσεις... Και στα σχοληκα μου χρονια ημουν σκραπας. Αλλε ημουν περιεκτηκοτατος,θεωρω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57148 από Yo my nigga στις 02 Ιανουαρίου 2010, 1:23μμ

Yo my nigga

Ωραία ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές αυτές!αα και χρονια πολλά και καλή χρόνια...κάτι βέβαια πιο απλό υπάρχει;εννοώ χωρίς να εμπλέκονται και τα after save και τα gel μέσα στην όλη κατάσταση...;κάτι σε στυλ ένα ξυραφακι,ψαλιδι,σαπούνι...;αυτά μπορώ να τα βρω άνετα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login