Μήνυμα στις 9/1/2010 στις 10:10 @Sex
Παίδες ξυριστηκα στην περιοχή γύρω Απο το πεος,αλλά όχι κόντρα....λέτε να τα κάνω κόντρα;έχω ακούσει ότι μετα σε τρώει πολύ.τι λέτε;
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 12:22 @Sex
Παίδες help!ξυεισα λίγο τα @@ και έσπασε κάποιο σπυρακι μάλλον και τρέχει αίμα!έχω βάλει βαμβάκι αλλά τίποτα!τι να κάνω;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!
Μήνυμα στις 2/1/2010 στις 13:23 @Sex
Ωραία ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές αυτές!αα και χρονια πολλά και καλή χρόνια...κάτι βέβαια πιο απλό υπάρχει;εννοώ χωρίς να εμπλέκονται και τα after save και τα gel μέσα στην όλη κατάσταση...;κάτι σε στυλ ένα ξυραφακι,ψαλιδι,σαπούνι...;αυτά μπορώ να τα βρω άνετα...
Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 14:49 @Sex
Άντε ρε σεις βοηθηστε λίγο θέλω να το κάνω σύντομα!
Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 15:59 @Sex
Αντε ρε παιδιά για πείτε μου τι μου προτείνεται;
Μήνυμα στις 29/12/2009 στις 20:48 @Sex
Φίλε έχω πειραματιστει λγιακι και έχω ξυρισει με ξυραφακι λίγο τις άκρες,δεξιά και Αριστερά Απο το πεος...δεν τις ξυρισα κόντρα,αλλά με την φορά των τροχών.δεν βγήκε αίμα,δεν έγινε τίποτα...τώρα το πως θα ξυρισω τα @@ είναι ένα θέμα...
Μήνυμα στις 29/12/2009 στις 16:32 @Sex
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.αλλά λέω να ξυρισω και τα @@ μου και γενικά όλη την περιοχή των γεννητικων οργάνων αρχικά θα τα πάρω με ψαλιδι όπως λέει και ο φίλος Απο Πανω,μετά όμως τι να κάνω,να το αφήσω έτσι;εσείς τι έχετε κάνει,πως το κάνατε,ξυρισατε όλη την γύρω περιοχή εκεί;
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 21:51 @Sex
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!σκέφτομαι εδώ και καιρό να ξυρισω το πεος μου Και γενικά όλη την γύρω περιοχή εκεί...αλλά εχω κάποια μικροπροβλήματα...με ποιον τροπο να το κάνω;πως;αν με δουν οι γονείς μου ξυρισμενο τι κάνω τότε;και τέλος θα ήθελα να μου πείτε τα αγόρια αν έχετε και εσείς ξυρισμενο πεος... Ευχαριστώ,περιμένω απάντηση σας Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες |