Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 00:40 @Sex
Αυτό είναι τόπικ με ζουμί. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους απανταχού φαν του BDSM. Τι εστί BDSM?? Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism. Δεσμά & Πειθαρχία" (B/D), "Κυριαρχία & Υποταγή" (D/S) , "Σαδισμός & Μαζοχισμός" (S/M). Για μένα είναι η αποκορύφωση της σεξουαλικής ικανοποίησης. Είναι φυσιολογικότατο να σου αρέσουν αυτά (κατά τη γνώμη μου). Το κακό μόνο σε αυτές τις προτιμήσεις είναι ότι δε μπορείς εύκολα να βρεις παρτενέρ με γούστα ίδια με τα δικά σου. Αν συνεχίσω να γράφω δε θα μπείτε καν στο κόπο να διαβάσετε την απάντηση λόγω μεγέθους. Ότι θέλεις μη διστάσεις να ρωτήσεις, εγώ εδώ είμαι. Πήγαινε στο θέμα: βιτσια
Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 00:25 @Sex
Το να μη χύνεις πάνω στα ρούχα σου σαν ιδέα ας πούμε, δε σου έχει περάσει από το μυαλό. Βρε καλό μου παιδί. Όταν είναι να το δουλέψεις το εργαλείο, βγάλε τη μπλούζα σου τελείωσε όμορφα όμορφα στη κοιλίτσα σου και μετά πήγαινε σκουπίσου. Αν δε θες στη κοιλιά σου για τον α, β λόγο υπάρχει και η λύση του χαρτιού. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας που είναι και μεγάλο, βάλτο πάνω στη κοιλία σου και τελείωσε εκεί. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πήγαινε στο θέμα: Χύσια
Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 00:16 @Sex
Μπορείς να δεις παρόμοια συζήτηση εδώ. http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=4624 Και συγκεκριμένη τη δική μου απάντηση. Αν δε παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, δε λένε?? Πήγαινε στο θέμα: ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΕΟΥΣ!!!
Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 00:03 @Sex
Είσαι μικρή και τώρα αρχίζεις να μαθαίνεις το σώμα σου. Ο αυνανισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουμε το σώμα μας. Προσπάθησε να κάνεις και τα δύο μαζί, και να χαϊδεύεις τη κλειτορίδα και να βάζεις δάχτυλο.
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλακι
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 23:56 @Sex
Αν είσαι φαν των λεγόμενων γλυφοκώλάδων, τόσε σίγουρα το ξύρισμα είναι επιτακτική ανάγκη. Και αν δεν είσαι, δοκίμασέ τις. Θα σου αρέσει. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα,του πισινου!
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 22:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:I am back at last.Τα περισσότερα ποστ δεν έχουν πολύ πλάκα πλέον. Αλλά αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Λοιπόν, στο θέμα μας. Από τη πολύ μαλακία δε πέθανε κανείς. Από υπερβολική, αν δεν κάνω ένα Βραζιλιάνος προ καιρού, 42 φορές το κομάντο. Οπότε, μπορείς να αυνανίζεσαι άφοβα. Αν έχεις και αγόρι, είναι πολύ ωραία εμπειρία να το κάνετε παρέα, να βλέπετε ο ένας τον άλλο (δοκιμασμένο). Αν δείτε και παλιότερα μου ποστ, θα δείτε ότι έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τα ρητά. Όπως λέει και ο λαός: Εύκολα τη μαθαίνεις, δύσκολα την αφήνεις. και επίσης, αν πετύχει η μαλακία τύφλα να χει το γαμήσι. Αυτά από μένα. Θα ξανάρθω. Το νου σας. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω...
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 23:54 @Sex
Το τοπικ το καναμε τσατ. Υπαρχει τσατ μπορουμε να συζητησουμε εκει...
Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 23:48 @Sex
Δεν ειπα ολη την ωρα. Εκει θα βγεις με κυρτωση. Ειμαστε και μιας ηλικιας. Που ειναι οι εποχες που χτυπαγαμε μεροκαματα. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 23:43 @Sex
Το μονο κουραστηκο ειναι αμα εισαι πολυ ωρα απο πανω, μετα πονανε λιγο τα ποδια σου.
Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 23:41 @Sex
Η μια ωρα ειναι βασανιστηριο?? Εγω εχω αντεξει και μεχρι τρεις. Μια χαρα ηταν. Το απολαυσα στο επαρκο. Και εκεινη ειμαι συγουρος. Καποια φαση χασαμε το μετρημα στους οργασμους της. Για να μην παρερμηνευτω, δεν ημουν μεσα και τις τρεις ωρες, αλλαζαμε στασεις, καναμε χαβαλε. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!! |