Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:37 @Sex
Δεν εχεις τιποτα αν δεν πονας αλλο
Πήγαινε στο θέμα: Χτύπημα Πέους
Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 17:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ειναι 56mm το πλατος του προφυλακτικουΠήγαινε στο θέμα: Απορια-Προφυλακτικα
Μήνυμα στις 29/12/2009 στις 19:56 @Sex
Γεια σου φιλε. Αφου δεν εχεις ξυρισει ξανα αυτην την περιοχη να ξερεις πως θα τρεξει αρκετο αιμα στην αρχη και θα ξηνεσε συνεχεια... κοψτες πρωτα με ψαλιδη και μετα απο μερικες μερες ξυρισε τες με ξυραφακι την ωρα που κανεις μπανιο με λιγο σαπουνι. Ναι ολη την περιοχη τι μισες δουλιες θα κανεις. .Το να ξυριζεσε δεν ειναι κατι κακο, ειναι θεμα καθαριοτιτας και αισθιτικης
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 20:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω θα ελεγα να τον ξεγραψεις ειναι δικαιομα σου να μην θελεις, αυτος μαλλον ψαχνει καμμια ευκολη για να περασει μονο καλα μαζι της χωρις να νιωθει τιποτα. Αν ηθελε κατι παραπανο απο το σεξ δεν θα ειχε φυγει. Ποσο χρονων εισαι?Πήγαινε στο θέμα: Σκεφτομαι ν ολκλρσω γ ν τν κανω ν γυρισει
Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 13:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η ψιχολογια παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο σεξ. αν την τριτι φορα δεν ειχες χαλαρωσει τοσο οσο χρειαζετε για καποιον λογο, την επομενη φορα ειχες το ανχος να μην σου ξανασυμβει το ιδιο. συγουρα μια επισκεψη σε εναν γιατρο θα ειναι το καλυτερο. με αλλον τροπο μπενει μεσα σου;(οπως με δαχτιλο;).Πήγαινε στο θέμα: ποναω πολυ
Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 13:05 @Sex
καταρχιν η ιδια θα θελει πως την βλεπεις? μην κανεις τζαμπα την κινηση φας το ακυρο και απο την κοπελα και απο τον φιλο σου. εγω παντος δεν θα χαλουσα μια φιλια.
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω την φιλη του φιλου μου
Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 12:54 @Sex
μην φοβασε δεν περισσευει καθολου παρε ενα κουτακι προφυλακτικα και φορεσε ενα πριν απο την επαφη που θα εχεις με την κοπελα σου. στα προφυλακτικα η βασικη διαφορα τους ειναι το ποσο χοντρα ειναι. παρε στην αρχη ενα οτι θελεις (προτιμω Duo) και στην συνεχεια θα κανεις αλλαγες μεχρι να βρεις καποιο που να σου αρεσει και να σε βολευει....
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογη Προφυλακτικου |