Αποριες
Σελ. 1
Μήνυμα #56974 από mitsos_the_Beas στις 27 Δεκεμβρίου 2009, 2:01μμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 1 0 |
Ειμαι ενα καινουργιο μελος και εγγραφτηκα για να θεσω καποια θεματα που με αφορουν.Πρωτον ειναι αληθεια πως οι γυναικες προτιμανε τους αντρες με ποιο αγριο βλεμμα δηλαδη καταλαβαινετε, με ποιο αγρια χαρακτηριστικα γενικοτερα και τουσ ποιο "γλυκουλιδες" τους σουταρουν ?Εμενα για παραδειγμα μου λενε οι φιλοι μου πως φαινομε αθωος και να αφηνω μουσια για να φαινομε ποιο μεγαλος και κατι τετοια και πως ετσι δεν θα βρω γκομενα.Και οχι δεν ειμαι κανας χαζος και γνοριζω καλα τον εαυτο μου απλα ρωταω μονο και μονο για να μου πειτε την γνωμη σας!!! Και κατι αλλο, ισχυει αυτη η φημη που λενε πως οσο ποιο πολυ διαβαζεις η' καθεσε μπροστα στον υπολογιστη το βλεμμα σου γινεται ποιο καθυστεριμενο δηλαδη φαινεσαι ποι μπουλης?? Ευχαριστω που διαβασατε το θεμα μου και μιν γελασετε με τισ αποριες μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56999 από trelo_agori17 στις 28 Δεκεμβρίου 2009, 2:36πμ
μέλος από: 27/8/2008 μηνύματα: 5 0 |
Αρχικα να σου πω οτι οι γυναικες στο τελος στους γλυκουλιδες γυρναν.. Δευτερον,αλλες προτιμουν τους αντρες με μουσια και αλλες ξυρισμενους,ειναι υποκειμενικο..Αρκει να χωνεσαι και να πιστευεις στον εαυτο σου.Δε λεω να το παιζεις μαγκας και γοης,απλως πρεπει να ξερεις οτι κανεις δεν ειναι καλυτερος σου και μπορει να εχεις οποια γουσταρεις..Οσο για το τελευταιο,δε νομιζω να ισχυει κοιτα την στα ματια και μη φοβασαι τιποτα!!! Υ.Γ Δεν υπαρχουν ηλιθιες αποριες,μονο ηλιθιες απαντησεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57911 από psipsi στις 23 Ιανουαρίου 2010, 2:30μμ
μέλος από: 12/1/2010 μηνύματα: 51 0 |
παιδες υπαρχουν κοπελες που τους αρεσουν οι αντρες με ποιο αρενοπο προσωπο και υπαρχουν κ οι κοπελες που προτυμουν το baby face(εγω προσωπικα προτημω τους γλυκουλιδες)...ειναι θεμα γουστου... το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι ο εαυτος σου.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57912 από garito στις 23 Ιανουαρίου 2010, 3:07μμ
μέλος από: 23/1/2010 μηνύματα: 2 0 |
οπως και οι υπολοιποι ετσι και εγω εχω μια απορια..... αν ενα αγορι κανει σεξ με ενα κοριτσι μονο απο τον <<κολο>> υπαρχει περιπτωσει να μεινει εγκυος.......¨>>>???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57913 από sophie28 στις 23 Ιανουαρίου 2010, 3:19μμ
μέλος από: 15/1/2010 μηνύματα: 218 0 |
garito αποκλειεται!!! τωρα στο θεμα μας, ειναι καθαρα υποκειμενικο.. στο γουστο της καθε κοπελας... κ εγω μια ζωη τους γλυκουληδες κοιταζα... δεν μ'αρεσαν οι αγριοι... κ συνεχιζουν κ μ'αρεσουν αγορια με babyface... τωρα για το μουσι εσενα πως σ'αρεσει ο εαυτος σου! με η χωρις... μπορει κ να μην σου πηγαινει... το κυριοτερο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση... για να μπορεις να κατακτησεις μια κοπελα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57915 από garito στις 23 Ιανουαρίου 2010, 3:43μμ
πως εισαι σιγουρη πως αποκλειεται εγινε μια φορα μονο ποτε ξανα αλλα χωρις προφιλακτικο..... απαντηστε σοσ.....!!!!!!!!!!!!!!!11 |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57916 από Seorge στις 23 Ιανουαρίου 2010, 3:46μμ
μέλος από: 28/5/2009 μηνύματα: 218 0 |
Ρε φίλε garito δεν γίνεται να μείνει έγκυος γιατι αν το κάνεις απο πίσω,αυτό το <<πίσω>> δεν οδηγεί σε μήτρα και κατ επέκταση σε οδό γονοιμοποίησης αλλα σε έντερα κτλ ας μην αναφέρω γιατι δεν ειναι και πολυ ευχάριστο.σίγουρα πράγματα...Αν ομως το έκανες χωρις προφύλαξη ΕΣΥ μπορεί να πάθεις ουρολοίμωξη... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57918 από sophie28 στις 23 Ιανουαρίου 2010, 3:58μμ
μέλος από: 15/1/2010 μηνύματα: 218 0 |
οπως λεει κ ο seorge, η πισω μερια κ η μπροστα δεν βγαζουν στο ιδιο "μερος" απο μπροστα μονο βγαζει στη μητρα αρα στο ωαριο κ μενει καποια κοπελα εγκυος.. απο την πισω δεν βγαζει εκει... αρα δεν εχεις προβλημα μην ανησυχεις... απλα βαλτο καλα στο μυαλο σου ποτε χωρις προφυλακτικο!!!!!!! κ κυριως απο την πισω μερια.... επισης οταν μπαινεις απο πισω αμα θες ξανα μπροστα αλλαζεις προφυλακτικο... γιατι πισω εχει βακτηρια κ μπορει να κολλησετε τποτα κ οι δυο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57920 από snoupi στις 23 Ιανουαρίου 2010, 4:13μμ
vasika ola ine thema ximias,,,sinfwnite?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58031 από lolman στις 26 Ιανουαρίου 2010, 4:49μμ
μέλος από: 26/1/2010 μηνύματα: 13 0 |
πεδια εγω αλλη απορια!!ειμαι 15 ετων και εχς καποιες αποριες! 1.ποια ειναι η καταλιλη ηλικια για να 3εκινισει καποιος σεξουαλικη ζωη? 2.μου σηκονετε συνεχεια και με φιλες που ειμαι συνεχεια ανεβενει ειναι πλεον ανεξελεκτος εχετε καμοια λυση?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |