Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 02:58 @Sex
Οπως ειπε και η Helena_90 ειναι αναλογα το ατομο..Ενταξει μην παρεις και Grand Μασουτης..Εγω παντως προτιμω Durex,δεν παθαινουν τιποτα..!Μην ντρεπεσαι ειμαι σιγουρος οτι και ο περιπτερας παιρνει,χεχεχε...
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογη Προφυλακτικου
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 02:51 @Sex
Σαν τι να παει στραβα ρε ''Lord''?Τι ειναι η κοπελια,Jenna Jameson? Δεν γινεται να σου περιγραψω το γλωσσοφιλο απ'το pc.Φιλα την οπως νιωθεις κι αν βγει η ολη φαση βγηκε..Μικρος εισαι ακομα μην αγχωνεσαι,θα ερθουν κι αλλα κοριτσια σιγα σιγα και θα γινεις expert! Πήγαινε στο θέμα: Θελω βοηθεια σας παρακαλω απαντιστε μου!!
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 02:49 @Sex
Φιλε tsiki,αλλες προτιμουν γλυκολογα του στυλ ''αγαπη μου,μωρο μου'' κι αλλες χρειαζονται καντηλια(με πιανεις) για να στρωσουν χαρακτηρα..!!!Τι να σου πω ειναι αναλογα με την κοπελα... Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να γεινεται εν ωρα sex??
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 02:36 @Sex
Αρχικα να σου πω οτι οι γυναικες στο τελος στους γλυκουλιδες γυρναν.. Δευτερον,αλλες προτιμουν τους αντρες με μουσια και αλλες ξυρισμενους,ειναι υποκειμενικο..Αρκει να χωνεσαι και να πιστευεις στον εαυτο σου.Δε λεω να το παιζεις μαγκας και γοης,απλως πρεπει να ξερεις οτι κανεις δεν ειναι καλυτερος σου και μπορει να εχεις οποια γουσταρεις..Οσο για το τελευταιο,δε νομιζω να ισχυει κοιτα την στα ματια και μη φοβασαι τιποτα!!! Υ.Γ Δεν υπαρχουν ηλιθιες αποριες,μονο ηλιθιες απαντησεις... Πήγαινε στο θέμα: Αποριες
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 02:20 @Sex
Φιλε Mamalaki τι να σου πω..Ενα απλο την γουσταρω δεν λεει κατι.Ακομη και τρελα ερωτευμενος να ησουν μαζι της,οι γυναικες πανε κι ερχονται..Οι φιλιες ειναι αυτες που πρεπει και αξιζει να κρατας!!!Ακομη κι αν χωρισουν θα ειναι παραξενη η κατασταση,γι'αυτο κοιτα να την ξεχασεις οσο ειναι καιρος..!Με αλλα λογια συμφωνω με τον Seorge,εκτος απο την τελευταια προταση.Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια,θα χαλασουν πολλα πραγματα μεταξυ σας...
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω την φιλη του φιλου μου |