Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 13:17 @Sex
Για τον έρωτα(εννοώντας σεξ ετσι..?)λες οτι δεν υπαρχει ηλικία?Σορυ κιόλας αλλα αυτά τα ακούω μόνο απο άτομα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κατάσταση...Θεωρώ οτι στα 13-14-15 που το κάνετε δεν ξέρετε τι σας γίνεται..Αντι να δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας,αντι να ωριμάσετε λίγο πατε και το κάνετε με τον δήθεν έρωτα της ζωής σας.Επίσης θα συμφωνήσω με το seventattos...Σαφώς και δε μου πέφτει λόγος αλλα οχι να λέμε και οτι θέλουμε εδω πέρα..Ενα μέτρο να μπει καποια στιγμή.. εγω παντως ξερω οτι οι γιατροι συνηστουν την σεξουαλικη επαφη στην ηληκια των 18, οπου το σωμα εχει αναπτυχθει αρκετα... Τωρα για το ποτε θα ολοκληρωσει καποιος εξαρταται απο τις ορμονες του και το ποσο ετοιμος αισθανεται να κανει το συγκεκριμενο βημα..... Πήγαινε στο θέμα: ποσο χρονον εισασταν οταν το κανατε?
Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 12:42 @Sex
Για να σιγουρευτεις οτι εχει σπασει ο ημενας σου μπορεις να επισκεπτεις εναν γιατρο για να στο πει... Για να σου δωσω να καταλαβεις εχω ακουσει οτι μια γυναικα πηγε να γενησει και οι γιατροι το διαπιστοσαν οτι ο ημενας της δεν ειχε σπασει.. Κοιτα αυτο δεν μπορω να στο πω με σιγουρια αλλα τα αγορια κατα την διησ8ηση πρεπει να αισ8ανονται καποια ''αντισταση''... Αλλα καλυτερα ας μας διαφωτησει καποιο απο τα αγορια της παρεας....
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια
Μήνυμα στις 5/4/2010 στις 15:09 @Sex
Λοιπον,εαν θελεις να ξυριστεις εκει κατω καντο,εγω προσωπικα το θεωρω θεμα υγειηνης,δεν μπορω να σου δωσω λεπτομεριες αλλα θα σου πω οτι με λιγο αγρο ξυρισματος ή αφρολουτρο με ουδετερο pH και ενα ξυραφακι ολα θα ειναι οκ... Απλα θελει λιγο προσωχη και οχι γρηγορες κινησεις.. Εννοειται οτι μετα το ξυρισμα θα βαλεις ενα balm ή μια κρεμα.... Κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθολου ντροπη να ξυριζεται ενας αντρας και οχι δεν ειναι ''πουστικο'' οπως το λες να ξυρισεις τις μασχαλες σου... θα στο ξαναπω εινα θεμα υγειηνης..
Πήγαινε στο θέμα: Τριχες στο πεος
Μήνυμα στις 5/4/2010 στις 14:52 @Sex
Παιδες δεν ειναι αναγκη να υπαρξει αιμα μετα το σπασιμο του υμενα...Αυτο εξαρταται απο τον οργανισμο.. Ειναι διαφορετικο απο κοπελα σε κοπελα....
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 12:43 @Sex
Παιδες ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις....!
Πήγαινε στο θέμα: Απειρία στο στοματικό
Μήνυμα στις 28/3/2010 στις 14:23 @Sex
Ευχαριστω πολυ για την βοη8εια.....!
Μήνυμα στις 27/3/2010 στις 17:08 @Sex
Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις...
Μήνυμα στις 27/3/2010 στις 16:33 @Sex
Να πας...! Δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι δεν ζητας τιποτα το εξωπραγματικο... Δεν προκειτε κανεις να σου πει τιποτα....Αρα ολα ειναι οκ...!
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα-σπιρακια
Μήνυμα στις 26/3/2010 στις 15:48 @Sex
Πααααρα πολυ ωραια, μαλλον δεν θα μαθουμε πως στελνεις απο pm.... Παιδες μην νομιζεται και εγω που ειμαι τρεις μηνες στην παρεα ασχετη ειμαι... Παντως εαν πας σε ενα φαρμακειο και ζητησεις ενιδατικη για ευαισ8ητες επιδερμηδες 8α σου προτεινουν και εκει.....
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα-σπιρακια |