Μήνυμα στις 24/2/2010 στις 21:13 @Sex
οκ 8α το δοκιμασω και 8α σου πω!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: aporia!
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 18:32 @Sex
παιδια ειμαι 16 χρονων και ειχα την 1η περιπου ολοκληρομενη επαφη μου :$ λοιπον μου εβαλε το χερι της στο παντελονι μου μεσα και αρχισε να μου το παιζει εγς οσο μπορουσα κρατιομουν να μην χυσω!αλλα οταν μου εβγαλε τα ρουχα και ειχε φιαχτει και αυτη με το που εβαλε το πεος μου στο στομα της εγς αρχισα να χυνω!αυτη με κοιταξε καπως με αυστηρο βλεμα και αφου της ε3ιγισα οτι δεν μπορεσα να κρατιθω μου ειπε δεν πηραζει και μου χαμογελασε!! παιδια το οτι ειμαι πρωορος και τι οφειλετε?????? σας παρακαλω βοη8ιστε με!!! εφχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: aporia!
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 13:21 @Sex
θα +φωνισω με τον "ανωνυμο" Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 08:52 @Sex
ναι οντως φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!κανε αφτο που σου ειπε ο doctoras και 8α τον 8ιμι8εις!!
Πήγαινε στο θέμα: Στυση
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 18:43 @Sex
φιλε μολισ γιρισα απο φροντ!! εφτιχος πο0 το δα το μινιμα σου πριν παω!!! οχι τιποτα αλλο η μλκια ειναι οτι στο φροντ μου ειμαι εγω αλλα 4 κοριτσια και 1 κα8ιγιτρια!!!!!!!!!!! ελεος ο μοναδικος ειμαι και το πα8ενω σινεχεια!!επιασε μεγαλε δεν 3ερω πωσ να σε εφχαριστισω!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να σταθω πουθενα!!
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 17:36 @Sex
ααα! και κατι αλλο που θελω να ρωτισω!! καθε φορα που ειμαι σε 1 μα8ημα,γιορτη,καπου τελος παντων.. και ειμαι κα8ισμενος σκεφτομε οτι τωρα που θα σικο8ω να μην μου "σικο8ει" και εκει που το σκεφτομαι γινετε το μοιρεο!!! μπορει να ειναι ψυχολογικο αφτο?? Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να σταθω πουθενα!!
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 17:28 @Sex
οκ θα το δοκιμασω! και θα σου πω!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να σταθω πουθενα!!
Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 22:57 @Sex
παιδια πειτε μου κατι δεν αντεχω αλλο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να σταθω πουθενα!!
Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 22:30 @Sex
παιδια ειμαι 15 χρονων και εχω 1 προβλημα!! με το παραμικρο εχω στυση!!μεχρι και με φιλες μου λιγο να μου τριφτουν(φιλικα)σικονετε και καμια φορα χυνς κιολας!!και με φερνει σε δισκολη θεση!!ακομα εχς ερ8ει πολλες φορες σε πολυ δυσκολη θεση!!σε σημειο να με φωναζουν και να μην μπορω να σηκοθω να παω γιατι .... επισεις δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο αλλα ξεκινισα να αυγανιζομαι πριν 1 χρονο και μου αρεσε και το κανω γυσω στισ 4-5 φορες την μερα!! μηπως φταιει αφτο??? βοηθειστεμε σας παρακαλω!!! Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να σταθω πουθενα!! |