Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Στρουμφάκια στα Ελληνικά – ΟΧΙ το τωρινό ξέρασμα, αλλά εκείνα με το Σοφοκλή Πέππα και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Ο Δρακουμέλ να δίνει ρέστα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Όταν πάω να το κάνω αγχώνομαι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54301 από denvrikaonoma στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 3:35μμ

denvrikaonoma

μέλος από: 10/9/2009
γεια σας ειμαι 19 χρονον και εχω ενα προβλημα,δεν το εχω συζιτισει ποτε με κανεναν γιατι ντρεπομαι και φοβαμαι τις αντιδρασεις των αλλων....
στα 15 μου ειχα παει με εναν φιλο μου σε μπουρδελο,δεν ήξερα αν ειμουν ετοιμος,στην διαρκεια της σεξουαλικης επαφής δεν κατάφερα να ολοκληρόσω απο το αγχος της πρώτης φορας....
απο εκινη την στιγμη κλειστικα στον εαυτο μου,δεν το ειπα σε κανεναν ειπα ψεματα οτι ολα πειγαν καλα....
μεχρι τα 17 μου τα ευτιαχνα με διαφορες κοπελες αλλα δεν ειχα προχορισει σε τιποτα...
στα 17 μου εκανα σχεση με μια κοπελα,περνουσα πολυ ωραια μαζι της και ετσι αποφασισα οτι πρεπει να ξεχασω το τι ειχε γινει στα 15 μου
και να προχορισω με την κοπελα μου.την πειγα στο μονο μερος απομονομενο που ειχα στην περιοχη μου,στο γηπεδο,πιστευα οτι ολα θα πανε καλα,εκανα λαθος ομως γτ σκευτομουν συνεχεια τι ειχε γινει στα 15 μου.....δεν καταφερα καν να μπω γτ δεν ειχα πολυ στυση,δεν μπορουσα να συγκεντροθω...
βρηκα δικαιολογια οτι δεν βολευομαι,δεν ηταν και το καλιτερο μερος που θα μπορουσα να βρω....
τωρα στα 19 μου δεν εχω καταφερει να ολοκληροσω και δεν εσθανομαι καθολου καλα γ αυτο.....
πειτε μου την γνωμη σας,σε γενικες γραμες ειμαι ωραιος και δεν μου αρεσει που στα 19 μου εχω αυτο το προβλημα...
ειναι παραξενο που στα 19 μου δεν εχω καταφερει να παω με γυναικα?
απαντηστε μου σοβαρα τι μπορω να κανω για να αποβαλω το αγχος?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54302 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 4:10μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Τπτ δεν βλεπω κανα σοβαρο προβλημα.
Το μονο ειναι το ΑΝΧΟΣ ...Αποβαλετο και θα εισαι μια χαρα.
Και αυτο που σου συνεβει στα 15 δεν ειναι τπτ πολοι φιλοι μου το εχουν παθει.Οπως το λες ειναι το ανχος της πρωατης φορας...Βρες μια κοπελα χωρις πολλες εμπηριες κανε κατι μαζι της χωρις ανχος.Εξαλου ουτε αυτη θα ξερει τι να κανει οποτε δεν εχεις λογο να ανχονεσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54303 από carla2 στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 4:45μμ

carla2

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2009
Σου έχει μείνει καλά καρφωμένο στο μυαλό σου αυτό που έπαθες στα 15 σου. Εμμονη ιδέα σου έγινε. Υποσυνείδιτα πιστεύεις πως αφού δεν τα κατάφερες τότε, άρα είσαι ανίκανος.
Να γιατί πάντα μου ήμουν κατά της άποψης πως τα αγόρια πρέπει να πηγαίνουν στα μπουρδέλα για την πρώτη τους εμπειρία. Πώς να χαλαρώσει ένας πρωτάρης και να αποδώσει όταν εκείνη δε βλέπει την ώρα να τελειώσεις εσύ για να έρθει ο επόμενος;
Κατά τη γνώμη μου το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να διαγράψεις από τη μνήμη σου αυτό το γεγονός. Στην ανάγκη συμβουλέψου έναν ψυχολόγο ώστε να σου υποδείξει το πώς. Στη συνέχεια φρόντισε να βρεθείς με την κοπέλα σου σε κάποιο χώρο στον οποίο να νιώθεις άνετα. Στο σπίτι σου εάν αυτό είναι εφικτό, ή ακόμα και σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Φρόντισε επίσης να έχετε και οι δυο πολύ χρόνο στη διάθεση σας ώστε να χαλαρώσετε, να πιείτε το ποτάκι σας, να αστειευτείτε, να παίξετε. Το προκαταρκτικό παιχνίδι πίστεψε με είναι πολύ σημαντικό. Και όσο πιο πολύ κρατά, τόσο πιο πολύ ανάβεις κι έτσι όλα γίνονται χωρίς να το καταλάβεις.
Φυσικό είναι λοιπόν που δεν τα κατάφερες και στις δυο σου προσπάθειες. Στα 15 σου επειδή εκείνη σου μετέδωσε έστω και άθελα της το άγχος του ότι έπρεπε να τελειώσεις σε ορισμένο χρόνο, τη δεύτερη γιατί ο χώρος ήταν άβολος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54304 από denvrikaonoma στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 5:32μμ

denvrikaonoma

μέλος από: 10/9/2009
σας ευχαριστω για τις συμβουλες,νιωθω καλητερα τωρα...
τα εχω με μια κοπελα τωρα και θελουμε και οι δυο να προχορισουμε,δεν εχει πολλες εμπειριες οποτε αυτο ειναι καλο για μενα,θα αποβαλω το αγχος μου και θα προσπαθησω για το καλητερο.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54305 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 6:32μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Προχορα μεγαλε και μην σε σταματησει τπτ ολλα σου ηρθαν μια χαρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54308 από TheOnlyOriginal στις 11 Σεπτεμβρίου 2009, 12:58πμ

TheOnlyOriginal

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/7/2008
Φίλε ξέχνα το και προχώρα.Δεν έγινε και τπτ το κακό.Και γω ενώ το χα κάνει με μ ια κοπέλα που χαμε σχέση μετά όταν πήγα σε μπουρδέλο ούτε εγώ τα κατάφερα παρ όλο που η κοπέλα εκεί ήταν μια χαρά και υπομονετική.Είναι καθαρά θέμα άγχους και ότι δε με έκφραζε, απλά πήγα για να πάω..Συνέχισε με την κοπέλα που σαι τώρα και θα δεις ότι όταν έρθει η στιγμή με τα προκαταρκτικά και τα φιλιά θα σου χει γίνει κοντάρι.Και τότε χώσου..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54309 από Webmaster στις 11 Σεπτεμβρίου 2009, 7:00πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Είσαι βλάκας και κομπλάρεις γιατί πας να αποδείξεις ότι είσαι άντρας κλπ και την πατάς. Μια μέρα θα πεθάνεις (ελπίζω στα γεράματα) και τότε τέλος. Αυτές τώρα που ζεις είναι οι καλύτερες φάσεις της ζωής σου. Αμαρτία είναι να τις κάνεις σκατά με το άγχος και στο τέλος να καταλήγεις μόνος σου.

Ο χρυσός κανόνας του "άντρα" λέει: Κάνουμε έρωτα όταν θέλουμε ΕΜΕΙΣ και όχι όταν θέλει η κοινωνία.

Κάτσε λοιπόν καμιά πενταετία άπραγος να θρηνήσεις τη βλακεία σου και μετά πάρ'το πάλι απ' την αρχή στα 24 που θα έχεις βάλει μυαλό (και θα σε πιέζουν τα χρόνια).

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54318 από MaRmO στις 11 Σεπτεμβρίου 2009, 9:13μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
εγω ειμαι αρνητικη στο θεμα με το οτι η κοπελα να μην εχει πολλη εμπειρια...σκεψου πως και αυτη περιμενει να μαθει απο σενα και να την προσεξεις να μην νιωσει αβολα και με την ελπιδα οτι ξερεις πως να της φερθεις...για να ξεπερασεις το κομπλεξ σου πρεπει να βρεις μια πιο εμπειρη κοπελα που θα ξερει να σε κανει να νιωσεις ανετα κ με τις κινησεις της και με οσα πρεπει...τωρα να πας να το κανεις αυτο με μια απειρη κοπελιτσα τι θα καταφερεις?θα'ναι ασχημα και για τους 2 σας...αλλα τεσπα...αμα την αγαπας και δεν σας νοιαζει παρα μονο το να κανετε ερωτα και αν εννοθειτε καλως...αλλιως θα'ναι λαθος...να το κανεις μονο κ μονο για να ξεπερασεις εσυ ενα γελοιο κομπλεξ απο ενα γεγονος που εγινε εδω και 4 χρονια...ε τι να πω ρε παιδια...σκεφτειτε πριν πραξετε...δεν ειναι μαγκια να το κανεις...αμαν αυτα τα αγορια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login