Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 17:32 @Sex
σας ευχαριστω για τις συμβουλες,νιωθω καλητερα τωρα... τα εχω με μια κοπελα τωρα και θελουμε και οι δυο να προχορισουμε,δεν εχει πολλες εμπειριες οποτε αυτο ειναι καλο για μενα,θα αποβαλω το αγχος μου και θα προσπαθησω για το καλητερο..... Πήγαινε στο θέμα: Όταν πάω να το κάνω αγχώνομαι
Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 15:35 @Sex
γεια σας ειμαι 19 χρονον και εχω ενα προβλημα,δεν το εχω συζιτισει ποτε με κανεναν γιατι ντρεπομαι και φοβαμαι τις αντιδρασεις των αλλων.... στα 15 μου ειχα παει με εναν φιλο μου σε μπουρδελο,δεν ήξερα αν ειμουν ετοιμος,στην διαρκεια της σεξουαλικης επαφής δεν κατάφερα να ολοκληρόσω απο το αγχος της πρώτης φορας.... απο εκινη την στιγμη κλειστικα στον εαυτο μου,δεν το ειπα σε κανεναν ειπα ψεματα οτι ολα πειγαν καλα.... μεχρι τα 17 μου τα ευτιαχνα με διαφορες κοπελες αλλα δεν ειχα προχορισει σε τιποτα... στα 17 μου εκανα σχεση με μια κοπελα,περνουσα πολυ ωραια μαζι της και ετσι αποφασισα οτι πρεπει να ξεχασω το τι ειχε γινει στα 15 μου και να προχορισω με την κοπελα μου.την πειγα στο μονο μερος απομονομενο που ειχα στην περιοχη μου,στο γηπεδο,πιστευα οτι ολα θα πανε καλα,εκανα λαθος ομως γτ σκευτομουν συνεχεια τι ειχε γινει στα 15 μου.....δεν καταφερα καν να μπω γτ δεν ειχα πολυ στυση,δεν μπορουσα να συγκεντροθω... βρηκα δικαιολογια οτι δεν βολευομαι,δεν ηταν και το καλιτερο μερος που θα μπορουσα να βρω.... τωρα στα 19 μου δεν εχω καταφερει να ολοκληροσω και δεν εσθανομαι καθολου καλα γ αυτο..... πειτε μου την γνωμη σας,σε γενικες γραμες ειμαι ωραιος και δεν μου αρεσει που στα 19 μου εχω αυτο το προβλημα... ειναι παραξενο που στα 19 μου δεν εχω καταφερει να παω με γυναικα? απαντηστε μου σοβαρα τι μπορω να κανω για να αποβαλω το αγχος? Πήγαινε στο θέμα: Όταν πάω να το κάνω αγχώνομαι |