Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 19:24 @Sex
Εγώ ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Από εκεί και πέρα όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αλλωστε έχω πει αρκετές φορές την άποψη μου μέσα εδώ γι’ αυτό το θέμα και η επανάληψη κουράζει. Πήγαινε στο θέμα: Πως τον μετρανε?
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 17:46 @Sex
Λοιπόν ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί όλα τα αγόρια στην εφηβεία, έχετε κόλλημα με το μέγεθος; Λες και η κοπέλα αυτό θα υπολογίσει όταν πάει μαζί σας. Πιστέψτε με, άλλα πράγματα την ενδιαφέρουν και όχι το μέγεθος. Πήγαινε στο θέμα: Πως τον μετρανε?
Μήνυμα στις 31/10/2009 στις 23:45 @Sex
Αν δεν ξέρεις τι είναι το σπέρμα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις πονηρά παιχνιδάκια με κοριτσάκια, το γιατρό για παράδειγμα, γιατί θα γίνεις μπαμπάκας πριν ακόμη το καταλάβεις. Και δεν θα είναι από άσπρο κρίνο φυσικά. Απαντώ έτσι γιατί νομίζω πως μας δουλεύεις. Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως ζεις στο μικρότερο χωριό της Ελλάδας, που μόνο παππούδες έχει και όχι παιδιά της ηλικίας σου. Στο σχολείο μάθημα βιολογίας δεν έκανες; Εκεί δεν σου διδάξανε τι είναι το σπέρμα; Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 31/10/2009 στις 23:34 @Κλάψιμο
Eidate telika poso megalo kako mporei na kanei h plysh egefalou pou dexomaste apo mikra paidia?
Πήγαινε στο θέμα: Τη γνωμη σας..
Μήνυμα στις 30/10/2009 στις 21:29 @Sex
Χα χα webmaster ώρες ώρες δεν παίζεσαι! Σορρι το σχόλιο ήταν αφθόρμιτο! Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 30/10/2009 στις 02:24 @Διάφορα
Καλή μου δεν θέλω να σου κάνω την έξυπνη, αλλά αυτή η ερώτηση φέρνει λίγο από: Είσαι με μια φίλη σου στη βιτρίνα ενός μαγαζιού και κοιτάτε τις τσάντες. Και ρωτάς τώρα εσύ τη φίλη σου: Ρε συ ποια από τις δυο να πάρω? Αυτή τη μαύρη τη δερμάτινη, ή την άλλη την καστόρινη την καφέ? Άστοχο θα μου πεις το παράδειγμα μου, γιατί εγώ σου μιλώ για τσάντες, ενώ εσύ ρωτάς για ανθρώπους! Τόσο το χειρότερο. Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μερικά πράγματα βγάζουν μάτι! Οσο και να θες να συγκρατηθείς ε δεν μπορείς. Πήγαινε στο θέμα: επιλογη μεταξυ 2 αγοριων
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 22:21 @Sex
Νομίζω πως η bluebird σου έδωσε μια ιδέα για το πώς θα βρεις ψυχολόγο. Από εκεί και πέρα θα του τηλεφωνήσεις, θα κλείσεις ένα ραντεβού μαζί του, θα μιλήσετε κι εκείνος ξέρει τη δουλειά του. Μη δειλιάζεις κάντο. Από το να κάθεσαι άπραγος, να πνίγεσαι και όσο περνά ο καιρός οι αυτοκτονικές σου τάσεις να γίνονται όλο και πιο έντονες, είναι καλύτερο να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να δραστηριοποιηθείς. Επίσης καλό θα ήταν να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν. Αν για παράδειγμα σου αρέσει η μουσική γράψου σε κάποιο ωδείο, ή αν σου αρέσει η γυμναστική πήγαινε γυμναστήριο, γενικά κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην αφήνεσαι να βουλιάζεις περισσότερο στα προβλήματα σου. Πήγαινε στο θέμα: provlimaa....
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 01:20 @Sex
Ρε παιδιά συγνώμη κι όλας, αλλά δε μπορείτε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες; Ξέρω πως δεν είμαι εγώ η αρμόδια για να κάνω παρατηρήσεις, αλλά έλεος δε μπορώ κάθε φορά να βγάζω τα μάτια μου για να διαβάσω κάτι. Και πάλι συγνώμη για το άσχετο του θέματος. Πήγαινε στο θέμα: na t kano?
Μήνυμα στις 28/10/2009 στις 22:12 @Sex
Αντρέα έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ψυχολόγου; Πίστεψε με θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Όχι μόνο στο να βγάλεις απ το μυαλό σου κάθε σκέψη για αυτοκτονία, αλλά μέσα από τις συζητήσεις σας θα σε βοηθήσει στο πώς να χειριστείς την όλη κατάσταση με την οικογένεια σου, θα μιλήσει μάλιστα και ο ίδιος μαζί τους, γιατί νομίζω πως οι γονείς σου από μόνοι τους χειρίζονται λάθος την κατάσταση.
Πήγαινε στο θέμα: provlimaa.... |