HIV/ Aids
Σελ. 1
Μήνυμα #54275 από Doctoras στις 09 Σεπτεμβρίου 2009, 10:07μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Γεια σας παιδια το μονο που θελω να μαθω ειναι πληροφοριες για το aids οπως a)Απο που προηλθε? b)Τι μπορω να κανω για να μην κολησω? Και διαφορες τετοιες πληροφοριες που πιστεβω πως ενδιαφερουν και αλλα ατομα. Γιατι ζουμε σε μια εποχη που υπαρχουν πολλα αφροδισια νοσηματα με σοβαρες επιπτωσεις,και θεορω σςστο εγω και ο οπιοσδηποτε να γνωαριζει σχετικα με αυτο το θεμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #54278 από nathalie στις 09 Σεπτεμβρίου 2009, 11:34μμ
μέλος από: 5/11/2008 μηνύματα: 106 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑπο πού προηλθε δεν εχω ιδεα αλλα ο μονος τροπος να μην κολλησεις ειναι να χρησιμοποιεις παντα προφυλακτικο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54282 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 12:16πμ
Κοιτα για το προφυλακτικο το ξερω απλα αυτα ηταν αλλοθι για να μαθω πληροφοριες παντος σε ευχαριστο πολυ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54296 από lowbaper92 στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 12:11μμ
μέλος από: 16/5/2009 μηνύματα: 54 0 |
Πάντως ακουσα χθες στις ειδησεις οτι εχουν βρει ενα γονιδιο του πηθίκου το οποιο μπορει να καταστρεψει τον ιό του AIDS..σε πειραματικο σταδιο καταφεραν να το μεταμοσχευσουν σε ανθρωπινα αιμοκύταρρα και συνεχιζουν τα πειραματα..για να δουμε.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54307 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, 9:40μμ
Mακαρι να δουμε τι θα δουμε σε ευχαριστω και εσενα φιλε. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54310 από Doctoras στις 11 Σεπτεμβρίου 2009, 10:22πμ
Aρα η θεωρια οτι το aids προηλθε απο την σεξουαλικη επαφη ανθρωπου με πυθικο η ακτι τετιο που εχω ακοθσει επιβεβαιωνεται?Για αυτο απομονοσαν γονιδιο πυθικου για να τον εξοθδετερωσουν? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58010 από Seorge στις 26 Ιανουαρίου 2010, 11:42πμ
μέλος από: 28/5/2009 μηνύματα: 218 0 |
Το AIDS προήλθε οταν μεγάλη ομάδα Ευρωπαίων εξερευνητών στην Αφρική λόγω έλλειψης τροφίμων κατανάλωσαν μεγάλες ποσσότητες κρέατος πιθήκου..Το συντριπτικό ποσοστό των πιθήκων είναι φορείς του AIDS όμως σ αυτούς είναι κατι το φυσιολογικό αφου έχουν τα καταλληλα γονίδια..Οι άνθρωποι οι οποίοι δεν εχουν τα ανάλογα γονίδια για τον τομέα αυτό με το που έφαγαν τους πιθήκους ουσιαστικά κόλλησαν τον ιό και το μετέδωσαν στη συνέχεια για να έχει την εξέλιξη που έχει σημερα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58319 από kryptonite στις 04 Φεβρουαρίου 2010, 6:03μμ
μέλος από: 9/1/2010 μηνύματα: 1 0 |
εγώ άκουσα αυτό που λέει ο δόκτορας, ότι προήλθε από σεξουαλική επαφή με πιθήκους |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58323 από blacksugar στις 04 Φεβρουαρίου 2010, 8:50μμ
μέλος από: 2/2/2010 μηνύματα: 15 0 |
Παιδια η αληθεια ειναι και επιβεβαιωνεται πως ο ιοσ HIV ειναι οπως λενε και οι φιλοι μας οι αμερικάνοι manmade, αυτο σημαινει πως δημιουργηθηκε για βιολογικο πολεμο αλλα για καποιον λογο που μονο αυτοι οι επιστημονες γνωριζουν ξεφυγε απο τα εργαστηρια πρωτου βρεθεί αντίδοτο :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58333 από dani_starlight στις 04 Φεβρουαρίου 2010, 11:38μμ
μέλος από: 9/1/2010 μηνύματα: 18 0 |
κοίτα... πως δημιουργήθηκε δεν γνωρίζω γιατί τα περισότερα είναι ή φημες ή απλά δεν θελουν να πουν την αλήθεια(για τον λόγο που είπε blacksugar).... λοιπόν εγώ ξέρω αυτα και ελπίζω να σε βοηθήσουν... ο ιός HIV είχε κάποια σχέση με τα θηλαστικά της Αφρικής πολύ πριν αποδειχθεί η σχέση του με τους χιμπατζήδες. ένας επιστήμονας που έκανε έρευνα στον HIV1 ιο ανακοίνωσε την προέλευση του ιού από τους χιμπατζήδες (Beil, 1999). Μετά ένας άλλος βοήθησε στον εντοπισμό της προέλευσης του HIV2 σε ένα άλλο θηλαστικό, τον πίθηκο sooty mangabey (Beil, 1999).|(και να φανταστείς τώρα στη γαλλία λένε και για γορίλες...) Στην αρχή μόνο ομοφυλόφιλοι έδειχναν να εχουν κολήσει τον ιο. Αλλά αποδείχτηκε ότι η νόσος μεταδίδεται και με την ετεροφυλοφιλική ερωτική επαφή, οπότε αποδείχτηκε ταυτόχρονα και το γεγονός ότι το AIDS δε συνδέεται μόνο με τη σεξουαλική επαφή... τώρα για το πως να μην κολλήσεις πρέπει να προσέχεις άμα πας να κάνεις τρύπα ή τατουαζ τα αντικειμενα τα οποία χρησιμοποιει αυτός που θα κάνει τη δουλειά να τα έχει καθαρίσει/αποστηρώσει... το ίδιο ισχύει και γι ατον οδοντίατρο-μονο αν ακουμπήσει με αίμα υπάρχει περίπτωση να μολυνθείς...- για το προφυλακτικό σιγουρα ειναι το καλύτερο αυτό που μορείς να κάνεις αλλά πρπ να προσεχεις να μην εχει σπάσει η οτιδηποτε τέτοιο... ελπιζω να βοήθησα ...:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |