Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ελάτε στην Εθνική Τράπεζα. Το κλειδί είναι κάτω από το χαλάκι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ελιες στο πεος!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #52626 από Terr0r στις 08 Μαΐου 2009, 10:49μμ

Terr0r

Εικονίδιο
μέλος από: 8/5/2009
Γεια σας, είμαι νέο μέλος και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Καταρχήν είμαι 15 χρονών... Πριν απο λίγο καιρό έβγαλα μια ελιά στο πέος μου κοντά στο κεφάλι(βαλαμος αν δεν κάνω λάθος χι χι).Στην αρχή δεν το κατάλαβα καν αλλά μετά μεγάλωσε λίγο και έχει βγει μια σταλιτσα έξω από το δέρμα σαν κρεατοελιά αλλά πάρα πολύ μικρή και χωρίς να έχει βγει πολύ έξω!(μόνο με την αφή την καταλαβαίνεις)Ομολογώ οτι δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το γεγονός με κάνει να νιώθω υποτιμητικά! Το έχω δείξει στους γονείς μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι τίποτα και ότι δεν είναι άχυμη !!! Με ρώτησαν αν θέλω να πάω στο δερματολόγο άλλα αρνούμαι να πάω σε επειδή ντρέπομαι μόνο με την ιδέα ότι πρέπει να τον δείξω στον/στην γιατρό!! Εγώ θεωρώ ότι είναι άσχημη και δεν ξέρω τι να κάνω όλο μου έρχεται να πάω να την βγάλω! ---Αν γίνεται!!

1) Πιστεύετε ότι είναι άσχημο κάποιος να έχει ελιές στο πέος του και μάλιστα αυτές που προεξέχουν λιγουλάκι (μόνο με την αφή το καταλαβαίνεις) ??
2)Είναι φυσιολογικό να βγαίνουν ελιές σε αυτό το σημείο?? Έχετε και εσείς?
3) Μπορούν να αφαιρεθούν??Αν ναι τότε πως??
4)Χρειάζεται να πάω αναγκαία σε δερματολόγο?
5)Μήπως έχει σχέσει με τον αυνανισμό που συνεβει αυτό??? Επειδή αυνανίζομαι πολύ! Υπάρχει περίπτωση να φύγει απο μόνη της μετά απο λιγο καιρο??

Εσείς κορίτσια το βρίσκετε άσχημο??

Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός!

Βοηθήστε με σας παρακαλώ!!! :)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52653 από Sarruman στις 11 Μαΐου 2009, 2:59πμ

Sarruman

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/5/2009
Kαι να σ πουμε κατι δεν ξερουμε τι μπορει να ειναι...να πας σε ενα δερματολογο!!Μεγαλο παιδι εισαι!!
ΕΙΠΑΜΕ...Σημασια δεν εχει τι εχεις...αλλα να μην ντρεπεσαι για οτι εχεις...και εσυ αυτην την στιγμη ντρεπεσαι!!!ΚΑΚΟΣ!!να πας στο γιατρο οπωσδηποτε!!!Ο γιατρος στην τελικη ειναι γιατρος??Οι γυναικες τι να πουν που ο/η γυναικολογος στην εξέτασή τους θα μπει οπωσδηποτε στις τρυπες τους??Ενω εσενα??απλα θα δει του ..."πλι" σου...Ξεπερασε λοιπον τις αναστολες σου και πηγαινε σε εναν γιατρο!!!!1
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52655 από Terr0r στις 11 Μαΐου 2009, 11:26πμ

Terr0r

Εικονίδιο
Σε Ευχαριστω πολυ!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52659 από MaRmO στις 11 Μαΐου 2009, 3:22μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο να εχεις μια ελιτσα πανω στο πεος σου...αραξε...χεχε...μπορει κιολας να φυγει απο μονη της...ποιος ξερει...
και επισης δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι τον/την γιατρο μωρε...τοσα και τοσα εχουν δει..χαχαχαχα...
κ δεν μου φενεται αλωστε τοσο ασχημο διοτι αμα τυχει να'χεις σεξουαλικη επαφη με καποιο κοριτσι δεν θα το προσεξει καν...εκτος απο το στοματικο οπου θα το προσεξει στανταρ...αλλα δεν εχει σημασια σιγα...χαλαρωσε...:p δεν θα σου πει τιποτα κ ουτε θα ξενερωσει γιατι εξαλου μια ελιτσα ειναι...οχι το τελος του κοσμου...χεχε...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52662 από Terr0r στις 11 Μαΐου 2009, 9:44μμ

Terr0r

Εικονίδιο
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52674 από Terr0r στις 12 Μαΐου 2009, 6:12μμ

Terr0r

Εικονίδιο
Δηλαδή οι Ελιές στο σώμα μας μπορεί να φύγουν απο μόνες τους..?? Υπαρχή τέτοια περίπτωση??

προφίλάλλα...
Μήνυμα #52675 από MaRmO στις 12 Μαΐου 2009, 9:22μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
οχι δεν νομιζω...απλα η συγκεκριμενη μπορει να ειναι προσορινη...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52683 από Terr0r στις 13 Μαΐου 2009, 12:24πμ

Terr0r

Εικονίδιο
Και πως θα το καταλάβω??? Σε ευχαριστώ!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52684 από 4emo στις 13 Μαΐου 2009, 12:28πμ

4emo

μέλος από: 25/4/2008
Δεν ειναι τιποτα,εχω και εγω μια και πηγα σε γιατρο!
Μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο,επισης η κοπελα μου δεν εχει κανενα προβλημα για αυτο..ουτε στον στοματικο οπως ειπε η μαρμο!
ΣΟυ ξαναλεω δεν ειναι τιποτα αλλα για καλο κ για κακο πηγαινε να το κοιταξεις!Και να μην ντρεπεσαι..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #54140 από prixtis στις 02 Σεπτεμβρίου 2009, 1:52πμ

prixtis

μέλος από: 1/9/2009
Κι εγώ έχω μια κοντά στο κεφάλ αλλά δεν είναι κρεατοελιά απλώς είναι κάτι σαν το σήμαδι. Δεν με ενοχλεί γιατί δεν εξέχει.

Στο κάτω κάτω όταν είσαι καλός δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login