Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 21:47 @Κλάψιμο
Ρε παιδιά αυτό που θα πω δεν έχει σχέση με το σεξ αλλά θα το γράψω εδώ γιατί εδώ μπαίνουν συνήθως οι πιο πολλοί. Λοιπόν νιώθω ότι είμαι μόνος μου και δεν νοιάζεται κανείς για μένα... Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι είμαι μόνος μου
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 13:13 @Sex
κιεγω το έχω απορία αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος;
Πήγαινε στο θέμα: Για αγόρια
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 13:12 @Sex
Για την κοπέλα που ρώτησε αν είναι θέμα υγιεινής ναι γι' αυτό περισσότερο
Πήγαινε στο θέμα: Veet για τα @@
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 01:25 @Sex
Φίλε μου ήρθε και ήταν το ωραιότερο συναίσθημα που έζησα στην ζωή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 00:32 @Sex
Ε sorry ρε παιδιά αλλά να σε λένε gay χωρίς να είσαι ε αυτό παραπάει και είναι πολύ άδικο και προσβλητικό ειδικά. Θα σας άρεσε να σας έλεγαν gay εσάς χωρίς να είστε? Ελάτε στη θέση μου. Και νομίζω έχω παρεξηγήσει το θέμα. Αυτό μου συνέβη μια φορά στη ζωή μου πριν από καιρό και έκαναν το τόσο αλλό τόσο και το πήρανε το θέμα και λένε ότι μαλακία τους έρθει χωρίς να σκέφτονται. Ε πέστε μου ρε παιδιά έχω άδικο αν έχω πέστε μου? ***και επι τη ευκαιρίας θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το doctora γιατί έχει δίκαιο εδώ κάνουμε συζήτηση και ο καθένας λέει τη γνώμη του. =D Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 6/9/2009 στις 18:06 @Sex
Gay είσαστε και φαίνεστε θα με βγάλετε και από τους άλλους τώρα. Και εσείς κοπέλες δεν ξέρετε. Δεν ξέρω εγώ τι είμαι. Κύριε ελέησον πλέον
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 6/9/2009 στις 01:34 @Sex
Ρε παιδιά πέστε τρόπους με τους οποίους μπορώ να αποτριχώσω το πέος μου.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 17:39 @Sex
Παρέτα με ρε. Νομίζω αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. Έχω και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ. Και δεν τον καθησύχασα απλώς τον συμβούλεψα και του είπα να μην ανησύχει τόσο πολύ και γιατί ίσως να συμβαίνει αυτό. Αβαφανκούλλο ρε αβαφανκούλλο. Αλλά εσένα ποιος θα θέλει να σε βάφανκουλλο? (χαχαχα). Και εν τω μεταξύ νομίζω είσαι πολλά αθκιασερός...
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 16:34 @Sex
Άντε ρε δυσλεκτικέ πήγαινε να γιατρευτείς και να μάθεις ορθογραφία κι ύστερα μιλάμε (χαχαχαχαχαχαχα δεν έχεις υπόθεση). Νομίζεις τα ξέρεις όλα! :@
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete? |