Μήνυμα στις 1/8/2009 στις 17:52 @Sex
Μπορεί να είχε σπάσει και όταν ήσουν μικρή...πώς μην ρωτήσεις...πολοί είναι οι παράγοντες!
Πήγαινε στο θέμα: PARTHENA H OXI?
Μήνυμα στις 29/7/2009 στις 16:59 @Sex
Να μην της πεις τιποτα και να μην εχεις κολήματα...για τα κολήματά σου πειράχτηκε...οχι για τιποτε αλλο...το μεγεθος δεν παιζει σημασι λεμε!
Πήγαινε στο θέμα: Καποιες αποριες
Μήνυμα στις 29/7/2009 στις 11:51 @Sex
Χασε μερικα κιλα και δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα αλλο απολυτως... Εγω στην ηλικία σου, ήμουν 1.87 με 13 εκ... και τωρ(17 στα 18) ειμαι 1.94 με 15 εκατοστα...το μονο κακο θεωρητικα ειναι οτι εχω λιγα κιλα πανω μου..αλλα πιστεψε με, και να εχεις παραπανω και να εχεις παρακατω κιλα δν σε εμποδιζει σε τιποτα στο να ...περασεις καλα με τν κυριο εκει κατω και τις παρεες του! :P Πήγαινε στο θέμα: Καποιες αποριες
Μήνυμα στις 26/7/2009 στις 17:10 @Sex
Και το να σου γερνει λιγο κατακατω, μερικες γυναικες το προτιμουν... Μαλλον επειδη τους... "τριβεται" καλυτερα,,, Πήγαινε στο θέμα: Women ONLY!!!!!!!!
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 13:23 @Sex
Και οι αντρες και οι γυναίκες τον ίδιο κώλο έχουμε.. Δες το με αυτην την πλευρά...οι γυναίκες εχουν κάτι διαφορετικό στον κώλο τους απο εμάς??Τα ίδια νευρα έχουμε και εμείς και αυτές... Δάχτυλο έχουν δοκιμάσει σχεδόν ολοι...σε μερικούς μάλιστα αρέσει να τους γλύφουν και οι γκόμενες εκεί...δέν είναι ντροπή...είναι η φύση μας!Αρκεί να μην το παρακάνεις...!!!(μακρια απο "δοκιμές" δλδ :P ) Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη... ευχαρίστηση...
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 13:18 @Sex
Πώς είσασταν όμως...2 άντρες μια γυναίκα, η το αντίστροφο?
Πήγαινε στο θέμα: Παρτούζα
Μήνυμα στις 19/7/2009 στις 13:17 @Sex
Βασικα το θεμα με την ποσότητα είναι άλλο...αμα κάνεις να τραβήξεις για 4 με 5 μέρες, θα τρέξουν ποτάμια... Οσο για την ηλικία...εκεί...απο τα 12-13... Πήγαινε στο θέμα: Από πόσο ?
Μήνυμα στις 11/6/2009 στις 19:03 @Sex
Eξαρτάται και απο το μέγεθος του φίλου σου...λογικό ειναι να πονέσεις και την δευτερη φορα...και την τρίτη...μερικες π ειναι σφιχτές πονανε για πολύ καιρο (στην αρχη)
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ - η πρώτη μου φορά
Μήνυμα στις 2/6/2009 στις 01:20 @Sex
1) Οταν ειναι ανγχωμενες ναι γιατι ειναι σφιγκενος ο σφυνκτηρας τους...μετα λιγο...περισσοτερο ηδονη νιωθουν 2) πως θα τον πλυνει ρε σι απο μεσα τον κώλο της??βαλε ενα προφυλακτικο η πολυ πολυ αντε κανε ενα μπανιο μετα 3)εαν την σκισεις ναι :P :P ...κατα τα αλλα οχι 4)αν αξίζει λεει!!!ιδικα για την γυναικα ειναι τρελη εμπειρία!! Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 2/6/2009 στις 01:17 @Sex
ΑΝ τν εχει και τοση... γιατι και εγω τωρα σου πχ σου λεω οτι την εχω 3 παλάμες και με διαμετρο κρασοποτυρου??την εχω ομως τοση??δεν την εχω!και με τα 14-5 εκατοστα μια χαρα ειμαι!! Πήγαινε στο θέμα: 15,5 με 17 |