Μήνυμα στις 13/5/2009 στις 00:24 @Sex
Και πως θα το καταλάβω??? Σε ευχαριστώ!!
Πήγαινε στο θέμα: Ελιες στο πεος!
Μήνυμα στις 12/5/2009 στις 18:12 @Sex
Δηλαδή οι Ελιές στο σώμα μας μπορεί να φύγουν απο μόνες τους..?? Υπαρχή τέτοια περίπτωση?? Πήγαινε στο θέμα: Ελιες στο πεος!
Μήνυμα στις 11/5/2009 στις 21:44 @Sex
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!
Πήγαινε στο θέμα: Ελιες στο πεος!
Μήνυμα στις 8/5/2009 στις 22:49 @Sex
Γεια σας, είμαι νέο μέλος και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Καταρχήν είμαι 15 χρονών... Πριν απο λίγο καιρό έβγαλα μια ελιά στο πέος μου κοντά στο κεφάλι(βαλαμος αν δεν κάνω λάθος χι χι).Στην αρχή δεν το κατάλαβα καν αλλά μετά μεγάλωσε λίγο και έχει βγει μια σταλιτσα έξω από το δέρμα σαν κρεατοελιά αλλά πάρα πολύ μικρή και χωρίς να έχει βγει πολύ έξω!(μόνο με την αφή την καταλαβαίνεις)Ομολογώ οτι δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το γεγονός με κάνει να νιώθω υποτιμητικά! Το έχω δείξει στους γονείς μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι τίποτα και ότι δεν είναι άχυμη !!! Με ρώτησαν αν θέλω να πάω στο δερματολόγο άλλα αρνούμαι να πάω σε επειδή ντρέπομαι μόνο με την ιδέα ότι πρέπει να τον δείξω στον/στην γιατρό!! Εγώ θεωρώ ότι είναι άσχημη και δεν ξέρω τι να κάνω όλο μου έρχεται να πάω να την βγάλω! ---Αν γίνεται!! 1) Πιστεύετε ότι είναι άσχημο κάποιος να έχει ελιές στο πέος του και μάλιστα αυτές που προεξέχουν λιγουλάκι (μόνο με την αφή το καταλαβαίνεις) ?? 2)Είναι φυσιολογικό να βγαίνουν ελιές σε αυτό το σημείο?? Έχετε και εσείς? 3) Μπορούν να αφαιρεθούν??Αν ναι τότε πως?? 4)Χρειάζεται να πάω αναγκαία σε δερματολόγο? 5)Μήπως έχει σχέσει με τον αυνανισμό που συνεβει αυτό??? Επειδή αυνανίζομαι πολύ! Υπάρχει περίπτωση να φύγει απο μόνη της μετά απο λιγο καιρο?? Εσείς κορίτσια το βρίσκετε άσχημο?? Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός! Βοηθήστε με σας παρακαλώ!!! :) Πήγαινε στο θέμα: Ελιες στο πεος!
Μήνυμα στις 8/5/2009 στις 21:56 @Sex
Γεια σας, είμαι νέο μέλος και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Καταρχήν είμαι 15 χρονών... Πριν απο λίγο καιρό έβγαλα μια ελιά στο πέος μου κοντά στο κεφάλι(βαλαμος αν δεν κάνω λάθος χι χι).Στην αρχή δεν το κατάλαβα καν αλλά μετά μεγάλωσε λίγο και έχει βγει μια σταλιτσα έξω από το δέρμα σαν κρεατοελιά αλλά πάρα πολύ μικρή και χωρίς να έχει βγει πολύ έξω!(μόνο με την αφή την καταλαβαίνεις)Ομολογώ οτι δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το γεγονός με κάνει να νιώθω υποτιμητικά! Το έχω δείξει στους γονείς μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι τίποτα και ότι δεν είναι άχυμη !!! Με ρώτησαν αν θέλω να πάω στο δερματολόγο άλλα αρνούμαι να πάω σε επειδή ντρέπομαι μόνο με την ιδέα ότι πρέπει να τον δείξω στον/στην γιατρό!! Εγώ θεωρώ ότι είναι άσχημη και δεν ξέρω τι να κάνω όλο μου έρχεται να πάω να την βγάλω! ---Αν γίνεται!! 1) Πιστεύετε ότι είναι άσχημο κάποιος να έχει ελιές στο πέος του και μάλιστα αυτές που προεξέχουν λιγουλάκι (μόνο με την αφή το καταλαβαίνεις) ?? 2)Είναι φυσιολογικό να βγαίνουν ελιές σε αυτό το σημείο?? Έχετε και εσείς? 3) Μπορούν να αφαιρεθούν??Αν ναι τότε πως?? 4)Χρειάζεται να πάω αναγκαία σε δερματολόγο? 5)Μήπως έχει σχέσει με τον αυνανισμό που συνεβει αυτό??? Επειδή αυνανίζομαι πολύ! Υπάρχει περίπτωση να φύγει απο μόνη της μετά απο λιγο καιρο?? Εσείς κορίτσια το βρίσκετε άσχημο?? Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός! Βοηθήστε με σας παρακαλώ!!! :) Πήγαινε στο θέμα: Ελιες στο πεος! |