Καινουρια σχεση-σεξ???
Σελ. 1
Μήνυμα #112989 από petalouditsa στις 23 Νοεμβρίου 2012, 12:50μμ
μέλος από: 15/10/2012 μηνύματα: 106 0 |
Καλημερα σε ολα τα μελη...ειμαι φοιτητρια20 ετων κιαι εχω μια νεα σχεση εξαποστασεως με ενα παιδι 1 χρονο και κατι μηνες μικροτερο μου...τωρα ηρθε στην πολη που σπουδαζω(ειναι απο εδω)και χθες βγηκαμε....τις αλλες φορες που ειχαμε βγει ηταν γνωριμια,μετα τα φτιαξαμε αλλα οσο ελειπε τα ειχαμε χαλασει για μια εβδομαδα...σε λιγες μερες κλεινει ενας μηνας αλλα εγω θεωρω απο χθες οτι ειμαστε μαζι που ξεκινησε να γινετε κατι(φιληθηκαμε,λυσαμε το προβλημα κλπ)το θεμα ειναι οτι εγω(και απ οτι λεει και εκεινος)εχω καιρο να κανω σεξ...και χθες φιλι στο φιλι καταντησαμε σε ερωτικο παιχνιδι χωρις να το κανουμε(δεν ειχαμε και προφυλαξεις)ειπαμε για σημερα αλλα τελικα το αφησαμε γιατι του ειπα ξεκαθαρα οτι μετα πιστευω πως θα ειναι μια σχεση μονο για σεξ και εκεινος μου λεει,αν δεν θες ενταξει,αλλα να μην τα βλεπει ολα ετσι(απο την αλλη παλι οταν καποια στιγμη γινει παλι μετα γι αυτο μονο δεν θα με εχει?)η αληθεια ειναι οτι αναβω πολυ ευκολα και δυστχως μαλλον αυτο το καταλαβαινουν...τι να κανω?τωρα που απο χθες ξεκινησαμε δαχτυλο κλπ μετα καθε φορα ετσι δεν θα ειναι?μπορει να εχω κανει πολλες σχεσεις αλλα μοιαζω πολυ απειρη και ανασφαλης :( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112991 από lulaby στις 23 Νοεμβρίου 2012, 3:13μμ
μέλος από: 22/7/2012 μηνύματα: 40 0 |
Το να κανεις σχετικα γρηγορα σεξ σε μια σχεση δεν νομιζω οτι ειναι κακο. να ενδωσεις οταν εσυ θ νιωσεις ετοιμη βεβαια αλλα αμα γινει...δεν σημαινει οτι εχετε μια σχεση βασισμενη στο σεξ...εξαλλου οσο να ναι ειναι σημαντικος παραγοντας.αμα ομως τ κανετε απο κει κ περα δν ειναι αναγκη να τ κανετε συνεχεια αν εσενα σ δημιουργει ερωτηματικα κ αμφιβολιες.να βγαινετε να περνατε καλα μαζι κ οσο θα δενεστε θα σ φυγει πιστευω τ ανχος περι σχεσης-σεξ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113000 από _Gatoulis_ στις 23 Νοεμβρίου 2012, 5:42μμ
μέλος από: 22/11/2012 μηνύματα: 13 0 |
Συμφωνώ απολύτως. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113007 από petalouditsa στις 23 Νοεμβρίου 2012, 8:32μμ
η αληθεια ειναι οτι με τραβαει να το κανω μαζι του....παντα με τελειωνει με το χερι του και δεν ζηταει κατι απο εμενα.....ομως βλεπω πολλες ''φιλες''καθε μερα σε αντ στο φβ,δεν θελει να πολυβγαινουμε φανερα(καφε-ποτο)και τον ρωτησα ευθεως αν κατι κρυβει και σπαστηκε...μου βγαινει να το κανω αλλα χθες βεθηκαμε πρωτη φορα....δεν με πιεζει ομως....(εχω κ εγω τρελα με το σεξ αλλα δεν θελω να με λενε ευκολη και να ερχονται μαζι μ μονο γ αυτο)τωρα βγηκαμε,τον ρωτησα αν με θελει,νευριασε και με αφησε κατω απο το σπιτι κ μου λεει αν σταματησεις να ρωτας αυτες τις βλακειες παρε με τηλ να ερθω απο το σπιτι.....απο τη μια το θελω,απο την αλλη φοβαμαι μη γινω παιχνιδι του και συμπεριφερομαι πολυ παραξενα(χαζες ερωτησεις-μπιχτες κλπ)εκεινος θα φυγει και την κυριακη οποτε......τι να κανω τελικα??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113008 από asap στις 23 Νοεμβρίου 2012, 8:45μμ
μέλος από: 12/2/2011 μηνύματα: 860 0 |
κανε κινηση να προχωρησετε... δεν υπαρχει θεμα στο να εισαι ευκολη, και οπως σου ειπε και αυτος σταματα να τον ρωτας τετοια πραγματα, απο την ωρα που ειστε μαζι ;) και η κοπελα μου δεν ηθελε απο την πρωτη βδομαδα που τα φτιαξαμε να προχωρησουμε αλλα τελικα δεν αντεξε , γιατι ολο καναμε προκαταρτικα ε και μετα απο 2-3 μερες ολοκληρωσαμε.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113009 από lulaby στις 23 Νοεμβρίου 2012, 8:54μμ
μέλος από: 22/7/2012 μηνύματα: 40 0 |
Μην εχεις ανασφαλιες.αμα σε ηθελε μονο για το σεξ θα σε χωριζε πολυ ευκολα.αυτος ουτε σε πιεζει ουτε τπτ :) η αποφαση ειναι δικη σου οπως κ το σωμα σου.Παντως δεν θα σε θεωρησει ευκολη να το ξερεις.ειναι τ αγορι σου.Τ αρεσεις σ αρεσει τ γουσταρατε το κανατε,το απολαυσατε.τελος.το ολο θεμα ειναι μεταξυ σας.ουτε το ονομα θα σ βγει ;) μην ανχωνεσαι.οσοωτ σκεφτεσαι τοσο ποιο πολλα αρνητικα θα βρισκεις :D αυτη ειναι η γνωμη μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113019 από Kathrine_R στις 23 Νοεμβρίου 2012, 11:37μμ
μέλος από: 19/11/2012 μηνύματα: 111 0 |
μην αγχώνεσαι τόσο και καλό θα ήταν να του μιλήσεις για τις ανησυχείες σου .Το πότε θα κάνετε σεξ το ορίζετε εσείς και όχι το ''δεν κάνω μην με πεί ευκολή'' ή ''δεν της το λέω μην με παρεξηγησει''.Αν δεν νοιώθεις ακόμη άνετα πες του το και μην τον πρίζεις με τις αδικαιολόγητες ζήλιες.Εγώ νομίζω πως επειδή δεν έχεις μεγάλη εμπειρία και καθώς επίσης είστε σε απόσταση δεν νοιόθεις ακόμη έτοιμη να ολοκληρώσετε.Όταν βρεθήτε αρκετές φορές ερωτικά και γενικά αποκτήσετε οικοιότητα θα νοιόθεις πολύ καλλά και το να κάνετε σεξ και να στο ζητάει δεν συμένει πως σε θέλει μόνο για αυτό .Απο τα λεγόμενα σου το αγόρι αυτό ενδιαφέρεται για σένα και δεν αποζητά μόνο σεξ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113026 από Giorgos1813 στις 24 Νοεμβρίου 2012, 1:16πμ
μέλος από: 24/11/2012 μηνύματα: 4 0 |
καν'τε λιγο σεξ! 20 χρονων ειστε! οχι 13!! βουυυυρ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113054 από petalouditsa στις 24 Νοεμβρίου 2012, 9:37μμ
Γιατι Γιωργο,με ποια εννοια το λες αυτο με τις ηλικιες 20 και 13???? Παιδια ειμαι πολυ μπερδεμνεη.....εγινε χθες δυο φορες(σεξ) και μειναμε μαζι το βραδυ....απο εκεινη την ωρα εχει αλλαξει συμπεριφορα,κομενα τα γλυκολογα,τον παρακαλαγα για ενα πεταχτο φιλι οταν εφευγε...γιατι ολα αυτα????:((((( επειτα παλι απο κοντα που ηρθε(με τα παρακαλια να βρει χρονο)ηταν γλυκος,αγγαλιες φιλια κλπ...Επισης στελνουμε μηνυματα,και μου λεει οτι δεν εχει χρονο να με δει σημερα(απο το πρωι που εφυγε)και δεν ξερει αν θα προλαβει να με χαιρετισει που φευγει αυριο γιατι πρεπει να παει σε φιλους κλπ,εφυγε το πρωι που ειχε μια δουλεια μολις ξυπνησε και τελικα πηγε για αγωνα,προσπαθω να κανω υπομονη,να μη ζηλεψω να μην αντιδρασω κι ας τον ειδα λιγο,ενω εκεινος στην αρχη μου εκανε σκηνες ωρα εφυγε ο ενθουσιασμος μ ειπε αλλα θελει να δοκιμασουμε μαζι...ειναι 19 χρονων...με ελεγε ανωριμη κλπ κλπ αλλα τελικα βλεπω οτι αυτα χαρακτηριζουν εκεινον.....τον ρωτησα στα ισια μηπως επειδη καναμε γρηγορα σεξ αφου τα βρηκαμε(απο την πρωτη μερα που τα ξανα-βρηκαμε)ξεερωσε η του εφυγε το ενδιαφερον?κ μ λεει οχι και αντε παλι τα ιδια,απλα δεν θελω να σε δεσω γιατι βλεπω οτι ενδιαφερεσαι,και φοβαμαι κ εγω να μην δεθω γιατι μετα ζηλευω πολυ και δεν θα με αντεξεις κλπ....τι συμβαινει επιτελους???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113055 από Troller στις 24 Νοεμβρίου 2012, 9:47μμ
μέλος από: 16/9/2012 μηνύματα: 194 0 |
Κοιταξε εγω ειμαι 16...η κοπελα μου ηταν ενα χρονο μεγαλυτερη (3η λυκειου) και το καναμε στην 3η βδομαδα που ειμασταν μαζι...ποτε δν την ειδα σαν παιχνιδι...ισα ισα κολλησα περισσοτερο μαζι της γιατι ηταν και πιο μεγαλη και με τρελεναι...τωρα η αληθεια ειναι οτι καποιοι σκεφτονται πιο πολυ με το κατω κεφαλι παρα με το πανω...ειδικα οταν εισαι 18 και φευγεις απο το σπιτι καμια φορα το βλεπεις γαμαω και ετσι...(εχω ζησει τετοια περιπτωση)... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |